Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Ελευθερίου και η Κατερίνα Καλλερέ

23
1365

Κως, 02 Μαϊου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά η Διονυσία Ελευθερίου και η Κατερίνα Καλλερέ

Δύο δυναμικές υποψηφιότητες νέων γυναικών, την Διονυσία Ελευθερίου και την Κατερίνα Καλλερέ, με αγάπη για τον τόπο μας και μεράκι για προσφορά στους συνδημότες μας, ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως».

Η Διονυσία Ελευθερίου, ιδιωτική υπάλληλος, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» δηλώνοντας ότι ενώνει τις δυνάμεις της στην παράταξη όλων των Κώων, «…αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω ότι μπορώ μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας που συμμετέχουν στην παράταξη που εκφράζει την ενότητα της κοινωνίας μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να φτάσουμε την Κω εκεί που πραγματικά της αξίζει» ανέφερε στη δήλωσή της.

Η Κατερίνα Καλλερέ, ιδιωτική υπάλληλος, δήλωσε «…ανακοινώνω την υποστήριξη μου στην «Ισχυρή Κω» και στον Θεοδόση Νικηταρά γιατί πιστεύω ότι έχει τα προσόντα, τη γνώση και την εμπειρία, να ηγηθεί της προσπάθειας να ξαναγίνει η Κως πρότυπο ανάπτυξης για όλους. Με σεβασμό στην άποψη όλων των συμπατριωτών μας μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για το νησί μας».

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα πιο όμορφα κορίτσια του τριγώνου τρέμε απερχομενε . Και όλο κλαίνε τα καβουράκια στου γιαλου τα βοτσαλάκια . Θεοδοσης Δήμαρχος απο την πρώτη Κυριακή !!!!!

  2. Μου έθεσαν ως σοβαρό θέμα την ποιότητα των υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές και μάλιστα με δυσμενή σχόλια. Το πρώτο που θα έλεγα είναι να μην ανησυχούν γιατί το σύστημα είναι συγκεντρωτικό και εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον δήμαρχο που θα εκλεγεί. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν στις τάξεις όλων των παρατάξεων πολίτες που είναι άγνωστοι αλλά που μέσα τους έχουν τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες. Το τρίτο είναι ότι η διαχείριση των δήμων είναι μια πανεύκολη υπόθεση εάν μείνεις στα συνηθισμένα καθήκοντα της καθαριότητα, της ύδρευσης και των δρόμων και είσαι έντιμος και εργατικός. Κάποιος όμως μπορεί να πει, τι μας λες κύριε, εμείς έχουμε μπροστά μας τους συμβούλους του κυρίου Κυρίτση. Άβουλοι άνθρωποι μιας καθημερινής χρήσης χωρίς οραματισμούς. Χωρίς άποψη. Χωρίς πρωτοβουλία. Μα είπαμε όλα εξαρτώνται από τον αρχηγό και αυτοί είναι κατ’ ομοίωση του.

    • Βρεε παεεενεεε κοιμήσου μπας και δεις στα ονειρα σου κανενα αλλον δήμαρχο γιατι μονο εκει θα τους βλεπεις μεχρι τις 26 μαιου,Γιατι παλι ο ιδιος θα είναι Δημαρχος!!!

  3. δήμαρχος ολων μας είναι ο Κυριτσης γιατι μονο αυτος μπορει!!!!Δεν την εκανε ποτε με ελαφρια πηδηματάκια και δεν εβαλε την ουρα στα σκελια όπως ο Νηκηταρας!!!ΟΚυριτσης απεδειξε πολλες φορες ότι είναι αντρας!!!Γι αυτό θα ξανα είναι δήμαρχος ειτε το θελετε ειτε όχι!!!

  4. ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;;;
    ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΕ ΦΟΥΛ.

  5. Η Αντιμαχεια σου γυρίζει την πλάτη δήμαρχε.ημονη σου σωτηρία είναι χαντακαρος να το θυμάστε….

  6. Να δεις που στο τέλος ο εξαφανισμένος Νικηταράς τόσα χρόνια θα συμπληρώσει ψηφοδέλτιο….

  7. Έτσι όπως το συμπληρώνει το ψηφοδέλτιο ο κ. Νικηταράς τι περιμένει αραγε; Να γίνει δήμαρχος ή να βγει τριτος;

  8. Στις 27 τα λέμε . Τον απερχομενο τον βλέπω να παίρνει τα βουνα. Η κοινωνία βραζει. Πήρε απόφαση να διώξει τον ταξιδιαρη αλαζονα εκδικητικο δημαρχο. Ο κόσμος θέλει άνθρωπο να μπορει να του μιλα.

  9. Ο Νικηταράς έχει κλείσει ψηφοδέλτιο εδώ και καιρό. Και χωρίς να πάει τελευταία στιγμή σε σπίτια να πιέζει με ρουσφέτια για να βρει υποψήφιους. Τα οποία ρουσφέτια δεν είναι δυνατόν να γίνουν άμεσα όπως λένε. Λόγια λόγια…. Μετά τις 26 Μαϊού να δω αν θα ξαναπούν αυτά τα άτομα,έστω μια καλημέρα σε αυτούς τους ανθρώπους. Ξεφτίλα στο μεγαλείο της. Άντε στις 27 Μαϊού κερνάμε καφέ.

  10. Η τυραννία του Κυρίτση έφτασε στο τέλος της!!! Οι σύμβουλοι του ήρθε η ώρα να παρκάρουν τα καλάμια τους.

  11. Που έχουμε να ρίξουμε όλοι μετά τις εκλογές, όποιος και αν βγει δήμαρχος.
    Από την μια ο αλλαζ8νας, από την άλλη ο φευγάτος που τον έχουν οι δικηγόροι υποχείριο, ή κακομοίρα η Ρουφα Τρίτη…….
    Την πατήσαμε συμπατριώτες!!! Να το θυμάστε

  12. Να δουμε κ κανα καινουργιο σχολιο , να περνα και ηωρα μας , και οχι αυτα του 2019 που τοτε ολα ητανε στην ανοδο τους . Η ανηφορα εχει κ κατηφορα , για οσους το λησμονουν .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ