ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ- ΤΣΙΓΑΡΑ: Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

59
1960

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ- ΤΣΙΓΑΡΑ: “Μια νέα υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Φορόζη, ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Γεωργία Φορόζη, σύζυγος του Μιλτιάδη Τσιγαρά, είναι μητέρα δύο παιδιών εργαζόμενη στον τομέα των μεταφορών (ιδιοκτήτης ταξί με το σύζυγο της), ενεργός πολίτης, με συμμετοχή τόσο στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όσο και στα αθλητικά σωματεία του Πυλίου.

Στη δήλωση υποψηφιότητας της αναφέρει:

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες με αίσθημα ευθύνης και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στα κοινά του τόπου μας με την παράταξη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση.

Μοναδικός μου αντίπαλος θα είναι τα προβλήματα του τόπου και σε καμιά περίπτωση οι υποψήφιοι σύμβουλοι από όποια παράταξη και αν προέρχονται.

Είναι συνειδητή μου απόφαση να μη μπω σε καμιά διαδικασία στείρων αντιπαραθέσεων και ύβρεων, αλλά να ενώσω τις όποιες δυνάμεις έχω, με όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους των συμπολιτών μου, προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μας παρέχει αυτός ο ευλογημένος τόπος που ζούμε.

Εξ’ άλλου η μέχρι τώρα ενασχόληση μου με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και με τα αθλητικά κοινά του χωριού μας, πιστεύω πως αποδεικνύει τα πιστεύω μου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε μια και καθένα συμπολίτη μου, ΓEΩPΓIA ΦOPOZH – TΣIΓAPA.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

59 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλή δύναμη να έχεις ΓΕΩΡΓΊΑ, ΟΛΟΙ οι ΠΕΤΡΟΥΜΙΑΝΟΊ, οι ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΊ και το ΠΥΛΊ μαζί σου...

      Έχεις την δυνατότητα να ξεπεράσεις σε ψήφους τους αγαπητικούς γραφικούς τοπικούς Γραμματικούς της ΝΔ και του ΣφΥΡΙΖΑ που σε μια ΑΝΊΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ με το πολύ 150 φάσκελα… Ψώνια του ΑΔΎΝΑΜΟΥ σΟύΡΑΜΑτος, θα ακούτε ΤΣΙΓΑΡΑΣ και θα κόφτετε για το πηγάδι…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

      • Δεν πρέπει να είσαι ο Αγαθίας για να καταλάβεις ότι η Γεωργία θα ξεπεράσει σε σταυρούς τους αγαπητικούς της ΝΔ-ΣφΥΡΙΖΑ.

        Αυτά τα σάπια, που τα προσωπικά και οικονομικό συμφέροντα τους έκαναν ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΊΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΦΑΣΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΆΣ στην παράταξη της δειλής μαριονέτας των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη μόνο θλίψη και λίπηση προκαλούν και μπόλικο γέλιο για την ξεφτίλα που θα εισπράξουν από τους ψηφοφόρους…. Ανθρωπάκια λίγων μίζερων σταυρών σαν την πολιτική τους σταδιοδρομία…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • Εσυ εισαι που περνεις τηλεφωνα τους υποψηφιους και οπαδους του Δημαρχου;Ξεφτηλα παρτω χαμπαρι τελος το τζαμπα θα πας να δουλεψεις.Ο κοσμος ξυπνησε και εχει δημαρχο…δεν χρειαζετε τα φαντάσματα του παρελθοντος

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  2. Ώπα ρε κοπελιά για να θυμηθούμε λίγο εσύ δεν τον εκραζες για το θέμα της πιάτσας και τώρα κατεβαίνεις μαζί του γιαυτο πρέπει να μαθαίνεις να κρατάς το στόμα σου κλειστώ λυπάμαι…..

  3. Οχ παναγιά μού χάσαμε το πύλη Θεοδόση δηλαδή ναουμε. Μπορώ να κατέβω και εγώ για ……………….όπως έγινε κ με υποψήφια Στην κεφαλο μέγα τακτική του δημάρχου εγώ ……………θέλω σκεφτείτε το

  4. Καμία φορά η νίκη γίνετε και μανικη κρίμα που πήγε ο πόλεμος που του κάνατε έλεός δηλαδή με την πάρτη σας

  5. Γιατί το ΟΧΙ ΣΤΟΝ Κυρίτση. Γιατί παρέλαβε μια πλήρη μελέτη από τους προηγούμενους του έργου επέκτασης της μαρίνας και δύο εκατομμύρια στο ταμείο της μαρίνας και δεν έκανε τίποτε πέντε ολόκληρα χρόνια και σήμερα χωρίς να κοκκινίζει έρχεται να μας πει ότι θα προχωρήσει στην επέκταση. Δεν έκανε τίποτε ενώ του τα είχαν έτοιμα και από πάνω μας κοροϊδεύει.

  6. Σίγουρα δεν …. θα γνώριζες τον άνθρωπο που κατάφατσα του κατέβασε το παντελόνι. Λυπάμαι γιατί οι ταξιτζήδες αυτό δεν το ξεχνάμε.

  7. Το επίθετο του άντρα σου έχει μεγάλη ιστορία στον κλάδο των ταξι ξανα σκεψουτο γιατί αυτός που πας να στηρίξεις έχει προσβάλει ταξιτζήδες !!!!!!!

  8. Τι έκανε στους ταξιτζήδες δηλαδή ο Κυρίτσης ρε παιδιά;;;που αντί για μία πιάτσα επί ΚαισερλοΘεοδόση, τους έφτιαξε 7!!!!Αν η Γεωργία πήγε με τον Κυρίτση, σημαίνει ότι δεν είναι αχάριστο σκυλί…σε σχέση πάντα με τον μέσο αχάριστο κωο…που με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος… Κωοι σταματήστε να ψηφίζετε, άβουλους, τεμπέληδες, αφανείς και χελονονιτζακια (ξαφνικά γίναν όλοι σύμβουλοι, ούτε καλημέρα δεν ξέρουν να πουν πρίν τις εκλογές.. ) Ψηφίσετε ανθρώπους της καθημερινότητας, κοινωνικούς που να σε κοιτούν στα μάτια και να μην κρύβονται… Θεωρώ πως η Γεωργία ανήκει σε αυτήν την κατηγορία!

  9. Ο σοσανε τον Δία και τώρα θα σοσουν και τον δήμο τώρα εξηγούνται όλα !!!!!!!……………. !!!!!!!!

    • Κλάψε κλάψε!Διας κυπελλουχος Δωδεκανήσου πρωτη χρονια 2οςστο πρωταθλημα ,και δεύτερη χρονιά σου εφερε ομαδα football league, και πριν 2 νικες σε ιστορικες ομαδες Γ εθνικής,και 3ος στο πρωτάθλημα, καθησε στην μιζέρια σου τωρα!!!!

  10. …….Λιγη ντροπη και σεβασμο προς τον κλαδο .Κριμα.
    Υ.Γ Αν ο κυριος αυτος μας ξαναπαει για αυτοφορο,φερε μας καμια κουτα τσιγαρα.

  11. Που είναι βρε παιδιά; Βάζει τα κοψιμιακια του να γράφουν ενώ αυτός κρύβεται φοβούμενος το διάλογο. Έχει αφήσει τον καμπούρη, τον μαυρομουτουνο, τους δικηγόρους και έναν συνταξιούχο παπαγαλάκι να φυλάνε μην κόψει κι άλλη γυναίκα. ΣΥΡΙΖΑ βοήθεια!!!!!

  12. Άσε τα σκυλιά να γαβγίζουν. Αυτοί μόνο γάβγισμα ξέρουν να κάνουν. Οποιαδήποτε ανθρώπινη λειτουργία είναι άγνωστη. Το καραβάνι προχωρά και στις 26 Μαϊου θα σταματήσει κάτω από τον Δήμο.

  13. Πείτε κι αλλα….γράψτε κι αλλα… βγάλτε πόνο….βγάλτε μαράζι….δεν πειράζει θα το συνηθίσετε. Πονάει;

  14. Τι έγινε ρε παιδιά τόσο πολύ φοβηθηκατε τον Βρεττη και καταλαβαίνεται όλοι να τον φάτε πάμε γερά ρε με Όραμα και Δράση…

  15. ΑΣΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΓΛΩΤΤΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΝΟΥ..ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ‘ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ’! ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!

  16. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩς ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΚΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ

  17. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ!! ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.. ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟ, ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ…………………………
    ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. Γεωργία μου ψηφιζουμε ανθρώπους και όχι παρατάξεις. Εισαι οτι καλυτερο εχει ανακοινωθει στο χωριο μας!!!! Μπραβο και παλι μπραβο!!!!!

  20. Γεωργία μου όλοι μαζί σου. Δεν θα είσαι απλή σύμβουλος θα δεις. Θα είσαι η Πρόεδρος του χωριού.
    Η πιο ευχαριστη είδηση

  21. Σε όποιον αντιδρά να του θυμίσω πως όποιον θεωρείς εχθρό , τον έχεις απο κοντά και όχι απέναντι. Καλά έκανε η κοπέλα και από τις αντιδράσεις φαίνεται ότι αξίζει!!!
    Καλή επιτυχία

  22. Βρε λες να κρύβει άσους στο μανίκι του στα τελευταία ο Κυριτσης κ να κάνει την ανατροπή στο τέλος
    Μπράβο Γεωργία καλή επιτυχία!!!

  23. Ποιές αντιδράσεις και αηδίες? Δηλαδή τι ? Είναι το κερασάκι στο πιάτο του Κυριτση? Γελάνε και οι πέτρες του Πυλιου γελάνε και οι ταρίφες!!!! Ότι φτύνεις δεν το γλύφεις τις κωλοτούμπες κανείς δεν αγάπησε. Δεν ασχολούμαστε γιατί φοβόμαστε το φαβορί. Φοβόμαστε για τους ανθρώπους που δεν είναι σταθεροί. Και όχι δεν είμαι με τον Νικηταρά αδιάφορος και αυτός και επίσης μη σταθερός….

  24. Ναι Γεωργία Καλή επιτυχία με όλα αυτά που έχεις να ακούσεις!!! Μάλλον ξέχασες τι βρισίδι του έριχνες κάποτε..τι θυμό είχες κάποτε….Που έστειλε αυτόφωρο συναδέλφους σου κάποτε…………………………

  25. ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΟ ….ΔΕΝ ΤΙΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΑΑΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΤΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ..ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ !!

  26. Όσο και αν ξαφνιάστηκα, είμαι σίγουρος για την επιτυχία της. Όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν πόσο καλό θα κάνει η εκλογή της στον τόπο.
    Μπράβο Γεωργία

  27. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την πορωση κάποιον ταξιτζήδων για 8 χρόνια πίσω…..
    Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.. Όχι βέβαια ότι όλοι οι ταξιτζήδες είναι παιδιά του κατηχητικού…..
    Όπως και να έχει σίγουρα μετά από τα γεγονότα αυτά , δεν σας έβλαψε ο Κυριτσης..Το αντίθετο θα έλεγα. Οποτε Γεωργία μου ορθώς έπραξες και σου εύχομαι Καλή τύχη. Στην τελική καλύτερα αυτοί που κάνουν λάθη, όπως ο Κυριτσης, παρά αυτοί που το μόνο που ξέρουν είναι να το βάζουν στα πόδια!!!!

  28. Θέλουμε γυναίκα πρόεδρο στο Πυλί γιατί και αξίζει και Μπορεί!!!
    Μπράβο κοριτσάρα μου. Μας έκανες όλους πολύ χαρούμενους

  29. Δεν τη. Ξερω. Την κυρία…
    Καταλαβαίνω ότι ήταν αντικυριτσικη και τώρα είναι υποψήφια του Κυριτση..
    Μαγκιά του που την έπεισε…

    Οπως μαγκιά του Νικηταρά που έπεισε τον Φραζη…

    Ααα όχι??? Κακώς έκανε ο Φραζης???

    Καταλάβατε λοιπόν γιατί κάποιοι είναι πολύ γελοίοι???

  30. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΒΡΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΛΙΒΕΛΛΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

  31. Τελικά γι’αυτό ασχολούνται με την ομάδα ????????βάλτε και τους παίχτες στο ψηφοδέλτιο αυτός κατάργησε της μεταφορες με το λεωφορείο για τα παιδιά και τώρα πάτε μαζί του έλεος !!!!!!

  32. Αλήθεια πόσο κομπλεξικοί είστε όσοι υπογράφετε ως ταξιτζηδες;; απαντήστε τι κακό σας έκανε ο Κυρίτσης εκτός από τον περιβόητο τσακωμός πριν 8 χρονια;;;; έλεος ρε ηθικοι;;; επαγγελματίας!!!! Βουλωστε το πια που έχετε καταστρέψει το νησί!! Νταβατζήδες της ασφάλτου!! Μπαίνει μια σοβαρή επαγγελματίας και πατε να την φατε;;;

  33. Μπράβο κοριτσάρα μου. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις, όπως πάντα. Μην ακούς κανέναν μικροψυχο κομπλεξικό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ