Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Παύλος Κουζούκας

13
946

Κως, 21 Απριλίου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Παύλος Κουζούκας

Ο συνδημότης μας από το Πυλί Παύλος Κουζούκας εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ», δυναμώνοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου.

Ο Παύλος Κουζούκας, ελεύθερος επαγγελματίας, δήλωσε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στον αγώνα των δημοτικών εκλογών για να βοηθήσει στη συλλογική προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας και η κοινωνία μας να αντιμετωπίσει ενωμένη τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής.

«Οι νέοι του νησιού μας αγωνιούν για το μέλλον αλλά είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για να γίνει η Κως ισχυρή, με ενότητα και συνεργασία» δήλωσε ο Παύλος Κουζούκας και συμπλήρωσε ότι «οι νέοι και οι νέες της Κω εμπιστεύονται τον Θεοδόση Νικηταρά, γιατί έχει αποδείξει πως εκφράζει το νέο που έχουν ανάγκη οι ίδιοι και η κοινωνία του νησιού μας. Την ενότητα και συνεργασία όλων».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς καλωσόρισε στην παράταξη τον Παύλο Κουζούκα «…ένα νέο και δημιουργικό παιδί του τόπου μας, όπως είπε και τόνισε πως …δημιουργούμε μαζί με τους νέους μας την ισχυρή Κω του μέλλοντος».

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνεχίζοντας την έρευνα των δεδομένων μέχρι σήμερα στοιχείων των παρατάξεων στον τέως δήμο Δικαίου αποκαλύπτω τα ευρήματα. Όπως γνωρίζετε οι εκλεγμένοι σύμβουλοι σε αυτή την ενότητα του Πυλίου και του Ασφενδιού σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αυξήθηκαν σε επτά. Τα πράγματα εδώ είναι ποιό φυσιολογικά εκ του ότι δύο επικεφαλής κατάγονται από αυτό τον χώρο και εκτιμώνται αναλόγως σε αντίθεση με τον κύριο Κυρίτση όπου χάνει και την Καρδάμαινα από όπου κατάγεται. Μέχρις στιγμής λοιπόν αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο κύριος Κυρίτσης σε αυτή την ενότητα θα εκλέξει δύο συμβούλους. Η κυρία Ρούφα δύο Συμβούλους και ο κύριος Νικηταράς τρεις Συμβούλους. Να ληφθεί υπόψη ότι η κυρία Ρούφα από την ενότητα αυτή έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει τριάντα έξη δυναμικούς υποψήφιους και άρα υπερισχύει του κυρίου Κυρίτση που παρουσίασε μόλις πέντε!

  2. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1302- ΚΑΡΑΘΩΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 769- ΦΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 549
    ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΛΙΟΥ ΧΡΥΣΗ του ΙΩΑΝΝΗ 480- ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 433
    ΑΓΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 400- ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) 590
    ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 619 -ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1107- ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 277
    ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 166- ΓΕΡΑΚΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) 123 .
    Τι ψάχνετε..Νικηταράς Δήμαρχος…..

    • Κοιμησου τωρα, οραμα 1 στις εκλογες του 2010,46 %οραμα 1 στις εκλογες του 2014,33%,οραμα 1 και οραμα 2 ,και 50% να πάρετε θα μιραστουν τα σουραματα, αρα;;;;;Κυριτσης και παλι δήμαρχος!!!!

  3. ΠΑΥΛΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

  4. Ερευνητή τα εχεις χαμενα μαλλον μπορεις να μου πεις πια ειναι τα 36 δυνατα ονοματα να μάθουμε και εμεις;;;γραψτο ενότητα δικαιου, 43 δύναμη αλλαγής, 35 ισχυρη Κως,20 οραμα και δραση ,2 λαικη συσπείρωση!

  5. ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ ΛΆΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΠΥΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ 20%ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ, ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ

  6. Εσυ με το ανυπαρκτο χαμογελο και την εκφραση πεινασμενου λυκου, πες μας αν θελεις, τι γινεται με τον διαλογο δηλαδη τη δημοκρατια; Ολα οσα λες και διακηρυσσεις ειναι πρασινα αλογα. Κοροϊδευεις τον κοσμο. Γι αυτο θα παρεις…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ