«Ο κ. Νικηταράς έχει επιλέξει να κάνει προεκλογικό αγώνα με λάσπη και αθλιότητες | Όλες οι πράξεις της δημοτικής αρχής είναι αναρτημένες στο Διαύγεια»

6
703

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Νικηταράς έχει επιλέξει να κάνει προεκλογικό αγώνα με λάσπη και αθλιότητες.

Όλες οι πράξεις της δημοτικής αρχής είναι αναρτημένες στο Διαύγεια.

Αντί να αφήνει άθλια υπονοούμενα ας μιλήσει με ονόματα, ας πει ότι έχει να πει και ακολούθως να αναλάβει τις συνέπειες των πράξεων του. Δικηγόρο άλλωστε θα έχει…τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.

Η ουσία είναι ότι η συμμαχία του χθες ήταν η πρωταθλήτρια των αναθέσεων, την περίοδο 2011-2014 έκανε αναθέσεις ύψους 708.101 ευρώ.

Αντίθετα η δημοτική αρχή στα πέντε αυτά χρόνια, δηλαδή σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μείωσε το ποσό των αναθέσεων στα 577.297 ευρώ.

Αυτό είναι δύσκολο να το καταπιεί ο κ. Νικηταράς που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής που γνώρισε η Κως.

Αυτοί οι άνθρωποι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών όχι με το έργο ή το πρόγραμμά τους αλλά με τη λάσπη και τις αθλιότητες.”

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος Κυρίτσης με θρασύτητα εναντίον του ερευνητικού έργου μου αναφέρεται στις απευθείας αναθέσεις και μάλιστα κατέθεσε και σχετικό πίνακα. Ξέχασε να σημειώσει δύο καραμπινάτες περιπτώσεις εκατομμυρίων ευρώ. Η μία αφορά το ένταλμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έργου που εξέδωσε η κυρία Ευτέρπη προς όφελος ενός εργολάβου πολεοδομίας για ανύπαρκτο έργο και η άλλη είναι οι αναθέσεις τριών εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις εργολάβους χωρίς δημοπρασία και με μελέτες της μιας σελίδας. Επειδή το θράσος υπερβαίνει της αλήθειας και επειδή έχω κουραστεί να διερευνήσω αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι μετά τις εκλογές θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα για να διαπιστωθεί ότι έκανα σωστά την δουλειά μου. Και φυσικά να αποδοθούν οι αναλογούντες ευθύνες

  2. Πώς γίνεται η εταιρεία …..σε μειωδοτικο διαγωνισμό να κατέθεσε το υψηλότερο ποσο και εφόσον δεν εμφανίστηκε καμιά άλλη να πήρε όλο το ποσό του διαγωνισμού 240.000 και άνω. ….Από που και ως που βάζουν δημοτική σύμβουλο σαν υπευθηνη? Δηλαδή γιαυτό είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι? Γιατί δεν δουλεύει το σχέδιο ασφάλειας σε ελέγχους κτλ. ..Ο κόσμος που έρχεται γιατί αγανακτει? Πολλές ώρες στον ήλιο. ..Και από που και ως που ο αντί δίνει διαταγές ? Με ποια αρμοδιότητα και που αναγράφεται αυτή? Για κάντε μια έρευνα και ρωτήστε πόσο αγανακτισμενοι είναι με τον άσχετο και τον υπηρέτη όλων των πολιτικών……. ..26 Μαΐου τελειώσατε! !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ