Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σεβαστιανός Παρβέρης

9
1152

Κως, 12 Απριλίου 2019

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σεβαστιανός Παρβέρης

Ο Σεβαστιανός Παρβέρης, ένας νέος συμπολίτης μας από το Ασφενδιού, στέλεχος διοίκησης επιχειρήσεων, εντάχθηκε από σήμερα στην παράταξη της «Ισχυρής Κω» με στόχο να ενισχύσει την συλλογική προσπάθεια για την ισχυρή Κω που ονειρεύονται οι νέοι.

Ο Σεβαστιανός Παρβέρης δήλωσε ότι «η σημερινή Κως δεν είναι αυτή που ταιριάζει στην ιστορία του τόπου μας και στους νέους του νησιού μας που ζητούν από το Δήμο να σχεδιάσει κα να υποστηρίξει μια νέα πορεία ανάπτυξης που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Συντάσσομαι, τόνισε, με τον Θεοδόση Νικηταρά διότι εμπιστεύεται τους νέους συμπατριώτες μας. Εκφράζει την ενότητα που έχει ανάγκη η κοινωνία μας και έχει την εμπειρία διοίκησης σε ένα μεγάλο Δήμο με πολλές απαιτήσεις όπως είναι ο Δήμος Κω».

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σεβαστ μπραβο. Η συμμετοχή σου στην ΙΣΧΥΡΉ ΚΩ μας δίνει δύναμη και ελπιδα. Νέοι άνθρωποι καθαρά πρόσωπα με διάθεση για προσφορα στον τοπο. Πάμε δυνατα για μια μια καθαρή νικη.

  2. ΈΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. Η ΚΩΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΡΟΤΑ. ΝΑ ΑΦΉΣΕΙ ΠΊΣΩ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ. ΜΕ ΕΝΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΏΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΛΛΑΓΉ ΠΟΡΕΊΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

  3. Μπράβο θεοδοση. Ο σεβαστος εκτός από καλό παιδί έχει πολύ καλή και μεγάλη οικογενεια. Είναι σπουδαγμενος και έχει ορεξη. Πολύ καλή υποψηφιοτητα.

  4. Θεοδοση αλους υποψιφιους δεν έχει εκτός από το Ασφενδιου ολλο το χωριό κατεβάζεις τι γίνεται .,,.,

  5. Μπράβο. Είπαμε τόπο στα νιάτα. Καινούρια άτομα, νέα καθαρά μυαλά με όρεξη, να πάνε το νησί μπροστά. Μπράβο θεοδοση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ