Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Μπάμπης Τσαγγάρης και η Ροδία Κόπελλου – Μουντρούνα

21
1133

Κως, 5 Απριλίου 2019

 

με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Μπάμπης Τσαγγάρης και η Ροδία Κόπελλου – Μουντρούνα

Ο Μπάμπης Τσαγγάρης από την Αντιμάχεια και η Ροδία Κόπελλου – Μουντρούνα από την Κω εντάσσονται από σήμερα στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρής Κω» ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την αλλαγή πορείας του νησιού μας που σηματοδοτεί η εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου.

Ο Μπάμπης Τσαγγάρης, ελεύθερος επαγγελματίας, πολύτεκνος πατέρας, που ζει καθημερινά τα προβλήματα του νησιού και της κοινωνίας μας, στην συνάντησή του με τον Θεοδόση Νικηταρά δήλωσε την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές γιατί, όπως είπε, «δεν αξίζει στο νησί μας η εικόνα εγκατάλειψης, αδιαφορίας και έλλειψης στόχων για το αύριο. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να σχεδιάσουμε σύγχρονες υποδομές σε όλο το νησί και όχι μόνο έργα βιτρίνας, τόνισε και συμπλήρωσε …με εντιμότητα, σκληρή δουλειά, χωρίς αποκλεισμούς μπορούμε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη του νησιού μας».

Η Ροδία Κόπελλου – Μουντρούνα, αποδεχόμενη την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά, δήλωσε ότι συμμετέχει στις εκλογές διότι «…εμπιστεύεται τον Θεοδόση ο οποίος διαθέτει την προσωπικότητα, την εμπειρία και τη θέληση να αγωνιστεί μαζί με όλους τους συνδημότες μας για την ανάπτυξη του νησιού μας».

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με αυτοδά κοψιμιέ θα τερματίσεις μετά την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ, ευτυχώς που δεν έκανε ψηφοδέλτιο και ο γραφικός Μηνάς θα πάλευε μαζί σου για την τρίτη θέση…

  1. Άλλοι 23 υποψήφιοι και έκλεισε το ψηφοδέλτιο της νίκης και της προκοπής

    • ουτε 20% δεν παίρνει ο κοψιμιός, το καισερλικό πιονάκι της αποστασίας

    • TENA PANTS TOTAL SECURITY πανα βρακακι για την ακρατεια, λεπτη και ευκαμπτη απο υλικο που αναπνεει.

  2. Μπαμπη ,Ροδία τρέξετε τουγρού τη δημαρχία Ρικκνά η συνεδρίαση και ενέχουν απαρτία Μη μπάει και ενεκλέγητε ;;;μιάλη αμαρτία ….

  3. Κι αναξιοι εραστρς. Ιδανικοι στο να διασπατε οικογενειες κι αναξιοι της εμπιστοσυνης. Φρικιασατε που ο Δημαρχος επεισε τον νεαρο, ο γλυκουλης δικηγορος εκβιαζε τηλεφωνικα και τελικα κατεβαζετε ….. Ενας ψηφος απο το σοϊ και πολυς σας ειναι. Μια ζωη μιζεροι και κακοτροποι.

  4. Στην αρχη με τον Κυριτση. Μετα με τον Παυλιδη. Τωρα με τον Νικηταρα.
    Ποσα χρωσταω ο ερμος για να βλεπω τετοια; Και δεν λειπουν και οι ρ……..ς!

  5. Τη στο καλό φωλιά έχει εκεί κοντά;;;
    Που τους βρίσκει όλους ………..Έλεος Νικηταρά κλείσε την φωλιά και μην την ανοίξεις ποτέ ξανά.

  6. Βρε Μπαμπη μου με κάθε φορά πιο σε εκλογές με άλλον θα είσαι ; Σαν το παυλιδη που ήσουν θα τα πάθει ο Νικηταράς τρίτος θα είναι πάρτε το χαμπάρι πιο !!!!!

  7. Ότι να είναι και όποιον να είναι αρκεί να κλείσει το ψηφοδέλτιο….
    Άλλοι 23 έμειναν… γερά…
    Έτσι συνέχισε και θα σου πω που θα πας Θεοδοση μου..

  8. Συγνώμη ο///////με Κυριτση….και ………με Νικηταρά????παραεγινε το κακό βρε παιδιά με τις οικογένειες!λιγος σεβασμός πια!!!!οικογενειοφαγια,………διαφορές,μαχαιριές πισοπλατες είναι καθημερινότητα στην Ελλάδα του 2019 ως….να ναι στο DNA του λαού μας!!και άντε τώρα να ψηφίσεις……

  9. Απορια…διαβαζετε τι σας γρταφουν;Ο άλλος πεει το νησι σε εγκαταληψη και αμεσως όχι στα εργα βιτρίνας.Τελικα γινοπντε εργα ναι η όχι;

  10. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ……ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ…..ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΛΑΕΙ….ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ….ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ.ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ……ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

  11. Όταν έχεις κακίες και κυνηγάς ένα από τα καλύτερα παιδιά σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ