ΝΙΚΟΣ ΚΟΠΕΛΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: Καταθέτω την υποψηφιότητα μου, για τις εκλογές του Μαΐου, με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

5
1571

ΝΙΚΟΣ ΚΟΠΕΛΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: “Καταθέτω την υποψηφιότητα μου, για τις εκλογές του Μαΐου, με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 ελπίζοντας να φανώ χρήσιμος στους συνδημότες μου και στο νησί μου που τόσο αγαπώ.”

Η Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023 ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νίκου Κόπελλου του Εμμανουήλ, ενός νέου ανθρώπου με ευαισθησία και αγάπη για την πατρίδα μας.

Ο Νίκος παιδί της Κω, γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις φοίτησε στη δραματική σχολή «Ίασμος» (νυν Βασίλη Διαμαντόπουλου).

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, στον τομέα της εστίασης, και παλαιότερα στις δημόσιες σχέσεις γνωστού καλλιτέχνη.

Στη δήλωση της υποψηφιότητας του αναφέρει:

Παρά το ότι μεγάλωσα στην Αθήνα, η αγάπη για το νησί μου κυριαρχούσε στην ψυχή και τη σκέψη μου. Οι ρίζες της οικογένειας, βαθιές στην Κω, δεν με άφηναν ποτέ μακριά από το νησί μου. Δεν ήταν μόνο η άμεση και συνεχής ενημέρωση μου για τα δρώμενα στην πατρίδα μου, αλλά και η εσωτερική ανάγκη να ζήσω στο νησί μου πάντα με οδηγούσε σ’ αυτό.

Αυτή η μεγάλη αγάπη έφερε την απόφαση της μόνιμης εγκατάστασης πια στην Κω και της ενασχόλησης μου με τα τοπικά πράγματα.

Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Κυρίτση να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί του και καταθέτω την υποψηφιότητα μου, για τις εκλογές του Μαΐου, με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 ελπίζοντας να φανώ χρήσιμος στους συνδημότες μου και στο νησί μου που τόσο αγαπώ.

fbt

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

    • ΣΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ; ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  2. με αρεση που ολοι κατεβαινετε στης εκλογες για να μας σωσεται.Εμας μας ρωτησαται εαν θελουμε να σωθουμε ….

  3. ΝΙΚΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.

  4. ΣΥΡΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΤΡΩΜΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ