ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ, Υποψήφιος με το «Όραμα & Δράση»: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΑ ΘΕΡΜΑ Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους…

8
875

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ, Υποψήφιος με το «Όραμα & Δράση»:

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΑ ΘΕΡΜΑ

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους…

Μία μόλις εβδομάδα πριν την άφιξη των πρώτων επισκεπτών στο νησί και οι ιαματικές πηγές στα Θερμά, εμφανίζουν τη γνωστή εικόνα της πλήρους εγκατάληψης.

Στην ίδια κατάσταση άλλωστε, ήταν και σε όλο το περασμένο διάστημα, με τους χειμερινούς κολυμβητές να εκφράζουν παράπονα για τη στάση της δημοτικής αρχής, που αντί να σκύψει στο πρόβλημα και δώσει μια οριστική λύση, ασχολείται με… «φρου – φρου κι αρώματα».

Οι ιαματικές πηγές στα Θερμά, μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν, όχι μόνο για να προσελκύσουν επιπλέον τουρίστες, αλλά και για να μπορούν να τα απολαμβάνουν οι κάτοικοι του νησιού, όλους τους μήνες του χρόνου.

Η Παράταξη «Όραμα & Δράση» και η υποψήφια Δήμαρχος Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάδειξη και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών και σκοπεύουν να τις κάνουν πράξη, αρχής γενομένης, από την επομένη της μεγάλης εκλογικής νίκης της 26ης Μαίου!

Γιατί η Κως που μας ενώνει, είναι η Κως που μας αξίζει!

Βαγγέλης Μωραϊτης, Υποψήφιος με το «Όραμα & Δράση»

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικά δεν υποστηρίζω Κυριτση ομως να πριν μιλήσουμε και πόσο μάλλον δημοσία και επώνυμα καλό θα είναι να ήμαστε ενημεροι και όχι να λέμε Αλλά και Αλλά, πολιτική δεν είναι να Ρίχνουμε όλα τα στραβά σε έναν υπεύθυνο και μόνο! 20 χρόνια μένω στο νησί και 20 χρόνια τα θερμά είναι έτσι και χειρότερα! Ιδιώτες πάντα άνοιγα την τρύπα τέτοια εποχή μόνο σταματουσαν οι έντονοι αεριδες που καταστρεφουν τα θερμά κάθε χειμωνα!!!!

  2. Δηλαδη δεν συμφωνεις με αυτα που γραφει ο Κ Μωραιτης ΄και συμφωνεις με την πολιτικη των ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ??

  3. Για ρώτα την αρχηγο σου επι αντιδημαρχειας της τι εκανε γιαυτο, Βαγγελακη ρωτα αγορι μου, την αρχηγό σου τι εκανε τοσα Χρόνια που ηταν σε θεσεις πρωτης γραμμης, επαγγελματιας πολιτικος ειναι η γυναίκα, φιλε προσεχε τι γραφεις γιατι εκτίθεσέεε!!!!!

  4. Βαγγέλη μπράβο σου που ασχολείσαι με έχεις εντυπωσιαστεί είσαι μέσα σε όλα σε κάθε εκδήλωση δεν θέλω να πω το όνομά μου άλλα είμαι μαζί σου και με την Ιωάννα

  5. Στρατιωτικός δεν είσαι κύριε πως.κατεβαινεις υποψήφιος;Μήπως είσαι συνταξιούχος;Ενημέρωσε μας.

  6. Δεν συμφωνώ με κανέναν που ρίχνει λασπη να βγει μπροστα τα θερμά όπως και πολλές περιοχές του νησιού είναι σε άθλια κατάσταση 20 χρόνια Όχι τώρα που ήταν ο Κυριτσης και ο καθε Κυριτσης όλοι οι υποψηφιοι επέτρεψαν να να γίνουν όλα Αυτά και μαζί τους και εμείς που τους ψηφιζουμε και που δεν σεβομαστε τον τοπο μας όλα τα άλλα είναι περιττα!!! Ας βγει ενας τους να πει Ναι εσφαλα ναι έκανα λαθη και θα τα διορθωσω! Κανενας δεν έχει το ηθος να το κανει είναι πιο εύκολο να φταίει ο αλλος

  7. Ενοχλημένοι κάποιοι πολίτες αν κρίνουμε από τα σχόλια.
    Το ότι είναι 20 χρόνια τα Θερμά σε αυτή την κατάσταση ή έχει παραμείνει φανερά στάσιμο το νησί σε αρκετούς τομείς δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν για αυτό αναδεικνύουν τα προβλήματα…
    Κρίθηκαν στον χρόνο που είχαν ….ας κριθούν και οι επόμενοι στον χρόνο που θα έχουν!…η ομάδα της κ. Ιωάννας δεν αποτελείται από καρεκλακιδες …ούτε η ίδια τάζει κοινωφελή προγράμματα (άκουσον άκουσον!!)και θέσεις μέσα στον Δήμο…και όχι μονο.!

  8. ρε παιδια ο καματερος τα χει ταξει του ερντογαν γιαυτο δεν τα φτιαχνει ο δημος, μην τα βρουνε και ετοιμα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ