ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΗΣ: Οι πολίτες ρωτούν και θέλουν να μάθουν

53
1486

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

Παρακολουθώ, όπως και οι συνδημότες μας, με μεγάλο ενδιαφέρον το δημόσιο διάλογο μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων για τις απευθείας αναθέσεις. Ειδικά μετά την άρνηση της δημοτικής αρχής να μιλήσει καθαρά και να πει πόσα είναι τα ταμειακά διαθέσιμα της μαρίνας.

Δεν δίνει απάντηση σε αυτό το τεράστιο ερώτημα και από την άλλη νέα απευθείας ανάθεση και μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη. Για τις παιδικές χαρές αυτή τη φορά, που όπως όλοι ξέρουν χρηματοδοτείται η κατασκευή τους από το Υπουργείο Εσωτερικών και όχι από το Δήμο, κάτι που δεν λέει η δημοτική αρχή.

Ρωτά ο Παναγιώτης Αβρίθης γιατί γίνεται αυτό και του απαντούν άλλα αντί άλλων.

Οι δημότες μας που αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθουν οικονομικά βλέπουν τα χρήματα του Δήμου να σκορπίζονται σε όλες τις κατευθύνσεις. Ακούνε ότι μια κλειστή ομάδα επαγγελματιών παίρνει τα λεφτά του Δήμου με απευθείας αναθέσεις. Ρωτούν και θέλουν να μάθουν. Τι γίνεται τελικά. Είναι έτσι ή δεν είναι;

Ας απαντήσει λοιπόν η δημοτική αρχή καθαρά και ξάστερα. Το χρωστά σε όλους τους δημότες που πληρώνουν για το Δήμο μας και στους επαγγελματίες του νησιού μας.

Πόσα χρήματα έχουν δοθεί (από το Δήμο, τα ΝΠΔΔ όπως τον ΔΟΠΑΒΣ και τις Επιχειρήσεις του Δήμου, όπως μαρίνα, ΔΕΥΑΚ κλπ) με απευθείας αναθέσεις ανά έτος από την 1ηΣεπτεμβρίου 2014, για ποιο λόγο και σε ποιούς:

1ον για μελέτες

2ον για χρώματα και συναφή υλικά

3ον για συντήρηση και αγορά κλιματιστικών

4ον για ταχυδρομικές υπηρεσίες

5ον για χαρτικά

6ον για τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς

Η δημοτική αρχή τώρα που απέρχεται οφείλει να κάνει τον απολογισμό της και να πει την αλήθεια στους δημότες.

Έχει τα κότσια να το κάνει ή θα συνεχίσει να κρύβεται;

 

Πέτρος Πετρής

 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν εχεις στοιχεια, στον εισαγγελεα. Αλλιως η λασπη που ριχνεις γυριζει σε σενα.

    • Όταν τα γράμματα σου είναι λίγα και το μυαλό ληψό ΤΟΤΕ πηδάς χωρίς τσίπα από την ΡΟΥΦΑ στον ΤΡΙΏΦΛΟΡΟ...

      Ικανότητα να γράψει δυο αράδες μηδενική, μηδέν σε όλα, εμπορικά και λόγω οίησης ο κάθε χαλουβάς υπογράφει ανακοινώσεις του Φρ@γκ@υλη μέχρι χθες για την παράταξη σΟύΡΑΜΑ-ΡΟΥΦιΑνιές-Καταγγελίες και τώρα για το φρέσκο ΑΔΎΝΑΜΟ σΟύΡΑΜΑ σαν «Άγιος», «Ερευνητής», τις π@π@ρολογίες του εξαρτημένου σαπιοκοιλιά της δημοσιογραφίας ΛΑΡΡΥ ΚΙΝΓΚ… ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • Τι ψάχνεις βρε Νυχτοκαβαλάρη;;; χαλουβάς από αλεύρι ή σιμιγδάλι...

        Βρε αυτοδά δεν ήτανε που πριν έναν μήνα ακόμα έπινε νερό στο όνομα της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ;;;; Αυτοδά δεν ήτανε κοινοτικός σύμβουλος και ελάχιστες φορές πέρασε έξω από το γραφείο συνεδριάσεων… Αραχτός σαν μεξικάνικο στον ήλιο…

    • αλλά τώρα ο εισαγγελέας είναι στην πόρτα του Σημίτη. Και στα δικά σας!

    • γιατι παθαινει κρισεις πανικου. γνωστο σε ολους γι αυτο και αποφευγει ερωτησεις απο δημοσιογραφους και αντιπαραθεσεις με επικεφαλης.

  2. Η ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΡΕ ΑΜΑΝ! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ;

  3. Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα σοκάκια της Νισύρου Πετρή , δεν ξέρεις που παν τα 5 , Βλέπεις τι κάνουν οι δικοί σου και πατάς και εσύ βγάζοντας ανακοινωσεις! Νταξει το καταλάβαμε δεν γουστάρεις τον Κυρίτση και βαράς αλύπητα έχεις πάθει εμμονή χαλάρωσε και δες που σας υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καματερος που θελει συμφωνία Πρεσπών για τα 12νησα hot spot , μετανάστες κτλ και μην κάνετε την πάπια όλοι εκεί μέσα… Εδώ δεν έχετε τα άντερα να το παραδεχτείτε ότι σας υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ θέλετε να διοικισετε κιόλας;

    • Ε καλά αυτό το κάνουν ,για να βγάλουν δήθεν βρώμα κ να οφελησει εκείνους .Λες κ υπάρχει κάποιος σε αυτόν τον τόπο που να είναι τέλειος η εντελώς καθαρός.Η μάλλον όλοι αυτοί που βάζουν υποψηφιότητα το κάνουν για της μάνας τους την ψυχή ;όχι για το μισθό; Όχι για τυχόν μειζες; Όχι για την δόξα; Όλοι σε ένα καζάνι βράζετε μην το πιέζετε κ πολύ τίμιοι

  4. δεν απαντά επί της ουσίας γιατί ανα παντήσει πρέπει να πει ποιοί τρώνε τα λεφτά του Δήμου. Και όλοι σχεδόν είναι γύρω από αυτόν, δημοτικοί σύμβουλοι και οι συν αυτώ. Κάθονται και γράφουν σαχλαμάρες για να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα αλλά ο κόσμος θέλει να μάθει. Καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουν και θα τους μαυρίσει στηνκάλπη. Τέρμα πια τα …άλλαξα ξανάλλαξα του Κυρίτση. Αστειάκια και κοροϊδίες δεν περνάνε πια

  5. Κως : 25/08/ 2014
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1009/2014
    ΘΕΜΑ: «Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών & Τρόπου Εκτέλεσης της ανάθεσης εργασίας: “ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ”»
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
    Έχοντας υπόψη:
    Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)
    1. Τις διατάξεις της παρ. 13 του άρθρου 20 του Ν.3731/2008
    …………..
    9. Την υπ’ αριθμό 235/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί διάθεση πίστωσης
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
    1. Τη διενέργεια με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης – απευθείας ανάθεσης της «Παροχή Υπηρεσίας για Επιθεώρηση & Πιστοποίηση –Παιδικών Χαρών του Δήμου Κω» .
    2. Εγκρίνουμε την Τεχνική Έκθεση για την ανάθεση της «Παροχής Υπηρεσίας Επιθεώρηση & Πιστοποίηση Παιδικών Χαρών» ενδεικτικού προϋπολογισμού 10.000,00€ (με ΦΠΑ), σύμφωνα με το έγγραφο των Τεχνικών υπηρεσιών .
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ
    ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

    Πετράκη ο δικός σου μια βδομάδα πριν πάψει να το παίζει δήμαρχος υπέγραφε απ’ευθείας αναθέσεις και στο σύνολο υπεγράψε καμμιά πενηνταριά και μιλάτε ακόμα?

  6. Οι πολίτες θέλουν επίσης να ξέρουν από 1-1-2011 μέχρι 31-8-2014 η δική σου παρέα πόσες απ’ευθείας αναθέσεις υπέγραψε.Εσύ μάλλον θέλεις να το ξεχάσεις γιατί είναι χιλιάδες και ζαλίζεσαι όταν το σκέφτεσαι.

  7. Για την μαρίνα δεν απαντούν για τις απευθείας αναθέσεις δεν απαντούν κρύβονται για το λιμενικο ταμειο σε ταξιδακια ο δημαρχος.

  8. Έχει περάσει τόσος καιρός και αφού βλέπουν ότι δεν έχουν καταφέρει να δείξουν έστω μια σοβαρή πρόταση (πόσο μάλλον πρόγραμμα) και έχουν αρχήσει και πετάνε την μπάλα απο εδώ και απο εκεί σου λέει όλο και κάτι θα πετυχουμε. Μια με τα ταμειακά διαθέσιμα, λες και δεν είναι όλων των επιχειρήσεων μειωμένα στο τέλος του χειμώνα σε σχέση με το τέλος της σεζόν, μια με τις απευθείας αναθέσεις που η ίδια η νομοθεσία συνεχίζει να απλοποιεί την διαδικασία τους γιατί ξέρει ότι είναι χρήσιμο εργαλείο και ότι έτσι κινούνται ΟΛΟΙ και έτσι θα κινούνται και αυτοί αν βγούν αύριο. Να δω αν βγουν τι δικαιολογίες θα λένε.

  9. Πετράκη ανακοινώθηκε ο συνονόματος ξάδελφος σου και σε πιάσε τρόμος ? Μην μιλάς όμως για απ’ευθείας αναθέσεις γιατί έχετε λερωμένη τη φωλιά σας με τις χιλιάδες που έγιναν την προηγούμενη δημοτική περίοδο και δε σε συμφέρει.

  10. καλα ρε Πετρη στο τοπικο συμβουλιο ησουν δεν εχεις ιδεα για τιποτα? τι ρολο βαραγες τοτε εκει μεσα…ρε ασχετοι τελειος ειστε και θελετε και ψηφους για να το παιζεται φιρμες..ΜΑΥΡΟΟΟΟΟ

  11. Πετρο μια συμβουλή μην πιστευης σε υποσχεσεις μεχρι τις εκλογες θα ειναι πάντα ετσι κανουν για να φαινονται οι αλλοι καλοί βρισκουν καποιον που τα λεει εσενα τωρα τον Βαβλά η αλλη παράταξη και εκεινοι γελάνε πισω σας και ολους τους δικους σου αν δεν θες να βρεθεις προ απροόπτου μονο σε εσενα σταυρόυπ’ογεια κινουνται ολοι, το μαγαζι σου εσυ οι αλλοι εχουν οικονομάνε να δεις

  12. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ

      • Χαχαχα βοδάκο και θα πάει και θα τις κερδίσει
        και Ναι Παράταξη της η Ιωάννα την κράτησε τόσα χρόνια και την κρατάει ακόμα
        ενοοίτε αυτό. Το ξέρουμε ότι σας πονάει αλλά τη να κάνουμε;; τα έχει πιο μεγάλα απο εσάς με τα δήθεν παντελονάκια.

  13. Πετρο έχεις δίκιο με όσα γραφεις. Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμαρι. Θα μείνουν στην ιστορία για τη ρεμουλα και τη διασπαθιση του δημοτικού χρηματος. Και να ξέρεις δεν είναι μόνο οι απευθείας αναθεσεις. Είναι και οι απευθείας λα δοσεις.

  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΤΡΟ . ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ; ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΤΟ 2014 ; ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΕΤΡΑΚΙ … ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΪΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ …. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  15. Ελεος με ολους εσας τους λασπολογους!!!!!Μας κουρασατε.Τη Ρουφα την πουλησατε και τωρα γραφετε οτι ναναι.

  16. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  17. Συμπαθεστατε Πέτρο, αν και δυστυχώς δεν θα σε ψηφίσω, σέβομαι την επιλογή σου και εύχομαι πραγματικά φωνές σαν την δική σου να πλαισιωσουν το μελλοντικό δημοτικό μας συμβούλιο. Φωνή βοωντος εν τη ερημω είναι αυτή τη στιγμή η φωνή σου όπως και οι φωνές χιλιάδων συμπολιτων μας αλλά ηχηροτερη απάντηση από την σιγή, δεν έχει. Ακόμα και άνευ απαντήσεων ο κόσμος γνωρίζει και έχει ήδη αποφασίσει που θα στείλει το μήνυμα. Σε αυτούς που τηρούν σιγή ιχθυος και σε λίγο θα μιλήσουν άλλοι γι αυτούς.

  18. Θα γράψω αυτό το σχόλιο υπογράφοντας ώς ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ. Γράφω σχόλια και σαν Ο ΑΓΙΟΣ και σαν ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ. Δεν είμαι απο τη Κω,αναγκαστικά ήλθα στο νησί σας. Το όνειρο μου ήταν να γίνω καθοδηγητής πήρα και υποτροφία απο το κόμμα. Έπεσε όμως ο υπαρκτός σοσιαλισμός και ήρθανε τα πάνω-κάτω. Ευτυχώς τώραμε τις εκλογές πήρα εργολαβίες. Να υπονομεύω τον Κυρίτση να λέω ψέμματα για όποιον τον υποστηρίζει, να σκορπάω μίσος και διχόνοια. Αυτό έμαθα να κάνω εκτός απο το να ξεκοκαλίζω δημόσιο και δημοτικό χρήμα………..

  19. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω τις απευθείας αναθέσεις της περιόδου που ο Νικηταράς έκανε το δήμαρχο της Κω πριν εξαφανιστεί φτύνοντας την εντολή των πολιτών και τους ίδιους τους πολίτες. Συμπέρασμα. Πέτρο χάσαμε. Ήταν πολλά τα λεφτά και ΜΟΝΟ δικοί μας όσοι τα πήρανε

  20. κ.Πετρή θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια σχετικά με αυτή την ανάρτησή σας…
    Λέτε «οι πολίτες ρωτούν και θέλουν να μάθουν».. και πιο κάτω » Οι δημότες μας που αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες να αντεπεξέλθουν οικονομικά βλέπουν τα χρήματα του Δήμου να σκορπίζονται σε όλες τις κατευθύνσεις. Ακούνε ότι μια κλειστή ομάδα επαγγελματιών παίρνει τα λεφτά του Δήμου με απευθείας αναθέσεις. Ρωτούν και θέλουν να μάθουν. Τι γίνεται τελικά. Είναι έτσι ή δεν είναι;
    Ξέρετε πιο είναι το ποσοστό των πολιτών που τα φέρνει δύσκολα βόλτα στο νησί? επίσης ποιοι σας ρωτάνε για το που πάνε τα λεφτά του δήμου αυτοί που είναι άνετοι οικονομικά οι αυτοί που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα?
    Επίσης εσείς σαν εκλεγμένος σύμβουλος τις τοπικής κοινότητας Κω αυτά τα 4 χρόνια ρωτήσατε ποτέ από μόνος σας που πάνε τα χρήματα του Δήμου?

    Ευχαριστώ!

  21. Επίσης αφού εκλεχτήκατε με την παράταξη του κ.Καισερλη και εν συνέχεια επικεφαλής έγινε η κ.Ρούφα όπου σας έβλεπα συχνά σε φωτογραφίες δ’ιπλα της για ποιο λόγο την αφήσατε και πήγατε σε μια νεα παράταξη? δεν έκανε σωστή αντιπολίτευση και έτσι δεν μπορούσατε να μάθετε αυτά που ρωτάνε σήμερα οι πολίτες η για άλλους λόγους? Εν τέλη οι Συνεργατικές του πρώην επικεφαλής σας κ.Καισερλη δεν ήταν κατι σαν απευθείας ανάθεση? η κάνω λάθος?με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν αυτοί οι πολίτες για να πάρουν στα χέρια τους δημοτική περιουσία?άλλοι πολίτες δεν είχαν ανάγκες τότε?
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ

    • Και επισης στα πρωτα σεμιναρια συνεργατικων….πηραν 100€ απο το καθε ατομο……επιστραφηκαν….

  22. Φίλε μου μπράβο.
    Καλή επιλογή με την Ισχυρή Κω
    Ο Θεοδόσης είναι άξιος και τίμιος άνθρωπος.Αγαπητος σε όλη την κοινωνία.

  23. ΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΒΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ;;

    • Καλοοοοοοοο πραγματικά με εκανες και γέλασα.Βρε η Ρουφά για μια κωλοκαρεκλα κατηγορεί όλους τους συνεργάτες της αυτήν θα ψηφίσουμε; Ο Κυριτσης τουλάχιστον μιλάει για ενότητα και εσύ βγάζει χολή και κακιά.Μακρια από ανθρώπους σαν την Ρουφά μακριά,αλαργα.

  24. Φίλε Πέτρο πολύ στη τσίτα σας βλέπω και δεν είναι καλό. Ο κόσμος σας σχολιάζει πολύ αρνητικά. Μέσα στα νεύρα και την υπεροψία οι σύμβουλοι σας. Άλλαξαν πολύ ορισμένοι ! Χαλαρώστε. Με εκτίμηση πάντα.

  25. Κοίτα συστάσεις από αποτυχημένους ανθρώπους. Ρε δεν κάνετε για τίποτα. Θέλετε και πολιτικά….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ