Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Ζαχαρίας Κελαδίτης

15
1872

Την υποψηφιότητα ενός νέου επιστήμονα, τελειόφοιτου στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κρήτης, ανακοινώνει σήμερα η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ».

Πρόκειται για τον 23χρονο Ζαχαρία Κελαδίτη από το Ασφενδιού,. Ο Ζαχαρίας Κελαδίτης αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου δηλώνοντας «…η πρόταση του Θεοδόση δεν αποτελεί τιμή μόνο για εμένα αλλά και για τη νέα γενιά του νησιού μας. Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία με αρχές και αξίες, που δε θα διαχωρίζει τους δημότες, που θα μας ενώνει όλους σε κοινούς στόχους, που θα σέβεται την αξιοπρέπεια καθενός. Ειδικά για τους νέους ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολο παρόν και αβέβαιο μέλλον αυτά που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις, με έλλειψη διαλόγου και συνεργασίας, πρέπει να περάσουν στο παρελθόν» και συνέχισε ο Ζαχαρίας Κελαδίτης «…πιστεύω ότι ο Θεοδόσης Νικηταράς σηματοδοτεί την ποιοτική αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Προσωπικά αποτελεί πρόκληση για εμένα η συμμετοχή μου στο στίβο της τοπικής πολιτικής και μια νέα εμπειρία πέρα από τα έδρανα του Πανεπιστημίου».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς υποδέχτηκε με χαρά τον Ζαχαρία Κελαδίτη και τόνισε πως «…οι νέοι της Κω, με αρχές και αξίες, δίχως ιδιοτέλεια και αποκλεισμούς, πρέπει και μπορούν να χαράξουν νέους δρόμους για την κοινωνία μας, το νησί μας και το δικό τους μέλλον. Ο Δήμαρχος, και ο Δήμος στο σύνολό του, θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους, με ισότιμη αντιμετώπιση δίχως αποκλεισμούς».

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟ ΑΤΟΜΟ, ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΕΚΑΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.

    • Επιτέλους, φρέσκα φρούτα, έστω χωρίς ψήφους και αναγνώριση, από τον καταστροφέα του Ασώματου Τριώφλορου 3flor ΘΕΟΔΌΣΗ...

      Μας έχεις πρήξει κοψιμιέ με σάπια ζαρζαβατικά από ότι περισσεύει στην λαϊκή αγορά….

  2. Μια ο Μοναχας, μια το παιδάκι αυτό που ο πατέρας του είναι από τους 2-3 εναπομείναντες μεγαλοαγροτες στο ζηπαρι, πάει και το αποκουμπι των σφαγείων Ιωάννα

  3. Μπραβο θεοδοση.Μεταγραφαρα.Αγωνας διχως τελος για την ισχυρη κως,που σημαινει,μπρος ολοταχως.

  4. Τον τάδε υποδέχτηκε ο δείνα και είπανε και οι δύο καλά λόγια. όλοι οι υποψήφιοι μας κουράσατε. Άσε που κάποιοι βάζουν ξανά τους ίδιους και τους ίδιους. Μπορεί ο κάθε νέος υποψήφιος να βγαίνει μόνος του να λέει ποιός είναι και με λίγα λόγια να παρακαλεί να τον ψηφίσουν.

  5. Μπρος ολοταχώς καπετάν Θεοδοση , οι κοινωνία πονεί και θέλει γιατρειά .
    Ισχυρη Κως και προχωράμε ……

  6. ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ, ΔΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

  7. Μαγκας ο θεοδοσης. Μορφωμενο παιδί πολυ καλος χαρακτηρας. Μεγάλη οικογενεια. Πάμε δυνατα. Η νίκη θα είναι μεγάλη

  8. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω τις προοπτικές του ψηφοδελτίου του Θεοδόση Νικηταρά. Ευκολάκι. Ξέρω τη δημοσκόπηση για αυτό. Είμαστε πίσω 10 μονάδες απο τον ακατανόμαστο.

  9. Μπράβο Ζαχαρία καλό αγώνα και καλή δύναμη! Σεμνός και μετρημένος, σοβαρός και ολιγολογος. Θεοδόση πρόσεξε τον παραπάνω αξίζει πραγματικά.

  10. Πολυ δυνατό χαρτί για οποιον τον εχει στις επόμενες εκλογές το ’23 ο μικρός, είναι η αλήθεια. Μορφωμένος, εξαιρετικος χαρακτήρας, αγαπητος στο Ασφενδιου μαζί με την οικογένειά του και πολύ μετρημένα λογια. Απτις λιγες επιλογες γενικά που δεν μπορείς να βρεις αρνητικό. Στο χέρι του Νικηταρά να μην τον κάψει και να γινει ο πολιτικός του πατέρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ