ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ των επαγγελματιών της πλατείας Διαγόρα στον Δήμαρχο Κω

38
2756

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛ. ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Οι επαγγελματίες της Πλατείας Διαγόρα ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Θεόφιλο Μουζουράκη για την ένταξη της εκδήλωσης «Κως Ελληνικές Βραδιές 2016» στο πλαίσιο των θερινών ιπποκρατείων 2016, που γινόταν κάθε Σάββατο από τις 18 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016, στην Πλατεία Διαγόρα.

Επίσης, ευχαριστούν τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος κ. Δελλή για την καλή συνεργασία που είχε με τους εστιάτορες της περιοχής και τον Δήμο Κω.

Ευχόμαστε σε όλους καλό χειμώνα.

Μετά τιμής

Τα εστιατόρια: Αμβροσία, Σύνθεσης, Ζορμπάς, La prima

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα ρε παιδια ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι που λενε ευχαριστω στο δημαρχο νροπηηηη.

    • το καλοκαιρι θα ερθει ο …..για την αγρα πελατων.Το ρεζιλικι…..Γιαυτο ευχαριστειτε τον δημαρχο.Πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

  2. ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    • γιατι εγω σαν εστιατορας της γυρω περιοχης δεν θελω ουτε να τον δω.Ειναι δυνατον να πω ευχαριστω σε αυτον τον δημαρχο.

  3. Βρε τι ακιες κανει.Θα τον κυνηγησουν οι υπολοιποι κωοι.Κατεστρεψε ολοκληρο νησι,και τωρα παει στην πλατεια διαγορα,να βρει υποστηρικτές….Μεγαλη καταντια ο ανθρωπος αυτος.

  4. ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥς ΣΤΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 2 ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ.ΕΥΓΕ!!!!!!!!

  5. αφησαν τους λαθρομεταναστες ελευθερους,ιουνιο,ιουλιο,αυγουστο σε λιμανι,σε καστρο,σε καναρη,και σε ολο το νησι να αφοδευουν οπου βρουν,και να μην υπαρχει ενδιαφερον απο τους ονομαζομενους που αναφερω.Αυτοι ειναι οι κυριως υπευθυνοι για το καλοκαιρι που μας περασε.Δεν πειραζει ομως ο κοσμος τους εχει καταλαβει και θα τους τημωρησει.

      • ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ

        ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΕΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΒΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,-Η-Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΧΑ-Ι-ΒΑΝΙ

  6. μπραβο κυριε Μουζουρακη μονο δειξτε μας και την αποφαση για τα ιπποκρατεια και ελατε για ψηφο…

  7. να σας ελεγξει,τοτε να πειτε ευχαριστω στο φασισταριο.μηπως και σας καλυπτει ο φασιστας.αλα την να πεις για την πλατεια διαγορα.μεχρι χθες σφαζοταν μεταξυ τους οι μαγαζατορες,και τωρα εβγαλαν και ευχαριστηριο.

  8. ευχαριστούμε την δημοτικη αρχη και την ελληνικη αστυνομια γιατι είναι διπλα μας πταν δεν εχουμε αδεια μουσικης κλεινουμε ελευθερα τους δρομους,ξεχναμε το ωραριο κοινης ησυχίας,ξεχναμε τι σημαινει κοινόχρηστος χωρος και όλα αυτά με τις ευχες της ελληνικης αστυνομιας και της δημοτικης αρχης.για τους υπολοιπους προστιμα παράνομης κατάληψης κοινοχρηστου χωρου,μουσικης κτλ……..
    Κυριτση γερα με τις ευχες της ελληνικης αστυνομιας.Τον μπακλαβά μην ξεχνας.

  9. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΥΤΟΥΡΗΣΕΙ ΓΚΑΛΟΚΑΡΙ:ΑΑΑΑΑ ΓΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΛΑΝΤΙΑ ΝΤΙΑΓΟΡΑΝ.ΧΑΧΑΧΑ ΜΥΡΙΞΕΙ ΓΚΕ ΣΟΥΛΑΚΙΑΝ.

  10. δεν καταλαβαινω γιατι μια ζωη καποιοι ειναι μα@@κες και κομπλεξικοι.

  11. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ……………..ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ; ΓΛΥΦΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ;

  12. καλα ρε τον βαβλα και τον χαδουλη στην αποξω?????????????????????????? ουτε μισο ευχαριστω?αχαριστοι μποχαλοι.

  13. Μελος ΔΟΠΑΒΣ.
    Κυριε Κιάρη σας παρακαλώ να επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ για να επιβεβαιώσετε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση.Με την ανακοινωση αυτή θα βρεθουν εκτεθημενοι οι επιχειρηματιες αλλά και τα άλλα μέλη του ΔΟΠΑΒΣ.

    • Κύριε Κίαρη πραγματικά από πότε το σπάσιμο πιάτων και ο χορός της κοιλίας έγινε θεσμός των Ιπποκρατείων?Θα σας παρακαλούσα να φιλοξενήσετε δήλωση του κυρίου Μουζουράκη.

    • Κύριε Κιάρη σας παρακαλώ να μην δωσετε σημασία στον παραπάνω κύριο ή κυρία που σίγουρα έχει σκοπό να σας αποπροσανατολίσει. Ο ΔΟΠΑΒΣ απαντάει μέσω ανακοινώσεων που μοιράζει σε όλα τα μέσα μαζικής ενημερωσης και όχι μέσω σχολίων.Ευχαριστώ και καλές γιορτές.

    • Σωστα!τις απευθείας αναθέσεις των ιπποκρατείων για να κονομάνε κάποιοι πολιτικοι φίλοι της δημοτικής αρχής.

  14. Ποσο ποναει πεντε δεκα ατομα που δεν μπορουν να χωνεψουν οτι οσο και να φωναζουν και να βριζουν τον δημαρχο ο κοσμος καταλαβαινει και ξερει ποιος προσπαθει για το νησι (με τα καλα του και με τα κακα του)
    Οσο για την καραμελα με τους λαθρομεταναστες και το λιμανι παει τελιωσε και αυτη γιατι οπως ολοι μπορουν να δουν τι γινετε σε χιο και λεσβο καταλαβαινουν ποσο δικιο ειχε ο δημαρχος σε αυτο το θεμα καλυτερα μια σεζον χαμενοι παρα ενα ολοκληρο νησι τελειωμενο για πολλα χρονια

  15. Ουτε ενα ευχαριστω απο πολιτες δεν αντεχετε. Βρε παρτε το χαμπαρι, ενας ειναι ο ηγετης, ενας ειναι ο δημαρχος. ΚΥΡΙΤΣΗΣ FOR EVER.

  16. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ[ΕΚΤΟΣ ΚΩ] ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΑ

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

  17. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ……….. ΚΑΛΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ? Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ? ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ? ΕΑΝ ΝΑΙ , ΝΑ ΓΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΖΕΙ «ΚΥΡΙΕ» ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ…….

  18. ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΩΣ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ…

  19. Η απόλυτη ξεφτίλα! Τσιφτετέλια , φωτιές και σπάσιμο πιάτων ! Η παρακμή στο μεγαλείο της ! Συγχαρητήρια κ μουζουρακη! Του χρονου να γεμίσετε τις πλατείες του νησιού με τις φοβερές σας ιδέες! Σα δεν ντρέπεστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ