Η Ταμάρα-Μαρία Τουμπαζή υποψήφια με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 «Μια Πρωταθλήτρια ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας»

14
1585

ΘΕΜΑ : “Μια Πρωταθλήτρια ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας. Η Ταμάρα-Μαρία Τουμπαζή υποψήφια με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023.”

Η Κως του 2023 κάνει πρωταθλητισμό.

Χρειάζεται ανθρώπους με αντοχή και δύναμη.

Από σήμερα μια πραγματική Πρωταθλήτρια με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις στο τρίαθλο και πανελλήνιες διακρίσεις στην ποδηλασία, η Ταμάρα-Μαρία Τουμπαζή ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας και θα είναι υποψήφια με τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου, έχοντας κατακτήσει μετάλλια και διακρίσεις επί σειρά ετών.

Η Ταμάρα-Μαρία Τουμπαζή πέρα από τις μεγάλες διακρίσεις που έχει σημειώσει στο αθλητικό πεδίο, έχει σπουδάσει Ανώτερα Οικονομικά ενώ εργάζεται και ως Καθηγήτρια της Γερμανικής Γλώσσας.

Μιλάει Ελβετικά, Γερμανικά και Αγγλικά, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Είναι τιμή για τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 που θα δώσει τη μάχη μαζί μας για την Κω του μέλλοντος μας, με νέους ανθρώπους, δυνατούς ανθρώπους.

Την Κω των μεγάλων αλλαγών και ανατροπών.

Η Κως του 2023 προχωρά μπροστά με νέους ανθρώπους, με δυνατούς ανθρώπους.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑΞΕΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΛΕΞΕΣ .
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

  2. Επιτελους να μπαίνουν άνθρωποι του αθλητισμού στο δημοτικό συμβούλιο.
    Ελπιζω και ευχομαι οποια παρατάξει και να βγει να χρησιμοποίηση σε καθε πόστο ανθρώπους με γνώσεις και ανάλογα τους ψήφους η απο ποιο λόμπυ ειναι.
    Πχ η Δεσποινίς μπορούσε να αναλάβει το Δοπαβς

  3. Ελβετική γλώσσα δεν υπάρχει φιλαράκια… ταξιδέψτε λίγο εξωτερικό και πάρτε καμία γνώση.. εκεί μιλάνε γερμανικά ιταλικά και γαλλικά.. τα «ελβετικα» που λέτε είναι γερμανικά με μια μικρή παραλλαγή και δεν είναι επίσημη γλώσσα.. Τσοπανακια

    • Που σημαίνει δηλαδή ότι μεταξύ τους οι Ελβετοί δεν μπορούν να μιλήσουν σε περίπτωση δηλαδή που κάποιος μιλάει γερμανικά και κάποιος άλλος γαλλικά. Ενδιαφέρον!!! Πύργος της βαβέλ η Ελβετία λοιπόν, γι’αυτό πάει κατά διαόλου σαν χώρα. Έτσι εξηγείται!!! Γενικότερα πάντως, μην χαλάς τα λεφτά σου σε εισιτήρια, απ´ ό,τι φαίνεται, τσάμπα πάνε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ