ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. Πασσανικολάκη: Φίλε Ηλία, μιλάς για την Ryanair αλλά δεν λες την αλήθεια . Ευτυχώς υπάρχει το βίντεο με τον δήμαρχο σου (ΒΙΝΤΕΟ)

28
808

Φίλε Ηλία Σιφακη …..Το τι με τιμά και τι όχι άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από εσένα. Όταν εσυ γράφεις και ασχολείσαι με τα κοινά του τόπου και λες ότι θέλεις !!!!!! Τουλάχιστον άσε μου το δικαίωμα να γράφω και εγώ την πραγματικότητα.
Να σε ενημερώσω λοιπόν φίλε Ηλία ότι εγώ ως πρόεδρος της Δευα Κω όχι μόνο έκανα 1 και 2 και 3 δουλειές , ΑΛΛΑ το βασικότερο είναι πως εγώ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΣΘΟ….και σε προκαλώ να πας να ενημερωθείς εάν δεν το γνώριζες .(και εάν έχεις το πολιτικό καθαρό θάρρος να βγεις και να το παραδεχτείς).
Για την ταμπακιέρα όμως δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ…..
Μιλάς για την Ryanair αλλά δεν λες την αλήθεια .
Ευτυχως υπάρχει το βίντεο με τον δήμαρχο σου που πριν τις εκλογές του 2014 για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού σκεφτόταν τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που καταστρέφονταν, και από την άλλη μετά τις εκλογές ο δικός σου δήμαρχος έλεγε πως δεν κάνετε καμία συμφωνία με την Ryanair γιατί δεν δίνετε μια δεκάρα σε αυτές τις εταιρείες.
Το ποιος ψεύδεται και ποιος όχι το ξέρεις καλύτερα από εμένα .
Και βέβαια να σου πω φίλε Ηλία πως το ιστορικό ρεκόρ αφίξεων στο νησί που λες ,φυσικά και δεν προέρχεται από εσένα και τον αποντα δήμαρχο σου.

Γιώργος Πασσανικολάκης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ισχυρή Κω

Πρ. Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ ΚΩ
ΥΓ Εάν έχεις ξεχάσει σου επισυνάπτω το βίντεο,τι λέγατε προεκλογικά και τι μετεκλογικά .

Φίλε Ηλία Σιφακη …..Το τι με τιμά και τι όχι άσε να το γνωρίζω εγώ καλύτερα από εσένα. Όταν εσυ γράφεις και ασχολείσαι με τα κοινά του τόπου και λες ότι θέλεις !!!!!! Τουλάχιστον άσε μου το δικαίωμα να γράφω και εγώ την πραγματικότητα.Να σε ενημερώσω λοιπόν φίλε Ηλία ότι εγώ ως πρόεδρος της Δευα Κω όχι μόνο έκανα 1 και 2 και 3 δουλειές , ΑΛΛΑ το βασικότερο είναι πως εγώ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΣΘΟ….και σε προκαλώ να πας να ενημερωθείς εάν δεν το γνώριζες .(και εάν έχεις το πολιτικό καθαρό θάρρος να βγεις και να το παραδεχτείς).Για την ταμπακιέρα όμως δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ…..Μιλάς για την Ryanair αλλά δεν λες την αλήθεια .Ευτυχως υπάρχει το βίντεο με τον δήμαρχο σου που πριν τις εκλογές του 2014 για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού σκεφτόταν τις μικρές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που καταστρέφονταν, και από την άλλη μετά τις εκλογές ο δικός σου δήμαρχος έλεγε πως δεν κάνετε καμία συμφωνία με την Ryanair γιατί δεν δίνετε μια δεκάρα σε αυτές τις εταιρείες. Το ποιος ψεύδεται και ποιος όχι το ξέρεις καλύτερα από εμένα .Και βέβαια να σου πω φίλε Ηλία πως το ιστορικό ρεκόρ αφίξεων στο νησί που λες ,φυσικά και δεν προέρχεται από εσένα και τον αποντα δήμαρχο σου.Γιώργος ΠασσανικολακηςΥποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ισχυρή ΚωΠρ. Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ ΚΩΥΓ Εάν έχεις ξεχάσει σου επισυνάπτω το βίντεο,τι λέγατε προεκλογικά και τι μετεκλογικά .

Geplaatst door Passanikolakis George op Woensdag 6 maart 2019

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρομπα ξεκουμπωτη εγινες μεγαλε απερχομενε ας προσεχεσ. τα λαθη σου αμετρητα. μονοσ σου τις εχεις χασει απο τωρα τισ εκλογεσ. μονοσ σου

  2. Θα τους στειλεις στα φαρμακεια για πολα φαρμακα.Μην τους λυπάσαι.Βουρδουλα μεχρι τελους.Ισχυρη κως=μπρος ολοταχως.

  3. Παρακολουθώ την διένεξη δύο παρατάξεων στο θέμα του τουρισμού. Η τουριστική ανάπτυξη της Κω είναι γνωστή όπως γνωστοί είναι και οι συντελεστές της γι’ αυτό ας μην τίθενται προσωπικές αντιδικίες. Άλλωστε το μεγάλο θέμα τις επιτυχίας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Όμως δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι την τετραετία που πέρασε χάθηκαν δύο τεράστιες και μοναδικές για δεκαετίες ευκαιρίες, του προσφυγικού ρεύματος και του μεγάλου σεισμού εξ αιτίας των οποίων η Κως θα μπορούσε να είχε απογειωθεί. Σιγά τα ωά εάν στις εκθέσεις πάνε οι κύριοι Σιφάκης και Κανταρζής Το είπε ο κύριος Βουκουβαλίδης. Θα μπορούσαν να πήγαιναν κάποιοι υπάλληλοι. Γι’ αυτό κύριε Πασσανικολάκη δεν αξίζει να αντιδικείς με τον Ηλία.

    • Με το προσφυγικό και το σεισμό; Ε τουρ ας φέρουν καμμία εκατοστή χιλιάδες πρόσφυγες να γίνουν και τρεις σεισμοί να πάνε όλα καλά. Ρε μπας και είσαι Συριζαιος;

      • ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΠΙΘΑΜΟΥ. προπαγανδιστικό μουρόχαυλο, πιο πιονι και απο το αρχιπιονι, τον ΤΕΟ ΤΟΝ 3ΦΛΟΡΟ.

    • Εδώ ημε και απειλές δεν με πιάνουν γιατί ο πασσανικολακης είναι τόσο καθαρός που δεν φοβάται τίποτα . Άλλη πρέπει να τρέμουν και ξέρουνε πολύ καλά ποιοι είναι αυτή

  4. Θα τους στειλεις στα φαρμακεια για πολα φαρμακα.Μην τους λυπάσαι.Βουρδουλα μεχρι τελους.Νικηταρας=Ισχυρη κως=μπρος ολοταχως.

  5. Μπλέξαμε με έμμισθους ταξιδευτες φιλε Γιωργο.Ο Κυριτσης σε Κυπρο,Κουβειτ,Μονακο,Σουηδια,Βρυξελες όλα πληρωμένα και αποζημιωμένα.Σιφακης Κουβα,Σρι Λανκα,Μαιαμι,Χαβαη,και κολυμπι με τις καρετα καρετα,και καλα κανει ο ανθρωπος…αλλα είναι και αντιδήμαρχος τουρισμου στον ελευθερο χρόνο του.Βαβλας 6 μηνες στην Βενεζουελα και Καναδα για διακοπες… ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΑΣ.

  6. Ηλια μια πραγματικη απορια ρε φιλε μου χωρις ιχνος ειρωνείας. Με τόσα ταξίδια σε όλο τον κόσμο θα έχεις μαζέψει αρκετά εκατομμύρια μιλια σωστά? Και η απορια μου είναι κάθε 100 χιλιάδες τα εξαργυρώνεις με την τηλεοραση που δίνει η εταιρεία η με το μπλέντερ?

  7. Πωωωωωω ρε φιλε του χαλασατε τις διακοπες τωρα.Και πραγματικα όταν κολυμπουσε με τις αχελωνες σκεφτοταν τα προβλήματα της Καρδαμαινας και της Κεφαλου

  8. Στην εποχή μας οι δουλειές γίνονται από το σπίτι ή στις διακοπές. ΜΕΓΑΛΕ ΗΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.

  9. Γιώργο για πες μας εσύ στη ΔΕΥΑΚ δεν ήσουνα τουρίστας? Πόσο χρόνο αφιέρωνες μια φορά το μήνα που πατούσες το πόδι σου? Γιατί μας τονίζεις ότι δεν έπαιρνες μισθό? Αυτό δα έλειπε να πληρώνεσαι κιόλας.

    • Τουλάχιστον διπλα στη δευακ αν ελειπε ο Γιωργος δεν χτιστηκαν αυθαιρετα ενώ στο γραφειο αντιδημαρχο….από μπρος χασαμε το μονοπατι με γυψοσανίδες και από πισω στη παραλια χασαμε ολο το μετωπο του πλακοστρωτου….Οσο ο Ηλιας ηταν στις διακοπες του.Και τελος ο Γιωργος ποτε δεν πηρε μισθο ποτε δεν πηρε επιστροφή δημοτικων τελων 30 χιλιαδες ευρω.Ειναι ακριβα τα ταξίδια.

    • Άμα θέλεις και έχεις τα κότσια πήγαινε στην Δευακ και μάθε πόσες ώρες δούλευα και τι έργα έχουν γίνει με την υπογραφή μου. Το αντέχεις ????

  10. Εμείς θα τα πούμε τον Μάιο. Τότε θα καταλάβεις γιατί έχασε ο Κυρίτσης και ο Κιάρης της ΔΕΥΑΚ. Και τότε θα δεις ποιός είναι ο Πασσανικολάκης. Τώρα μπορείς ακόμα να μιλάς. Αλλά να ξέρεις γνωρίζουμε πόσα χρήματα πέρνουν για μισθούς πάνω από πενήντα σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι του Κυρίτση. Και αυτό δεν είναι αστείο.

  11. βρε ότι και να λετε εσεις βαλατε και γλυπτο για να θυμομαστε ταταξιδια σας αιντε ψωνισμένοι.

  12. Ηλία Σιφάκη αντιδήμαρχε τουρισμού.Οσο εσυ ταξιδευες χασαμε έναν πεζοδρομο παραλιακο και έναν πεζοδρομο διπλα από το γραφείο σου!!! Ετσι για πληροφορηση….
    Καλα ταξίδια γιε μου αλλα όταν γυρισις θα λειπει και το δημαρχειο.

  13. Γιωργαρε τρίτος ο Θεοδοσης με διαφορά να το ξέρεις σας έχουμε δοκημαση όλους εσάς 2010-2014 τέλος .

  14. Μπράβο Πασανικολάκη τέτοια πρέπει να βλέπει ο κόσμος ,για να καταλάβει το ΔΟΥΛΕΜΑ που έφαγε πριν τις εκλογές και την απαξίωση του Δημάρχου μετά τις εκλογές.

  15. Απορια……ξεχνας ποιος εδιωξε την εταιρια;Εδω μενουμε ολοι.Εσεις δεν λεγατε δεν αξιζει να δωσετε τη διαφημηση που ηθελε;Σε ποιον τα ωλες;Εσεις δεν λεγατε τοτε με τον Βουκουβαλιδη ότι δεν εχει αναγκη η Κως εχει τη tui αλλα η εταιρια εχει αναγκη τη Κω;ΡΖε δεν περασαν πολλα χρονια που είχαμε το Σουθροραμα δεν ξεχασαμε.Ελεος.

  16. Φίλος ο ένας φίλος ο άλλος στο τέλος θα φιληθούνε κιόλας. Τώρα πόσο είναι φίλος κύριε Γιώργο ένας που σε έστειλε στα δικαστήρια με την κατηγορία της απάτης ένας θεός το ξέρει. Και αυτοί που νομίζεις ότι θα σε ψηφίσουν αν συνεχίσεις να τον λες φίλο που είναι μεγάλη κουβέντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ