ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: Εμείς θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για τον τουρισμό στους πολίτες. Ξεκινά η νέα 4ετία των μεγάλων αλλαγών στο τουριστικό μας μοντέλο

36
839

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ : “Εμείς θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για τον τουρισμό στους πολίτες. Ξεκινά η νέα τετραετία των μεγάλων αλλαγών στο τουριστικό μας μοντέλο.”

Ο κ. Νικηταράς, όταν μιλάει για τον τουρισμό μας, οφείλει να είναι πιο προσεκτικός. Το ενδιαφέρον του για τον τουρισμό εξαντλείται σε θεατρικού επιπέδου επισκέψεις στο αεροδρόμιο και σε γενικολογίες.

Η διαφορά μας είναι ότι εμείς είμαστε εδώ στα δύσκολα, δώσαμε τη μάχη για την αποκατάσταση της τουριστικής φήμης της Κω ενώ αυτός ήταν εξαφανισμένος.

Η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε έργο και πρόγραμμα, ενώ αυτός δεν έχει τίποτα από τα δύο. Το πρόγραμμα ΚΩΣ 2023 για τον τουρισμό στη νέα τετραετία συνιστά αλλαγή του τουριστικού μας μοντέλου με το νησί μας να επιλέγει να επενδύσει πλέον σε μορφές τουρισμού που απευθύνονται σε επισκέπτες υψηλού εισοδήματος.

Εμείς θα μιλήσουμε συγκεκριμένα και όχι με γενικολογίες. Το πρόγραμμα μας θα το παρουσιάσουμε στους πολίτες.

Τον ενημερώνουμε επίσης ότι ο Δήμος Kω είχε συναντήσεις όλο αυτό το διάστημα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Group κ. Stefan Schulte, την κ. Κ. Μεγαλομίδου senior project manager της Fraport Group και τον κ. Κ. Παπακωνσταντίνου, Business Development Manager της Copelouzos Group. Αντικείμενο των συναντήσεων τα έργα στο αεροδρόμιο και η συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και στην Fraport στον τομέα της τουριστικής προβολής. Προφανώς αυτά δεν τα γνωρίζει, όπως και πολλά άλλα.

Αν θέλει ο κ. Νικηταράς τόσο εγώ όσο και ο κ. Γερασκλής μπορούμε να τον ενημερώσουμε.

Πεποίθηση μου είναι ότι ο τουρισμός ενώνει, αποτελεί ένα κοινό πεδίο συνεννόησης και συνεργασίας όλων μας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε νάντος ο ταξιδευτής, γύρισε για να εισπράξει τα δημοτικά μηνιάτια με τα εκτός έδρας και να φύγει για διακοπές.

      Ο χειρότερος έμισθος δημοτικός σύμβουλος με μηδενικό έργο και παρουσία… Ευτυχώς η πολιτική του καριέρα τελειώνει σε τρις μήνες με το ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΌ που θα εισπράξει για την απαράδεκτη παρουσία του σε ένα πόστο που αποδείχτηκε λιγοε, ανεπαρκής, αλαζόνας να προγραμματίζει μόνο την καλοπέραση του σε ταξίδια αναψυχής. ?…

    • Μην κανεις το λαθος να βγεις μπροστα,γιατι θα τελειώσεις πολιτικα.Ασε τον ψευτομαγκα δημαρχοσου σου να φαει την ηττα

  1. Όσο έλλειπες φίλε Ηλία , ο άλλος έκανε τουριστική πολιτική …….. 😁😁. Ε ρε σας παίρνει η μπάλα όλους.

  2. Ανυπαρκτοι πήγαινε διακοπές και μη μιλάς.
    Κατέστρεψες το νησί με τις ιδέες σου.
    Διακοπές διακοπές διακοπές .Ο γύρος του κόσμου Σιφακης.

  3. Καλά λίγο τσίπα ???από ταξίδι σε ταξίδι,και έρχεσαι τώρα μετά από 5χρόνια να μας κάνεις και υψηλή πολιτική ανάλυση τη θα γίνει τα επόμενα χρόνια στον τουρισμό!!!Καλύτερα πάρε τηλέφωνο, τον πιβοτ πού διωξατε από τον ενιαίο φορέα τουρισμου να σού πει πώς γίνεται πολιτική,διαφήμιση,μάρκετινγκ, τα επόμενα χρόνια για την Κω,και όχι μπουρμπουλήθρες στην μπανιέρα

  4. Άντε για κανένα ταξιδακι αναψυχής και καμμία selfie Σιφακη Μόνο γι’αυτό είσαι.
    Τελειώσατε.Αντε διακοπές στη Ρωσία με τον απερχόμενο Κυρίτση.

  5. Απερχόμενοι καλά.φαγατε καλά ήπιατε διακοπές με τα λεφτά του Κωακου λαού κάνατε λέγοντας πάμε.εκθεσεις.
    Ανεύθυνοι ανύπαρκτοι σπίτι σας.
    Σιφακης Κυρίτσης Μαραγκός(το μεγάλο.γλεντι στη Μαρίνα).

  6. ε οχι ηλια μου. δε ξεχναμε το δουλεμα με την RAIAN AIR. μας δουλευατε και μετα η RAIAN AIR εξαφανιστηκε. μαζι της εξαφανιστηκατε και σεις σε ταξιδακια πληρωμενα απο το δημο. δηλαδη εμας τους δημοτες. στις εκθεσεις που πηγαινες τα μαθαμε. εκανες διαφημηση των ξενοδοχειων σου. ασε λοιπον τα φτηνα περι πολιτικης .. εισασταν ανυπαρκτοι. ακομα τα σημαδια του σεισμου στο λιμανι δειχνουν την αδιαφορια σας την ανυπαρξια σας και τελικα την ανικανοτητα σας. το καλυτερο δωρο στο νησι ειναι να μας αφησετε και να πατε ταξιδι για τα επομενα τεσσερα χρονια,.

  7. μην κατέβεις υποψήφιος στις εκλογές…αυτή τη φορά δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου..ασχολήσου με αυτό που ξέρεις καλύτερα να κάνεις..ταξιδάκια και καλοπέραση..

  8. Σιφακης.αντε γειά.Μας κορόιδεψες πήρες τόσους σταυρους εξαφανιστηκες και τώρα λίγο πριν από τις εκλογές εμφανίστηκες στο νησί .Καλύτερα διακοπές Ηλία.
    Από τον Μάιο θα είσαι μόνιμα σε διακοπές να φωτογραφίζεις την φατσούλα σουγιά να μας κάνεις να ζηλεύουμε.Τελειωσατε κακή ψεύτες.

  9. Βρε πούσου που λειπες; Δε φτάσανε μάθες τα νέα εκεί στην Κολομβία που παραθέριζες; Νικηταράς πρώτη κυριακή Δήμαρχος! Ααααντε γειαααααα!!!

  10. Ο αρχι-ταξιδευτής του δήμου ο αντιδήμαρχος των 1700 ευρώ μισθού και των 200 μερών του χρόνου εκτός Καταστροφέας της τουριστικής Κω.

  11. στο συρτάρι του γραφείου του Κυρίτση δικές σου είναι; αφού σε ξευτέλισε δημοσίως , τώρα σε βάζει να βγάλεις και τα κάστανα από την φωτιά; Κρίμα…

  12. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω εαν έκανε όλες αυτές τις συνατήσεις υψηλού επιπέδου ο κύριος Σιφάκης. Μετά από ενδελεχή έρευνα ενημέρωσα την διοίκηση για τα ακόλοιθα. Στην Βραζιλία επισκέφθηκε τον κύριο Χοσέ Λοπέζ Ντασίλβα για την συμμετοχή της Κω στο Καρναβάλι του Ρίο. Στην Κίνα επισκέφθηκε και είχε συνομιλίες με τον κύριο Χου Τσάο Μιγκ για εξαγωγές κώτικων καρπουζιών. Στο Κουβέιτ συναντήθηκε με τον Εμίρη Σουλτάν Σαφραζάτ για εισαγωγή άμμου για τις παραλίες μας. Στη Ρωσία μετά από συνομιλίες δύο εβδομάδων με τον κύριο Σοσλώφ συμφνήθηκε η ανάπτυξη σχέσεων ειδικής φιλίας. Στον Λίβανο ο ηγέτης Αμού Χαμίτ Σαλάρ τον καλωσόρισε και τον ανακύρηξε φίλο της επανάστασης. Υπήρξαν και άλλες εκατόν πενηντα τρεις επισκέψεις σε διάστημα πέντε χρόνων που κρατούνται μυστικές αν και τις ξέρει όλους ο κόσμος.

  13. τα συστατικά του Κυριτσισμού..the game is over Ilias..continue your holidays! Nikitaras the new Mayor of Kos!

  14. φαίνεται σε κούρασε πολύ! Προτείνω διακοπές Αυστραλία για ταίσμα καγκουρό με ενδιάμεσο σταθμό Κύπρο..ξέρεις…όπως τότε…την πρώτη περίοδο Κυρίτση……

  15. σου την έχουμε στιμένη ,για έλα προς τα δω…. Σε περιμένουμε στην γωνιά να δούμε τί άλλο ψέμα θα σκαρφιστείς?….. για να μας πάρεις ψήφο αποκλείεται δεν περνάει η μπογιά σου πλέον.Θα δεις τι ψηφαλάκια θα πάρεις από τηνΚέφαλο.Όλοι πάμε Νικιταρά κι αν σ αρέσει .Ξέχασες την Κέφαλο τί χρώμα έχει μετά τις εκλογές ,άφαντος… Γιά έλα άμα μπορείς? Να δούμε τώρα χωρίς τα λεφτά του Δήμου τί ταξιδάκια θα κάνεις? Νόμιζες ότι σε ψηφίσαμε για να καλοπερνάς ? Δεν μας κοριοδεύεις ποια κι εσύ και ο…. Δήμαρχος σου

    • Up.......com αγοράκι μου μπες σε αυτό γιατί σε έχει χτυπήσει... Ξέρεις τι

      Εσύ ρε τραχανά μιλάς για όλοι την κεφαλο??? Πως γίνεται αυτό αφού οι μισοί κεφαλιανοι δεν μιλάνε με τους άλλους μίσους. Τους έπιασες έναν έναν.

  16. Βρε καλό στον τον Ηλία μας. Βρε πουσου; κοιμουσου; να γράψεις ένα βιβλίο με τα ταξιδάκια σου. Καλά φάγατε καλά ήπιατε τώρα ξεκουμπιστητε. Αρκετά η κοροϊδία και τα μεγάλα λογια. Τώρα αλλαγη. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΊΤΕ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΕΊΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

  17. Αν και είμαι υπέρ .. της Δύναμης Αλλαγής …. Δεν φοβάσαι μην τους εκθέτεις .. ;
    Και μήπως εξ αιτίας σου ΔΕΝ εκλεγούν;
    Είπαμε .. χρειάζονται 1-2 ταξίδια για προώθηση του νησιού από τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού ..
    Αλλά εσύ το .. ξεφτίλισες !!

    Όποιου κι αν είναι τα λεφτά .. (δικά σου ή του Δήμου) στις μέρες μας .. είναι προκλητικό …

    Είπαμε .. ο έρωτας , ο βήχας και το ΧΡΗΜΑ δεν κρύβονται … αλλά μην το παρακάνουμε .. (στην επίδειξη) …

    ΥΓ ίσως είναι η 3η φορά που εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία ….

  18. Κως για πάντα στον βούρκο και στον πάτο. Γιατί έτσι σας αρέσει

    Ηλία φίλε μου δυστυχώς ούτε για Δ. Σ. Δεν σε βλέπω έκανες μεγάλα σφάλματα. Αν θες κάποτε να διεκδίκησης κάτι άστο φέτος παράτα τον χοντρόπετσο δήμαρχο σου. ΥΓ η δεξιά θα βγάλει μόνη της τα μάτια της έτσι έχει μάθει και ας μου το παίζουν υπεράνω κόμματος… ΥΓ2 κάνε 4 χρόνια μια βόλτα στο μάτσου πιτσου, στο ταμ ταμ κάνε και σαφάρι με λεοπάρδαλη και θα περάσουν νεράκι τα χρόνια

  19. Εισαι τουλαχιστον αστειος, κανε τουμπεκι και μη βγαινεις να πετας κουτουραδες.
    Εσυ κι ο γιγας ειστε η ντροπη του κομματος.
    πες μας για την ryan air, πες μας για τα κρουαζιεροπλοια, πες μας για τις δημοσιες τουαλετες, πες μας για τις selfie

  20. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ? ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ….

  21. Σιφάκη, ότι και να παρουσιάσεις έχεις βουλιάξει. Αν είσουν ποντικός θα είχες πηδήξει ήδη από το καράβι αλλά είσαι και τυφλοπόντικας.

  22. ΗΛΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η RYANAIR OTI ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
    ΜΟΥΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  23. Ο Κυριτσης το παίζει ειδικός σε όλα και έχει ξεσκίσει το Δήμο να πληρώνει ταξίδια. Ο Σιφακης έλεγε ψέματα μαζί με το Μηνά για τη Ryan air στις προηγούμενες εκλογές και μετά χάθηκε η Ryan air χάθηκε κι αυτός σε μακροχρόνιες διακοπές. Τώρα θέλει να μας ξανασωσει αλλά θα πρεπε να ξερει ότι γίναμε κορόιδα μια φορά. 2η δεν έχει

  24. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ. ΒΡΕ ΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΟΥΣΟΥΝ ; ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΝΙΑΙΩΝ-ΕΤΗΣΙΩΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΟΥ ; ΒΡΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΦΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΧΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΥΚΡΥΨΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΑ……………. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ; ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΙΑ.

  25. 0:09:25, 0:11:32, 0:14:07, 0:17:22, 0:21:57, 0:25:46,0:30:15, 0:34:00, 0:36:30, 0:37:31, 0:41:35, 0:42:33, 0:46:51, 0:50:13, 1:08:09, 1:55:04 ….16 ΣΧΟΛΙΑ….ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ…ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛ…..ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ

    • Κάτι σαν και εσένα με κάνουν να ντρέπομαι για αυτόν τον τόπο

      Βλακα ξερόλα είναι οι ώρες που Γιάννης είναι γραφείο και επιτρέπει τα σχόλια… Όχι η ώρα που γράφτηκε

      • Σε κάθε σχόλιο δίπλα αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα που γίνεται (γράφεται) το σχόλιο!! Δεν παίζει ρόλο το πότε δημοσιεύονται ή περνάνε τα σχόλια από το Aegeanews.
        Η ώρα και η ημερομηνία του κάθε σχόλιου, είναι από την στιγμή που γράφεται (αποστέλλεται) από το κάθε αναγνώστη,…και όχι το πότε δημοσιεύεται.
        Εγώ για παράδειγμα το σχόλιο αυτό το έστειλα στις 10/3/2019 στις 22:30

  26. Βρε παιδι μου εσυ μαλον μπερδευεις τα προγραματα.. Μαλλον εχεις ετοιμο το προγραμα διακοπων για τα επομενα τεσσερα χρονια .. Δεν κρατιεται με τιποτα ο Ανθρωπος .. Δεν εισαι εσυ παιδι μου για την ΚΩ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ