ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Θετική η στάση και η ανταπόκριση της κ. Ρούφα και της κ. Μακρή για το διάλογο με τους πολίτες

7
646

 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Θετική η στάση και η ανταπόκριση της κ. Ρούφα και της κ. Μακρή για το διάλογο με τους πολίτες.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η κ. Ρούφα και η κ. Μακρή απάντησαν σήμερα θετικά στην πρόταση του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση για διάλογο των υποψηφίων δημάρχων μπροστά στους πολίτες στην πόλη και στα χωριά της Κω, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να τους θέσουν και ερωτήσεις.

Ο μόνος που απάντησε αρνητικά είναι ο κ. Νικηταράς για τους λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται και τους επισημαίνει και η κ. Ρούφα.

Η θετική ανταπόκριση των δύο υποψηφίων δημάρχων είναι μια καλή εξέλιξη. Στη συνάντηση της Δευτέρας θα επιδιωχθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση και συμφωνία για να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες όχι μόνο να παρακολουθήσουν τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις των παρατάξεων αλλά και να απευθύνουν ερωτήματα.

Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα έχουν τον ίδιο χρόνο να αναπτύξουν το πρόγραμμά τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των πολιτών.

Αυτό που θέλουμε είναι μια άσκηση άμεσης δημοκρατίας, μια ανοιχτή και ζωντανή συζήτηση. Οι πολίτες της Κω σε όλες τις λαϊκές συνελεύσεις που έχουν γίνει έως σήμερα αλλά και στον απολογισμό που έγινε στον Ορφέα, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και δημοκρατική τάξη σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Αυτοί που έχουν πρόγραμμα και θέσεις προσέρχονται στο διάλογο.

Αυτοί όμως που αποφεύγουν το διάλογο, πως μπορούν να πείσουν ότι θα συνεργαστούν την επόμενη μέρα για το καλό του νησιού μας;”

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν περιμεναμε κατι άλλο από την κοψιμια του Β.Χατζηγιακουμη,ολα για μια καρεκλα γινονται.Δεχθηκε την δημοκρατικη προταση σου σε χωρο,ημερομηνια,θεματολογια,αλλα και συντονιστες που ορισες εσυ.Το παιχνιδι είναι στημενο και από πριν ξεπουλημενο…και συμμετέχουν οι στημένοι.

  2. Η πρόταση του κυρίου Κυρίτση και η ανταπόκριση των δύο υποψηφίων θα βρεθεί προ αδιεξόδου και δεν θα πραγματοποιηθεί. 1ον Γιατί ο κύριος Κυρίτσης και οι παρατρεχάμενοι του δεν ήταν ποτέ υπέρ του διαλόγου αλλά σκληρά εναντίον. 2ον Γιατί το ζητούμενο σήμερα από την κοινωνία είναι η απουσία σεβασμού,ανθρώπινης εξιοπρέπειας, διαφάνειας και ανιδιοτέλειας, τα οποία θα εξανεμιστούν μπροστά στις ελλείψεις των έργων και 3ον Οι πολίτες έχουν ήδη κατασταλάξει για την χαμένη πενταετία και ο διάλογος θα γίνεται για το θεαθήναι των υποψηφίων και σε ώτα μη ακουόντων. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑΤΑ

  3. ο διαλογος πρεπει να γινεται καθημερινα .σε ολο το διάστημα της θητείας κυβερνησης του τοπου και όχι μονο.παραμονες των εκλογων.κυριοι κυβερνωντες!
    Α! Πεστε στον γεροξεκουτη και γερομπισμπικη.να παραιτηθεί ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  4. ΜΠΡΑΒΟ κ. ΡΟΥΦΑ… ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ….

  5. Μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στην Κω και είναι πρωτόγνωρο γιατί ξεκινά από τον ίδιο τον λαό και από την βάση της κοινωνίας επιχειρείται ένα τεχνικό ψεύτικο κατασκεύασμα συνεννόησης και συνεργασίας με αυτόν τον διάλογο. Είναι πλέον γνωστό σε όλους και κυρίως αληθινό ότι οι πολίτες, και όχι οι αρχηγοί, όλων των πολιτικών χώρων και ιδίως των δύο μεγάλων κομμάτων συνομίλησαν και συμφώνησαν στα βασικά ζητούμενα αυτών των εκλογών. Δηλαδή μπροστά στην ανυπαρξία στόχων να υπάρξουν προγράμματα ανάπτυξης. Στην διάβρωση της ηθικής να υπάρξει σεβασμός και αξιοπρέπεια, Στην ανάπτυξη της ανιδιοτέλειας να υπάρξει τιμιότητα, Στον διωγμό και στις μηνύσεις να υπάρξει διάλογος και αλληλοκατανόηση. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝ0ΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ