Μαρία Κουτσουδάκη-Τρύπα: Νέα υποψήφια με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023. Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο της Κω

21
1339

ΘΕΜΑ : “Νέα υποψήφια με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023. Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο της Κω.”

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Κουτσουδάκη-Τρύπα ανακοινώνει η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023.

Η Μαρία Κουτσουδάκη-Τρύπα είναι Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ζηπαρίου. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά. Η Μαρία είναι ένας ενεργός πολίτης, άνθρωπος της δουλειάς, με γνώση της ευθύνης της και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας.

Στη δήλωση της η Μαρία Κουτσουδάκη-Τρύπα αναφέρει:

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα τοπικά θέματα και ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Κυρίτση και τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 με διάθεση προσφοράς, χωρίς αντιθέσεις με κανέναν, με ανοιχτό τον ορίζοντα της συνεργασίας, σεβόμενη όλους τους συμπολίτες μου που αποφάσισαν να ασχοληθούν ανεξαρτήτως παρατάξεως.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών μας, καλώ όλους να δώσουμε με ευπρέπεια τη μάχη των εκλογών, σχεδιάζοντας από κοινού την επόμενη μέρα και υλοποιώντας δράσεις και έργα που έχει ανάγκη το νησί μας.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ δεν έχεις αντιθέσεις με κανέναν και μάλιστα επιθυμείς την συνεργασία με όλους. Όμως πριν αποφασίσεις μάλλον δεν ρώτησες να μάθεις αν ο αρχηγός σου είχε αντιθέσεις και μάλιστα πήγε στα δικαστήρια καμιά τρακοσαριά έντιμους συνδημότες μας. ΛΥΠΑΜΑΙ.

  2. Κυριτση από το αγνωστο στο αγνωστο πας………Φρεσκα κουλουρια φωναζει ο κουλουρας.Οταν το καταλάβεις θα πας παλι στην νισυρο κολυμπώντας.

  3. Πολύ καλή επιλογή. Δυναμική έχει φτιάξει το Δημοτικό Σχολείο σε 4 χρόνια και άλλοι που ήταν 6 φτιάξαν μαγαζιά. Καλή δύναμη!!!

  4. Δεν ξέρω τι να πω όλη μέρα ο ….. τον έβριζε τον Κυριτση.Μαλλων δεν ήτανε αληθινός στην παρέα του. Με την Ρούφα νόμιζα με τον Κυρίτση πηγές;Νικηταρά έλεγε ο άλλος Αλλά και άλλα……..

  5. Εγκρίθηκε από την επιτροπή και καθιερώνεται ο ύμνος της ΜΑΡΙΝΑΣ
    Marina, Marina, Marina Ti voglio al più presto sposar
    Marina, Marina, Marina Τi voglio al più presto sposar
    O mia bella mora No non mi lasciare
    Non mi devi rovinare Oh, no, no, no, no, no

  6. «Διαμόρφωσε« το παρελθόν, «διαμορφώνει« το παρόν, τώρα θα «διαμορφώσει« και το μέλλον. `Οχι ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε… Πάμε παρακάτω…

  7. αλλά ευχόμαστε πλήρη αποτυχία στην παράταξη και στον επικεφαλή που επιλέξατε.

  8. Α,καλα!Από αυτά που γράφεις φαίνεται και το επίπεδο σου τσοπαναριο!Μαρία μου έκανες την καλύτερη επιλογή, ΜΗΝ ακούς κανέναν, ψηφίζουμε Δύναμη Αλλαγής πάντα!!!Καλή επιτυχία!!!

  9. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΑΝΕΣ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΡΙΑ

  10. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΑΝΕΣ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ

  11. Κακό πράγμα ή ζήλια… να ξέρεις ότι θα βγούνε πολλοί ξερόλες από τις φωλιές τους.
    Έτσι είναι δυστυχώς! Εσύ μην σταματάς να τους δείχνεις με τις πράξεις σου πόσο μίζεροι είναι!
    Πάντα μαζί σου… Μπράβο!
    Dein größter Fan…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ