Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Χ. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ: Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται…

Χ. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ: Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται…

29
1212

Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται, για να δούμε τι μας είπε πάλι στην Μαρίνα ο απερχόμενος Δήμαρχος.

«Δεν πήγαμε κανέναν στα δικαστήρια – Άλλοι προσέφυγαν, εμείς προστατεύσαμε τα συμφέροντα του Δήμου»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Μας είχε απλήρωτους για έξι μήνες και στις 29 Ιουνίου μας έστειλε και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις μας, χωρίς υπογραφή μας φυσικά.
Στις 14 Ιουλίου έστειλε και την αστυνομία. Μήπως δεν είναι δική του η υπογραφή::::::::
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Geplaatst door Tsatsaronis Haralabos op Maandag 25 februari 2019

 

 

 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Μπάμπη, και δουλευταράδες της αργομισθίας, της ξάπλας και της κακοδιαχείρισης στον ΔΗΡΑΣ...

    Όλοι εμείς οι αραχτοί, οι ρομαντικοί που παθιαζόμαστε αγναντεύοντας την θάλασσα με τα πόδια πάνω στο γραφείο… Θα σε στηρίξουμε με ψήφο ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ στην παράταξη της ΡΟΥΦιΑνιάς που συμμετέχεις… Και την δεύτερη Κυριακή σύμφωνα με το σχέδιο του Καραγκιοζοπαίχτη μέντορα σου, του σε ευθυμία Κωστούκου και της μπεκροπαρέας της παρακμής αγκαλιά ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Τριώροφο 3flor ΤΕΟ για να συνεχιστεί η ξάπλα μετά διαπλοκής, μάσα μετά μουσικής και θεάματος…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • BΡΩΜΟΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ

      ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΑ ΤΟΝ …..ΣΟΥ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΣΕ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ,ΕΣΥ ΣΙΧΑΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΒΡΕΣ ΚΡΥΨΩΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΨΥΧΟΥ.ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ @ΑΤΟΥ@ΗΜΕΝΑ-Η-@ΕΣ@ΕΝΑ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ.

  2. ΝΥΧΤΟΚΑΒΑΛΗΜΕΝΕ εσένα πάει! Όποιος νύχτα περπατει, τρίχες και
    σκ. τα πατει. Τώρα εσένα τα σκ..τα μετοικησαν και στον εγκέφαλο οπότε δικαιολογουνται οι «τρίχες «που ξαινεις. Σας μείναμε τα γένια, εμείς έχουμε τα χτενια. Έχει να πέσει «ξουρα » ούτε ο κουρέας της Σεβιλλης τέτοιο Επικό τριχοφαγωμα!

  3. Αγαπητέ μου, εσυ που αγαπάς και τον Μπάμπη, πληρώστε τους τωρα και μετα γραψε ξανά οτι τραβάει η ψυχούλα σου.

  4. Μερικοι ανθρωποι εχουν μεγαλο θρασσοας τελικα……………….Μπραβο αν προστατευει τα λεφτα του Δημου τα λεφτα μας δηλαδή ο δήμαρχος οποιος και να είναι αυτος.Τι ακριβως εχεις προσφερει εσυ που εχεις παρει τοσα λεφτα στους Κωους θα μας πεις;……………………Καποιος να σας μαζεψει επιτελους…εχετε ξεφυγει.

    • Τόσα χρόνια ο ΔΗΡΑΣ σας έκανε. Οι εργαζόμενοι ήταν καλοί. Πήρατε και άλλους στην πρώτη σας θητεία και ανεβάσατε την επιχορήγηση σε 600 χιλιάδες. Τώρα δεν σας κάνουν οι εργαζόμενοι. Τόσα χρόνια δούλευαν, τώρα έγιναν τεμπέληδες. Σαν δεν ντρέπεστε.

  5. Μπάμπη προχώρα ,είμαστε μαζί σου .Έχεις κάνει τον ®Νυχτοκαβαλάρης© μέρα νύχτα να γράφει.

    • Και εσύ έχεις ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗΣ τόσο καιρό να το κάνεις ,να σε λέμε ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛαινα???

  6. Κρίμα γιατί ακόμα να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία των εργαζομένων. Λυπηρό γιατί η δημοτική αρχή δεν θέλει να παραδεχτεί τα λάθη της. Δυστυχώς δεν έχουν καταλάβει ότι το δίκιο πάντα λάμπει. Τα δικαστήρια αποφάσισαν αλλά δεν τηρεί τις αποφάσεις η διοίκηση του σταθμού. Έχουν ευθύνες! Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτό το νησί? Γιατί δεν εφαρμόζονται σε αυτούς οι αποφάσεις της δικαιοσύνης? ΚΡΊΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ

  7. Νυχτοκαβαλάρη, είσαι πολλά κιλά βλήμα χαχαχα..Μπάμπη, η μαϊμούνα του Κυρίτση έχει αφηνιάσει χαχαχα..

  8. ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΚΑΙΣΕΡΛΙΚΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    • Όσο και να προσπαθείτε ανδρείκελα Κυριτσικοί ,πληρωμένοι προβοκάτορες η δικαιοσύνη απεφάνθη , οι εργαζόμενοι κέρδισαν τις δίκες μέσα από στερήσεις διώξεις απέναντι στον Φασίστα απερχόμενο που με τα χρήματα των δημοτών έβγαζε την μισαλοδοξία του.

    • Τελικά τι σας πείραξε πιο πολύ? Τα ψέματα του Απερχόμενου δημάρχου? Η υπογραφή φαρδιά πλατιά ? Ή που τραβούσαν τους εργαζόμενους να τους βάλουν στις κλούβες η αστυνομία?

  9. Ένας ψήφος είσαι. Θέλεις να εκπροσωπήσεις και τους άλλους εργαζόμενους και δεν καταλαβαίνεις ότι τους κάνεις κακό. Νομίζεις ότι με τα δημοσιεύματα θα ενισχυθεί η κυρία Ρούφα και της κάνεις και αυτής κακό. ΕΛΕΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

  10. ωραια τα γραφεις…..
    φερε το τιμολογιο να σε πληρωσει ο δήμαρχος με καποια από τις αναθεσεις,ληθεια σε πιο γκρουπακι εισαι?των κλιματιστικών,των χαρτικων,των μελανιών, ασφαλειών,η σε καποιο άλλο?

  11. Πρέπει εμείς να σας πληρώνουμε;;;;γιαυτο να φύγει ο κακός κυριτσης να έρθετε εσείς για να βολευτείτε πάλι;;;;

  12. Αφού δεν τους κάνουν οι εργαζόμενοι γιατί δεν τους απολύει. Παντού σε όλο τον κόσμο όποιον δεν σου κάνει, τον αποζημιωνεις και τονα απολυεις.
    Εσύ Κυριτση το παίζεις μάγκας δηλαδή;

  13. Έχει πολλές υποχρεώσεις ο δήμαρχος μας και ξέχασε πως ο ίδιος με τα χεράκια του κατέθεσε μήνυση εναντίον των εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ. Ξέχασε πως κλείδωσε απέξω τους εργαζόμενους. Ξέχασε πως τους έλεγε «οικειοθελώς παραιτηθέντες» από την εργασία τους. Ξέχασε να τους πληρώσει πόσους μήνες…θυμάται όμως πάντα να τους αποκαλεί τεμπέληδες και υψιλόμισθους σε μια προσπάθεια απαξίωσης τους ! Συνεχίζει να προσβάλει και να ειρωνεύεται εργαζόμενους που απλά ζητούν να εργάζονται και να πληρώνονται με τα όσα η εργατική νομοθεσία προβλέπει. Δεν μπορεί να χωνέψει πως δεν έχει καταφέρει να τους εξολοθρεύσει! Αυτός είναι ο δήμαρχος μας. Ένας εξολοθρευτής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ