“Νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην Αντιμάχεια. Προχωράμε μπροστά με έργα”

11
621

ΘΕΜΑ : “Νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην Αντιμάχεια. Προχωράμε μπροστά με έργα.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού στην Αντιμάχεια από το Αστυνομικό Τμήμα έως την Πλατεία Αγίας Τριάδας.

Το έργο προβλέπει την εγκατάσταση νέου και σύγχρονου δικτύου οδικού φωτισμού με ιστούς 6m και φωτιστικά LED 50-80 Watt.

Προβλέπεται η εγκατάσταση περίπου 960 μ δικτύου με 39 ιστούς εξάμετρους με φωτιστικά σώματα με βραχίονα κατάλληλα για λαμπτήρες 50W-80W τύπου LED.

Σε ότι αφορά στην πορεία των εργασιών έως σήμερα, έχει γίνει πλήρης αποξήλωση των υφιστάμενων δικτύων και εκσκαφή και εγκατάσταση σωληνώσεων προστασίας στο 50% του έργου.

Η Κως και η Αντιμάχεια προχωρούν μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγοράστε καμιά λάμπα που όλοι οι δρόμοι είναι θεοσκότεινοι. Εντάξει ξέρουμε ότι πάει για πούλημα αλλά τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές κάντε κάτι.

  2. Αρέσει δεν αρέσει όλα αυτά τα έργα μπορεί να γίνονται με καθυστέρηση αλλά κάνεις δν μπορεί να πει ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν προσπάθησε κ δεν έκανε δύο πράγματα στην αντιμάχεια.
    Γιατί όποιος έχει τα κότσια ας μου πει έστω ένα έργο που έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή
    Όσο για την κυρία Σκουφεζη εδώ είμαστε και θ το δείτε μπορεί β συμπεριφορά της να ήταν λίγο έως πολύ ιδιωτροπη προς μερικούς αλλά μετά τον θείο της τον Ντίνο ήταν η μοναδική που έτρεξε κ τρέχει για το χωριό της
    Και θα το δείτε σύντομα εφόσον δν θα ξανά κατέβει για πρόεδρος του χωριού
    Όποιος κ να βγει από όποια παράταξη δν πρόκειται να κάνει ούτε να τρέξει ούτε το ένα τρίτο από αυτά που έκανε η κυρία Σκουφεζη

  3. Την καρδαμαινα αφηστε την στο ελεος της μοιρας της που φιλοξενει τοσους χιλιαδες τουριστες .. Ετσι μπραβο! Δεν ειναι το ιδιο οι 1,000 με τους 5,000 ψηφους, οταν ομως οι τουριστες σταματησουν να δω τι θα τρωτε. Κανεις δεν κοιταει το μελλον ολοι το συμφερον τους και το παρον ολοι.. Κοπριτες, γινατε ολοι πολιτικοι και
    Δημ.Συμβουλοι

  4. ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΥΦΑΚΙ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΤΡΕΧΟΥΜΕ… ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ…

  5. Εγώ βλέπω την Αντιμάχεια με ακάθαρτη ματιά. Εκεί γίνεται το έλα να δεις. Τα μπρόκολα μπλέκονται με τις αγγινάρες. Τα πράσα, όπως λέμε τους πιάσανε στα πράσα, ανθίζουν και τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Και αρχίσανε από όλο το νησί να έρχονται να αγοράσουν γιατί τα άνθη είναι ωραία. Αλλά και τα ραπανάκια είναι στην Αντιμάχεια ωραία.

    • Όταν μπορέσεις να απάντησης με επιχειρήματα σε αυτά που γράφω και όχι σε παπαρολογιες τότε μπορεί και να συνεννοηθούμε..
      Αλλά βέβαια όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να πετάτε λάσπη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ