ΔΧ: ΘΕΟΔΟΣΗ, ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! (Να τους πεις ότι δεν δέχεσαι τη στήριξη. Θα χάσεις 3% θα πάρεις 13%!)

99
1334

ΔΧ: ΘΕΟΔΟΣΗ, ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

(Να τους πεις ότι δεν δέχεσαι τη στήριξη. Θα χάσεις 3% θα πάρεις 13%!)

 

Φίλε Θεοδόση

 

Θέλω να σου μιλήσω για ένα πόλεμο που έγινε σε βάρος του νησιού. Σε προλαβαίνω. Έχει μεγάλες ευθύνες ο Γιώργος. Τις έχω καταλογίσει. Αλλά θα σου πω κάτι που έζησα στο πετσί μου. Γιατί ήμουν παρών σε αυτό το πόλεμο. Εσύ δεν ήσουν.

 

Στον πόλεμο αυτό χρησιμοποιήθηκαν αθέμιτα μέσα σε βάρος του νησιού. Η Αυγή και η Εφημερίδα των Συντακτών είχαν κάποια ρεπορτάζ από το νησί, στα οποία πρόσωπα που συμμετέχουν στην παράταξη σου, εμφανίζονταν ως ακροδεξιοί, όπως και όλοι όσοι διατύπωναν ενστάσεις για το hot spot.  Ξέρεις,  φίλε Θεοδόση, ποιες ήταν οι πηγές της παραπληροφόρησης αυτής;  Ποιοι έδιναν την πρώτη ύλη στους δημοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ για να εξαπολύσουν αυτή τη χυδαία επίθεση εναντίον του νησιού; Ψάξτο Θεοδόση! Και, πίστεψε με, δεν θα χρειαστεί, να ψάξεις μακριά. Ψάξε δίπλα σου.

 

Τότε θύμωσα, φίλε Θεοδόση. Για την ενορχηστρωμένη συκοφαντική επίθεση εναντίον του νησιού. Δεν στόχεψαν τον δήμαρχο Θεοδόση μου, στοχοποίησαν όλο το νησί.  Έκανα, για τη Κω, το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω. Αρθρογράφησα σε μια προσπάθεια να υπερασπιστώ την αλήθεια και το νησί. Όχι στον τοπικό Τύπο αλλά στο Βήμα Θεοδόση μου. Έστελνα χαιρετίσματα στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν απευθυνόμουν στον Καματερό. Και κάτι έκανα Θεοδόση. Και γνωρίζω πόσο τους ενόχλησαν. Τους χάλασα τη σούπα βλέπεις. 1000 άνθρωποι διαβάζουν την Αυγή, 5 χιλιάδες την Εφημερίδα των Συντακτών και καμία πενηνταριά χιλιάδες το Βήμα.

 

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά και πάμε σε εσένα. Πόσα έκλεψες Θεοδόση μου; Γιατί αυτοί που σε στηρίζουν, υποστηρίζουν ότι το ΠαΣοΚ έκλεψε παντού. Όλοι στο ΠαΣοΚ έκλεβαν. Άρα, δεν μπορεί, κάτι θα έκλεψε και στην Κω και, σε κάθε περίπτωση. κάποια λαμογιά θα έκανε. Εσύ ήσουν γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠαΣοΚ. Κλέψατε Θεοδόση μου;

 

 

Φίλε Θεοδόση

 

Δεν θα δεχόμουνα, αν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος, τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη. Ούτε θα είχα στο συνδυασμό μου τους επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είχα ποτέ στο επιτελείο μου ανθρώπους που μετέδιδαν στις εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Κως ελέγχεται από ακροδεξιούς. Αν εσύ φίλε Θεοδόση, θέλεις να δώσεις συγχωροχάρτι στους συκοφάντες του νησιού με γεια σου με χαρά σου. Εγώ συγχωροχάρτι σε αυτούς τους ανθρώπους δεν δίνω.

 

Βγες λοιπόν και πες ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε τι σου προσφέρουν; Το πολύ 2 με 3%.  Θεοδόση είσαι Κώος,  γέννημα θρέμμα όπως και εγώ. Δεν θυμάμαι στο σχολείο τους απίστευτους τύπους, που μας κατασυκοφαντούσαν. Για αυτό το έκαναν με ευκολία.  Για αυτό έβαλαν το κόμμα πάνω από την Κω. Γιατί δεν είναι Κώοι. Πώς θα βάλεις αυτούς τους ανθρώπους στη διοίκηση του νησιού;

 

Έρχομαι και σε κάτι τελευταίο. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό, εσύ, ένας άνθρωπος που έχεις συκοφαντηθεί από τους ανώνυμους λασπολόγους, να έχεις φτιάξει ένα στρατό από δαύτους. Να με υβρίζουν και να με συκοφαντούν. Θα διαχωρίσεις τη θέση σου; Ξέρεις δεν με ακουμπάνε όλα αυτά. Είμαι πολιτικός συντάκτης του Βήματος, της κορυφαίας ελληνικής εφημερίδας και δίνω εξετάσεις αξιοπιστίας, ειδικά κάθε Κυριακή, σε δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες. Δεν εξαρτάται αυτό από τη γνώμη που θα έχεις για μένα εσύ και η παράταξη σου. Όπως ξέρεις είμαι και αλαζόνας.

 

Για να εξιλεωθώ για την έπαρση μου, σου δίνω το δικαίωμα να πεις αυτό που έχω πει σε εσένα αλλά και στον Γιώργο τον Κυρίτση με τρόπο ΞΕΚΑΘΑΡΟ!  Ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι φίλος, κινούμαι στον ίδιο πολιτικό χώρο, συζητώ και μοιράζομαι τις πολιτικές μου σκέψεις, άρα στηρίζω την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο λέγεται Γιάννης Φραγκούλης. Δεν κρύφτηκα. Τον Γιάννη υποστηρίζω.

 

Πες λοιπόν στο στρατό σου να αφήσει τα παλαβά περί Κυρίτση.  Καλή επιτυχία στις εκλογές. Αλλά, πίστεψε με,  προϋπόθεση της επιτυχίας είναι να ξεφορτωθείς τον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ και τώρα! Διαφορετικά θα τους χρεωθείς.

Και τότε θα είσαι ένας φίλος, άξιος και ικανός άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι ένας καλός δήμαρχος, αλλά θα σε έχουν φάει οι κακές παρέες.

99 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεμισε προδοτες αυτο το νησι τελικα..τα εμαθες τα νεα τι εκανε ο Ναυαρχος Αποστολακης στην Τουρκια? Ρωτα τον καματερο αυτος ξερει…δεκανικι του Συριζα θα γινετε, δεξιοι της φαπας μια ζωη…. ΚΩΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ Δουρειος ιππος η Δημαρχεια για τον Συριζα και μετα θα σκασει θεμα μειονοτητας και αντε μετα να σας Σωσει ο Νικηταρας..

    • Δεν επιθυμώ αλλά και δεν φοβάμαι ένα πόλεμο με την παράταξη «Ισχυρή Κως». Για αυτό τους καλώ να μαζέψουν τα σκυλάκια τους. Τα οποία λύσαξαν επειδή μετέδωσα την είδηση ότι η ΤΟ του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την παράταξη τους, κάτι το οποίο είναι αληθές. Αν δεν είναι ας βγούν να το διαψεύσουν.

      • ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ξέρνα μίσος πάντα ήσουνα λίγος. Πάντα φώναζες μήπως και ακουστείς. Τώρα νομίζεις ότι έγινες σπουδαίος. Σε θυμάμαι πριν χρόνια που φώναζες ότι σε απειλούν οι Συριζέοι. …….

      • Σε θυμάμαι εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ. Α ρε που πήγαν τα μαύρα των ΤΣΟΥΚΑΤΩΝ. Μετά σου λέγαν μαζί τα φάγαμε.

      • ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

      • Δημητράκι το σκυλί που γαβγίζει είσαι εσύ. Σκυλί με δελτίο παροχής πότε Ψυχάρης πότε Λαμπράκης πότε Μαρινάκης και τοπικά Κυρίτσης.

      • Ρε Δημήτρη εσύ θα με κάνεις φανατικό Συριζέο. Είχα σκοπό να τον μαυρίσω και συ κοντεύεις να με κανεις να τον ψηφίσω

      • σαυτα που λεω έχω δίκιο? μαζί σου δεν έχω κάτι εσύ δημοσιογράφος είσαι τη δουλειά σου κάνεις..πέστε την αλήθεια στον κόσμο..τι εξελίξεις έχουμε με τους δήθεν γείτονες και τους δικους μας προδοτες…ειναι πολλα τα λεφτα

      • ξέχασα να σου πω πως το σχόλιο το πρώτο δεν το έβαλα εγώ…εγώ αλλού το έγραψα αλλά κάποιοι με παρακολουθούν φαίνεται..

      • για να ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΆ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ… ο δχ θα σας γλεντά μέχρι την απόλυτη ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ…. ΑΒΡΙΘΟΚΑΙΣΕΡΛΟΚΑΜΑΤΕΡΑΚΙΑ, ουστ!

    • Πας καλά βρε ΔΧ, ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ να αρνηθεί την στήριξη του ΣφΥΡΙΖΑ όταν αυτός με φερετζέ τον κατεβάζει;;;

      Και τι θα πει στους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ και στην μπεκροπαρέα τους προμηθευτές υποψήφιων συμβούλων σαν το …και τον …… του γραφείου τύπου και παραπληροφόρησης του ΣφΥΡΙΖΑ ;;; Θα πει όχι σε ανθρωπάκια που θα του φέρουν από 150 σταυρούς το πολύ έκαστος που διώχνουν ΟΜΩΣ εκατοντάδες από τον ΕΞΑΡΤΗΜΈΝΟ, ΔΕΙΛΌ Θεοδόση που άλλοι του τραβάνε το χαλινάρι;;; Αλλά γιατί τους χάλασες την σούπα Δημητράκη και τον ξεκάρφωσες με την δημοσίευση της απόφαση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ;;; Αλήθεια ΓΙΑΤΊ;;; Τόσο σου στοίχισε το ρεζιλίκι που εισέπραξες εξ αιτίας τους στις περασμένες δημοτικές εκλογές η ο παράς της Μοσχαροκεφαλής της Ευρώπης ;;;;, ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • Πονηρός ο «ΨΗΛΟΣ», έντεχνα μας ενημερώνει για δημοσκόπηση μέσα από τα σχόλια και το Facebook... Τώρα καταλάβαμε..

      Φως φανάρι τα στημένα – πληρωμένα δημοσιεύματα της αδέσμευτης Χρυσής πένας του Μαρινάκη. Πάντως και η παρεούλα της ευθυμίας στον καφενέ της παρακμής τα ίδια ποσοστά διαπιστώνει μεταξύ πρώτου, δεύτερου, τριτου…. , δέκατου τρίτου ποτηριού… Πιάνει δεν πιάνει το 15-20% η μαριονέτα τους και τα δεξιά δεκανίκια του πάνε κατά διαβόλου.

    • Βρε τι παρακαλητο είναι αυτό !!!!!!πέσε στα πόδια του Θεοδόση σου να μην δεχτεί τη στήριξη κανενός πέσε. Πεσε

    • ΑΧ Θεοδοση μου γιατι σε στηριζει ολη η ΝΔ γιατι σε στηρι ζει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι σε στηριζουν οι δικηγοροι γιατι σε στηριζουν ολα τα σωματεια γιατι σε στηριζει ο Καισαρλης γιατι σε στηριζουν ολοι οι πρωην
      .Αχ ρε Θεοδοση διωξε κατι απο πανω σου διωξε τους σε παρακαλω .Κανε το χατηρι τυου ΚΥριτση και του Φραγκουλη Θα χασεις 60 τοις εκατο τι πειραζει ναι αλλα θα παρεισ 10 .

  2. Με κατηγόρησαν ότι η έρευνα μου για τον ΔΧ ήταν ελλιπής και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω. Βρήκα λοιπόν έναν ΔΧ στην εφημερίδα ΒΗΜΑ. Ιδιοκτήτης της εφημερίδας ήταν ο συγχωρεμένος Λαμπράκης. Ξέρετε αυτός που άφησε στο Δημόσιο φέσι οκτακοσίων εκατομμυρίων για το μέγαρο μουσικής. Μετά το ΒΗΜΑ το πήρε ένας Ψυχάρης, αυτός με την γάτα των Ιμαλάϊων και τα δάνεια των εκατόν πενήντα εκατομμυρίων με εγγύηση ΑΕΡΑ. Τώρα ιδιοκτήτης είναι κάποιος κύριος που τον κατηγορούν αδίκως για μεταφορά τόνων ναρκωτικών. Εκεί σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με γάτες και γραβάτες.

    • ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΤΟ ΒΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ

      • υπήρχε με τη γερμανική κατοχή που άλλες εφημερίδες έκλεισαν, υπήρχε με τη χούντα. το αφεντικό τότε ήταν επικεφαλής της ορχήστρας που έπαιξε την Κύπρο

        • Στην κατοχή με τους Γερμανούς στη Χούντα με τη Χούντα, μετά μας πούλησε και το νερό του Καματερού για να μην ξεχνάμε.

    • Απορια.Επιτελους ενας ερευνητης.Θα μας πεις τελικα ποια κεφαλαια κρυβοντε πισω από την Αυγη;Ποιανου είναι η εταιρια από Κυπρο;Το ενας επιχηριματιας να εχει χρεη δεν είναι εγλημα.Ειναι;Εχει κανεις ετοιμα λεφτα και τα μοιραζει;αυτο πιστευεις;Δεν νομιζω να διωκοντε Λαμπρακης και Ψυχαρης για εγκληματα εκτος αν κανω λαθος.Οσο για τα ναρκωτικα το ότι λες ότι λεει ο Καμμενος με ξεπερναει.Ουτε καν να το αναφέρεις…αν βρεθει ενοχος μαζι σου να τον κρεμασουμε στο Συνταγμα.Αλλα ελεος σε ποια χωρα ζεις και τι πρεσβευεις;

  3. Γιατί ρε Θεοδόση πήγες με τους δεξιούς. Γιατί ρε Θεοδόση πήγες με τους Συριζαίους. Γιατί ρε Θεοδόση μάζεψες όλη την Κω. Έβαλες σκοπό να διώξετε αυτόν το άγιο άνθρωπο που προέρχεται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Τζοχατόπουλου, του Τσουκάτου και του Παπαντωνίου. Αυτόν τον άγιο άνθρωπο που το μόνο που κάνει είναι να τρώει αμιάντους.

  4. Η ΈΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΑΦΊΣΕΙ ΤΟΝ συριζα έρχεται απ’ ευθείας από τα υπόγεια της Χαριλάου Τρικούπη Τι είπε σήμερα ο Τσουκάτος. σε μια εκλογή μαζέψανε δεκαεννιά εκατομμύρια. Είναι πολλά τα λεφτά ΔΗΜΗΤΡΆΚΙ

  5. Και που να δεις την γάτα του κούμπουρνου. Σήμερα νιαουρίζει και παρακαλεί.

  6. Μέχρι να τους χώσει όλους τους πασοκους μέσα δεν φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ με τίποτα δημητρη

  7. Ο Μέγας δημοσιογράφος κατατρόπωσε την άλλες εφημερίδες που ήθελαν να ξευτηλίσουν την Κω και όχι τον Κυρίτση. Πράγματι ο Κυρίτσης είχε πανελληνίως εξευτελιστεί όταν κατέβασε τα παντελόνια.

  8. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. απλά είναι μικρά δωράκια όπως είπε κάποτε ο αείμνηστος Ανδρέας

    • ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΗΣ Λ.... ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

      ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΩ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ

  9. Είσαι με τον Φραγγούλη και εναντίον του Νικηταρά. Δηλαδή είσαι με τον Κυρίτση ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    • ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙΟ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

      ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ

  10. κάτι δεν πάει καλά, Δημήτρη παράτησες τη Δίεση και τον Γιάννη Ζερβό και έγινες κολλητός με τον Φραγκούλη, το παιδί του Καϊσερλη, καλά αν υπήρχε τρόπος να κοιτάγαμε τι γίνοταν στις Δημοτικές εκλογές στη Κω πρίν 20 χρόνια και τι σήμερα θα τρελενόμασταν

  11. από πότε ο Χονδρος έγινε κολλητός με τον Φραγκούλη και θέλει και το καλό του Νικηταρά δεν καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω όμως που δεν έχει βγει να πει μια κουβεντα για τον Κυρίτση και τις απευθείας αναθέσεις. Μια κουβέντα για τη διαχείριση του δημοτικού χρήματος κλπ κλπ η μπόχα απο τους αμίαντους μάλλον τον πνίγει και δε βλέπει, δεν ακούει, δε μιλά

  12. ΜΑΚΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ

    Ξεφορτώσου το σύριζα πριν σαν τσιμπούρια σε αφαιμάξουν χωρίς να το πάρεις είδηση! Με στήριξη, επίσημη ή ανεπίσημη οι εκλογικές απώλειες θα είναι μεγάλες!

    • Ήμαρτον με τις ψευτιές πρέπει να ντρέπεσαι. Φίλος του Δημητρη που ξέρει ποσό τίμιος είναι και ποσό αλήτης είσαι εσυ

  13. ΤΡΙΟΡΟΦΟΣ.λιγο συριζα λιγο πασοκ λιγο νδ λιγο χρυση αυγη λιγο απο εδω λιγο απο εκει

    μονο η καρεκλα μονο η μασα μονο τριοροφα.

  14. 100 ΤΡΙΟΡΟΦΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΒΙΚΩ-ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.χαχαχα

  15. Ο Χόνδρος ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του 2014. Κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες με τον Καματερό στη Βουλή και τώρα μας λέει τι;;;

  16. Είσαι από αυτούς που τάιζε ο Τσουκατος με τα 19.000.000.000 δισ που έφαγε το ΠΑΣΟΚ το 2000. Φέρε πίσω τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό και μετά μιλα

    • Ο Δημήτρης αλήτη δεν έχει πάρει ούτε δραχμή που βα μην έχει δουλεψει

      Βγες με το όνομα σου και πέστα αυτά . Δώσε του το δικαίωμα να σου κάνει μήνυση ξαι πήγαινε τα στοιχεία για αυτά που λες άθλιε!

    • Θα βρεθεί και να τον πας στα δικαστήρια. Να τον ξεμπροστιάσεις Σου λέω κούκος για να καταλάβεις. Επικοινώνησε να σου πω έχεις περιθώρια μην το αφήσεις. Είμαστε φίλοι στο fb

      • Ωπα πέσαμε στα σοσιαλιστικά τάγματα εφόδου,μήπως θες και ΑΦΜ?και δακτυλικά?

        Αηδία κατάντησες…αν θες επώνυμο,ε από μένα τον πασόκο,σου απαντάω Τσουκάτος,Τσουκάτος!!!Όπως φασκελώνομαι εγώ που τους ψήφισα,έτσι να μάθεις ,ότι οι ψευτομαγκιές σου είναι σαχλαμάρες!!!! Εσύ γιατί δεν γράφεις το δικό σου όνομα να σου κάνω και γω μια περιποιημένη μήνυση…

  17. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΤΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ και μαζί μ αυτούς και ο Δημητράκης. Μεγάλο λαγωνικό μυρίζεται …….

  18. Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΨΗΦΊΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΕΜΈΝΑ ΤΙ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ. Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ. ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΛΑΌ ΠΟΥ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΦΑΣΜΑ.

  19. Ο «τυπος» ειναι πλεον ανεξελεκτα αν-εγκεφαλος. «Πολιτικη αναλυση»επιπεδου… ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!!! Περιγραφη της κρισης του καλοκαιριου του 2015 επιπεδου …ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ !! Ο «τυπος» δεν ξερει τι λεει….παραμιλα !!!! «Δημοσιογραφικη» λειτουργια επιπεδου…ο ΧΙΟΣ και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του. Ειλικρινα δεν εχω ξαναδιαβασει τετοιο κειμενο για την Κω, απο Κωο, για τους Κωους. Αυτος ο ανθρωπος ειναι …ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Κω. Δεν ειναι πλεον μοναχα …ΓΕΛΟΙΟΣ τωρα γινεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ….ΕΝΑΣ «δημοσιογραφος» τυπου ΧΙΟΥ σ’ενα νησι σαν την Κω ειναι ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ….κανει τα παντα τοσο ΧΥΔΑΙΑ. Σαν τον Ψαριανο …σαν τα λαμογια που τα πιασανε στα πρασα και αντιδρουν σαν ζωα…. Αισχος !!!!!!Φτανει πια Γιαννη. Δηλητηριαζεις την κοινωνια της Κω. Αυτος ζει στην Αθηνα εμεις ζουμε ΕΔΩ. Θελει προσοχη ……

    • Λογόκρινε τον Χόνδρο Γιάννη. Στο λέει ο πώς τον είπαμε ότι τον λένε;

      Α, ο Επικίνδυνος. Ετσι τον βαφτίσανε. Αντε να χαθείς ρε φασίστα.

      • Τι …» λογοκρισια» και » φασισμος «, μαλ…κιες τυπου «δημοσιογραφιας» ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ , το προβλημα δεν εισαι πλεον εσυ αλλα ο Κιαρης που δηλητηριαζει ,με την ΑΝΟΧΗ του, την κοινωνια της Κω…Εσυ εισαι πλεον …»ανευθυνος » !!!!!! Ανηκεις σε αλλους κοσμους….!!!!! Παντελως……. » ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» !!!!!

  20. Ούτε μαθητής του Πρετεντέρη δεν θα πονούσε τόσο. Πραγματικά τον μόνο που λυπάμαι είναι ο κακόμοιρος ο Φραγκούλης για την υποστήριξη σου. ‘Ηταν ανάγκη να την πεις δημόσια.

  21. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΙΣΟΣ , ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΕ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ…ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ..

  22. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΟΔΟΣΗ; ΝΑ ΜΑς ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

  23. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟΔΟΣΗ; ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ;

    ΤΟ ΝΤΙΛ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ; ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

  24. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

    ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΕΣ ΘΕΟΔΟΣΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΘΕΟΔΟΣΗ;

  25. ΘΕΟΔΟΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ

  26. ΘΕΟΔΟΣΗ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ

    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩ; ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ; ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

  27. Δημήτρη δεν είμαι συκοφάντης δεν είμαι λασπολογος δεν είμαι κουκουλοφόρος.Ειμαι ελεύθερος επαγγελματίας, ψυκτικός στην ακρίβεια και έχω κυνηγηθει επαγγελματικά από την νυν δημοτική αρχή.Την προηγούμενη προεκλογική περίοδο σε πίστεψα όταν κατηγορήσεις τον Καισερλη, τώρα Δημήτρη δεν μιλάς όταν συγκεκριμένες οικογένειες παίρνουν τις δουλειές του δήμου, το ψωμί μου.Γιατι δεν μιλάς; Γιατί δεν μας στηρίζεις,η μικρή μας κοινωνία χρειάζεται ενότητα και δικαιοσύνη.Παντα φιλικά και ανώνυμα αλλά ποτέ με ψέμματα.Η ανωνυμία δεν είναι πάντα ψεύτικη,το επώνυμο πάλι σχόλιο σου για τα παραπάνω δεν υπάρχει.

  28. Α ρε άτιμε Τσίπρα τι μας έκανες μας έκλεισε το σπίτι σε μάς τις δημοσιογραφάρες. Πού σε Σημίτη πού σε Γιωργάκι… 10 χιλιάρικα καθάριζα το μήνα με σας και τώρα έχω ξεπέσει στο χιλιάρικο. Άτιμε Τσίπρα εσύ φταις για όλα

  29. ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΤΟ ΝΤΙΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΠΙΖΝΑ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΕΚΑΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΕΛΟ;

  30. ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ; ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ;

    ΕΧΤΙΣΕ ΤΡΙΟΡΩΦΑ ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ;

  31. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ

    ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΟΣ

  32. ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ. ΕΝΑΤΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ. ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟΥΣ ΑΒΡΙΘΗΔΕΣ

  33. ΘΕΟΔΟΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΩ; ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΠΕΤΣΙΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ; Η ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ

  34. Κύριε Χόνδρε, διαστρεβλώνετε σκόπιμα μία είδηση με σκοπό να πλήξετε όχι τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά την παράταξη ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ενθυμούμενος την τέχνη του κόμματος που υπηρετήσατε στο παρελθόν. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η κοινωνία της Κω θέλει να γνωρίζει τι λένε τα κόμματα για το φαινόμενο Κυρίτση. Το ότι το 90% των στελεχών και των φίλων της νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το 100% του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρα απέναντι του για τους γνωστούς λόγους είναι γνωστό σε όλους. Όμως τα κόμματα χαράζουν πολιτικές και έχουν υποχρέωση απέναντι των πολιτών να τους ενημερώνουν και να δείχνουν τον δρόμο γιατί μόνον έτσι φανερώνουν τα πιστεύω τους, δεσμεύονται τα στελέχη και δεσμεύουν τους φίλους και τα μέλη. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ και το ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ. Γιατί έτσι αυτά τα κόμματα έδειξαν τι πιστεύουν για τον διχασμό, την ιδιοτέλεια και τον αυταρχισμό.

  35. Η κατευθυνόμενη πένα μίλησε πάλι , λαλίστατος τώρα τελευταία ,φαίνεται ο Κυρμιτσης δίνει καλό μισθό η , μάλλον πληρώνει ξεκοπη ,ανάλογα με το άρθρο . Καλά ρε ΔΧ πιστεύεις ότι σε παίρνει κανείς στα σοβαρά ; όλοι για καλαμπούρι σ έχουν κι εσένα και τους έμμισθους που σχολιάζουν ξεκοπη τα άρθρα σου . Αλήθεια μιας και το παίζεις υπεράνω δεν μα λες τι ξέρεις για το σημερινό σου αφεντικό ; ναι μωρέ αυτόν με τις …βαρκούλες , αν είχες έστω και λίγο φιλότιμο θαπρεπε να ταχεις παρατήσει και να ασχοληθείς με κάτι σοβαρό , κάτι που μπορεί να προσφέρει ,ντροπή σου .

  36. Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ … ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ «ΜΕΛΙ« (ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ)…

  37. Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να σοβαρευτεί και κατεβάσει κάποιον δικό του γιατί οι πασόκοι ξεθάρρεψαν με την ανοχή που τους δείξαμε και βγήκαν από τα λαγούμια τους και κάνουν και κριτική!! Να τελειώνουμε με τους τρίλοφους και τον μαινόμενο και να ξεκαθαρίσουμε με τους ακροδεξιούς εξ Αθηνών και μη. Η αριστερά δεν απολογείται στα ρετάλια.

    • Ελα συντροφε έτοιμο το γκούλαγκ; Να φέρω λίστα με 100 άτομα. Τι έκαναν; Μιλάνε!

      Είναι δυνατόν να μιλάνε; Η αριστερά δεν απολογείται σε ρετάλια. Τα σφάζει με κονσερβοκούτια. Τα κρεμά χωρίς δίκη! Αντε με τους …φασίστες που μπλέξαμε.

  38. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι τα λεφτά είναι φαγωμένα ήδη , που σημαίνει οι ενοχές πολλές. Τώρα νιαουρίζει από απόγνωση γιατί δεν έχει που να σταθεί, χαιρετίσματα στον ναρκεμπορα .
    Θεοδοση τρέμουν σαν τα σκυλακια την κάθοδο σου, προχωρά και καλή δύναμη.
    Μετά τις εθνικές να δω που θα κρυφτεί το κιναλ που χαροπαλεύει να μπει στην Βουλή.

  39. τα σκυλάκια του Κυρίτση βγήκαν βόλτα και νομίζουν ότι δαγκώνουν. Κανένας δεν τους υπολογίζει

  40. Στηριζεις τον Γιαννη Φραγκουλη που κατεβαινει με το Οραμα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τις επιλογες Κυριτση , ευχεσαι καλη επιτυχια στον παιδικο σου φιλο Θεοδοση Νικηταρα που ειναι υποψηφιος Δημαρχος με την ισχυρή Κω και λες τα καλυτερα για τον Γιαννη Ζερβο με τον οποιο κρατας αριστες σχεσεις και κατεβηκες ως υποψηφιος του στις προηγουμενες Δημοτικες εκλογες Γι αυτο η κοινωνια της Κω (που δεν γνωριζεις πεον λογο αποστασης) εχει σιχαθει την πολιτικη και τους πολιτικους

  41. Ποιός είσαι ρε φίλε και τι έχεις προσφέρει σε αυτό το νησί και διατάζεις?
    Πήρατε πάλι θάρρος τα υπολείμματα του κλεφτοπασοκ?
    Φταίει ο Συριζα που σας έχει ακόμα έξω….

  42. Είσαι εγωπαθής. Αυτά που γράφεις αυτό αποδεικνύουν. Η αναφορά σου στις ικανότητες σου δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Η επίσκεψη σε γιατρό θα σε οφελήσει

  43. Ναι ρε άχρηστοι σας λέω ότι με θυσίες υποστήριξα την Κω όταν ο αμετανόητος Κυρίτσης είχε γαμίσει το στάδιο και την καμάρα με μετανάστες και εσείς δεν το πιστεύετε. Κουγκλαρετε ρε στο όνομα των αρχικων μου να δείτε τα καταρώματα μου άχρηστοι έ άχρηστοι. Και να μάθετε και από ποιον πληρώνομαι.

  44. Ακούς εκεί να στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Νικηταρά. Αυτός ρε διέλυσε το δικό μου ΠΑΣΟΚ και εσείς πάτε με τον Νικηταρά που είστει το 3% Ελάτε μαζί μου που είμαι το 15% να ψηφίσουμε όλοι μαζί τον Κυρίτση Χα χα χα κορόϊδα

  45. άσχημα τα προγνωστικά για την κυκλοφορία του ΒΗΜΑΤΟΣ, όταν δεν έχει δώρα

    Γιαυτό ο Δου Χου προσπαθεί να κάνει ντόρο στο νησί, από μακρυά. Από κοντά απλά δεν μπόρεσε!

  46. πίσω από την ήττα του δεξιού Καμμένου, βρίσκεται ένας διεθνώς καλύτερος δημοσιογράφος. Αν συνεχίσει να γράφει τρέμε Τσίπρα!

  47. Ειχα σκοπο να ψηφισω Ισχυρη Κως. Αλλα αν στηριζεσαι απο το ανθελληνικο Συριζα δεν προκειται να παρεις αρκετους ψηφους Νικηταρα.. Κατ’αρχην ενας ικανος υποψηφιος δημαρχος δεν χρειαζεται δεκανικια Κ.Νικηταρα.. Και δευτερον ο Συριζα θα ειναι μονιμα εναντια στα σχεδια σου, και κατα συνεπεια μονιμα εναντια στο Κωακο συμφερον. Μονοι μας ειμαστε Θεοδοση..για τις επομενες δεκαετιες εναντια μας θα εχουμε κυβερνησεις φασισταριων και δοσιλογων..μονοι μας.. Αν δεχτεις στηριξη απο οποιονδηποτε δεν θα σε εμπιστευτουμε. Αλλωστε ποια στηριξη? Σε τι θα μας στηριξουν? Σε τιποτα!! Απλα την καρεκλιτσα τους δεν θελουν να χασουν.. Να φερεσαι σαν ηγετης Νικηταρα…σκεψου το..

  48. Πυλιωτης/ Δημήτρη Χόνδρε που ήταν ο Κυρίτσης όταν τρωγαμε τα χημικά?Μηπως μαζι με τον ΣΙφακη καπου στην Ευρώπη? Που ήταν όταν στα γνωστα κεντρα επαιρνα τις αποφασεις για το χοτ σποτ?μηπως στη Λιβυη? που ήταν όταν εφθασν τα πρώτα σπιτακια?Στην Κυπρο μήπως? που ήταν όταν ακριβως διπλα του στο δημοτικο συμβουλιο καποιος τιμερμανς ανακοινωνε το χτο σποτ?που ηταν όταν διπλα του ο δημητρης αβραμοπουλος μιλαγε για το κεπυ στο Πυλι?ΑΠΛΑ ΑΠΩΝ από ολες τις αποφασεις,αυτα δημητρακη μου δεν τα λες δεν τα γραφεις όπως και δεν βλέπεις τις εκατοντάδες απευθειας αναθεσεις στα δικα τους παιδια.ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑ

    • ο Νικηταράς που ήταν ρε φιλαράκι? χαχαχα στο σπίτι του και γελούσε με εσάς που τρώγατε χημικά..τώρα θα σας φέρει και το δεύτερο χοτ σποτ στο Λινοποτι και θα λετε Κυριστης και θα κλαιτε..

  49. Ο Χόνδρος είναι λαγός του ΣΥΡΙΖΑ. Καταφέρνει να περάσει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους ψηφοφόρους του για στήριξη στο Νικηταρά για να μη πάει κανένας αλλού γιατί ο Κυρίτσης έχει έτοιμο τον Ζερβό. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ. Τους κάνει μια χαρά τη δουλειά ο Χόνδρος

  50. Δημήτρη το λιγότερο που μπορώ εκφράσω για σενα ειναι οτι εισαι απαραδεκτος στις δηλώσεις περί υποστήριξης του Συριζα στον Θεοδοση…παρε τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΓΚΑΛΊΤΣΑ Κ ΑΣΕ ΉΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ..ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΆΘΕΙΑ…ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ….ΜΕΊΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ 3 ΤΑ ΕΚΑΤΟ Κ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ…

    • ΣΤΟ 3% ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΑΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΣΙΤΗ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗς ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ… ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ 800 ΚΙΛΑ «ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ?ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ Ε? ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΤΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΚΕΡΑΤΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΛΑΨΑΝΕ?ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ..

  51. Πανικό διακρίνω Δημητράκη…Η πανωλεθρία του κολλητού σου Κυρίτση και του κλεφτοπασοκ μόλις ξεκίνησε….

  52. Ο κόσμος σε διαβάζει και υπολογίζει τη γνωμη σου. Όλα αυτά τα σχόλια εναντίον σου είναι από λίγα άτομα αλήτες του πληκτρολογίου και δείχνει ποσό πολύ τους καίει κάθε φορά που γραφεις. Επιμένω όμως! Έχεις περιθώρια νε μια απλή καταγγελία να πας ένα δυο αλήτες στη Δικαιοσύνη. Αυτή θα είναι μια μεγάλη προσφορά σου στην κοινωνία. Επικοινώνησε

  53. ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ..ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΤΑΙ?ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ..ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ,ΡΟΥΦΑ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ….ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΘΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ!ΠΕΡΙΜΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

  54. Καταγγέλλω τον Δημήτρη Χόνδρο ως κοινό προβοκάτορα. Με τις επιστολές του επιδιώκει την εκλογή του Θεοδόση Νικηταρά από τον πρώτο γύρο και τον εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ στις Βουλευτικές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ