Σταμάτης Χατζηνικόλογλου: Αυτόνομη στέγαση Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου και ίδρυση Μέσης Τεχνικής Σχολής

14
957

Σταμάτης Χατζηνικόλογλου: «Αυτόνομη στέγαση Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου και ίδρυση Μέσης Τεχνικής Σχολής»

Η παιδεία – η εκπαίδευση αποτελεί δημόσιο αγαθό.

Στο νησί μας οι σχολικές υποδομές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ή δεν επαρκούν ή βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία μας εδώ και 2 χρόνια περίπου από την θλιβερή εκείνη ημέρα του σεισμού την γνωρίζετε όλοι, γονείς, εκπαιδευτικοί, απλοί πολίτες αλλά πάνω απ’ όλα τη δυσκολία της καθημερινής κατάστασης την βιώνουν οι μαθητές.

Στην πρόσφατη επίσκεψη μας στο Γυμνάσιο – Λύκειο της Αντιμάχειας απογοητευτήκαμε από την κατάσταση που αντικρίσαμε…

Ακόμα πιο μεγάλη ντροπή νιώθει κανείς για την στέγαση παιδιών με Ειδικές ανάγκες σε λυόμενες τάξεις στο Πλατάνι…

Η δε συστέγαση του δημοτικού σχολείου Πυλίου με το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο του νησιού μας δηλώνει την αδράνεια επί σειρά ετών των ανθρώπων που είχαν την τύχη αυτού του τόπου στα χέρια τους….

Το Λύκειο Ζηπαρίου εν έτη 2019 στεγάζεται σε προκατασκευασμένες αίθουσες…

Μιλάμε για την εκπαίδευση ένα πολύτιμο πεδίο όπου θα διαμορφωθούν δημιουργικά αύριο τα παιδιά μας που θα πάρουν εφόδια και θα αποκτήσουν ευκαιρίες για την ίδια τους τη ζωή.

Η Ιωάννα επιμένει στον ρεαλιστικό σχεδιασμό και στα έργα που λύνουν προβλήματα και ανοίγουν δρόμους…

Τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι χρόνια δημιουργίας.

Τα παιδιά μας, οι νέοι αυτού του τόπου αξίζουν το καλύτερο.

Ο τόπος χρειάζεται σχολεία…

Η δημιουργία κτιριακών υποδομών που θα στεγάσουν αυτόνομα το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο στου νησιού σε συνδυασμό με μια Μέση Τεχνική Σχολή θα δώσει τεράστιες ευκαιρίες και δυνατότητες στους νέους του τόπου μας που οι γονείς τους αδυνατούν να τα σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Το νησί μας θα έχει πιστοποιημένους μηχανικούς, υδραυλικούς ηλεκτρολόγους κτλ που θα μπορούν να δουλέψουν και να προσφέρουν με τα ουσιαστικά και τυπικά τους προσόντα στον τόπο μας.

Χάθηκε πολύς χρόνος! Ειπώθηκαν πολλά και δεν έγινε τίποτα!

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε για την Κω που μας ενώνει!

Με τιμή,

Σταμάτης Χατζηνικόλογλου

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιά είναι η αυτόνομη μέση τεχνική σχολή; Είπαμε να λέμε προεκλογικά κάποιες προτάσεις αλλά όχι και να μας καραφλιάσεις με τις ιδέες σου.

  2. Σταράτα λόγια και ρεαλιστικά. ΟΤι ευκολότερο και πιο αναγκαίο αυτό που πρότεινε ο Σταμάτης. Συγχαρητήρια

  3. Μην βάζεις λόγια στους ανθρώπους που δεν στέκουνε. Εντάξει θα κάνουμε και πανεπιστήμιο

  4. Εκτός από ηδραυλικούς και η ηλεκτρολόγους η Μέση Τεχνική Σχολή πρέπει απαραίτητα να εκπαιδεύει και σοβατζήδες και κτιστάδες και πλακατζήδες γιατί αυτά τα επαγγέλματα τα έχουν πάρει όλα οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί

  5. Εσυ που θα αναλάβεις το υπουργείο παιδείας γιατί δεν είσαι με την αρχηγό σου στην χοροεσπερίδα των αποφοίτων του Λυκείου Ζιπαριου;;;;Εκεί η Ιωάννα θα είχε πολλά να τους πει…

  6. Σταμάτη μπράβο , ανέλαβε την σχολική επιτροπή να κανείς έργο που έχεις όρεξη !!! Μόνο Σταμάτη πρέπει να την ζητήσεις από τον Κυρίτση που θα ναι δήμαρχος …δεν ξερεις καμιά φορά … μπορεί και να σου τη δώσει !!!

  7. Δώσε τους να καταλάβουν …,,, Αν ήμουν εγώ .,,,,…. Αν ήμουν εγωωω,,,…Ευτιχώς Ιωάννα που ήταν αυτοί που είναι γιατί αν ήσουν εσυ όχι σκολή ούτε σκολειό δεν θα ´χαμε!!!

  8. Έπρεπε να ήσουν στην χοροεσπερίδα του λυκείου να πεις στο κόσμο ότι αν ήσουν εσυ θα τους είχες φτιάξει καινούργιο λύκειο ….θα σε πίστευαν όλοι …

  9. Είστε ικανοί να πάρει το δήμο μας αλλά ο λαός ξεχνάμε εύκολα πάλι ο Κυρίτσης θα βγη με 5 πράγματα που θα κάνει

  10. Και που θα στεγαστεί αυτόνομα το Εσπερινό; Στο Πυλί; Το εσπερινό πρέπει να κατεβει άμεσα στην πόλη γιατί έχει μείνει με 30 μαθητές και κινδυνεύει νσ κλεισει. Η Ρουφα ως αντιπολίτευση πολέμησε για να μείνει το εσπερινό στο Πυλι, το ίδιο βέβαια και οι συμβουλοι του Κυρίτση που ειναι από Πυλι, λες και κερδίζει κατι το Πυλι που κάθε βράδυ ερχονται 40 άνθρωποι για 3 ώρες στο κτίριο του Δημοτικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ