Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Ιωάννα Ρούφα: Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων. Ωραίο...

Ιωάννα Ρούφα: Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων. Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε

51
1050
Ο χρήστης Ioanna Roufa είναι με την Kallirroi Ropoki.

Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων.

Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε.

Σου δίνει λόγο να περπατάς με το κεφάλι ψηλά.

Να συνεχίζεις εκεί που όλοι σιωπούν και κοιτάνε άλλοι τον ουρανό μη και βρέξει κι άλλοι τη γη μπας και ανοίξει και μπουν μέσα και γλυτώσουν.

Δεν έχει φύλο η μπέσα.

Μην γελιέσαι.

Άσε τους άντρες τους ξηγημένους και τις γυναίκες που έγιναν μάγκες, κι όλα αυτά τα τσιτάτα.

Ο άνθρωπος που έχει μπέσα, που η ψυχή του έχει τσίπα, δεν είναι ούτε βαρύ αρσενικό από εκείνα που μοστράρονται κατά δεκάδες, ούτε γυναίκα σπάνια και ακριβοθώρητη.
Μην πας να βάλεις φύλο στην μπέσα.

Δεν έχει φύλο, έχει ηθική και ντομπροσύνη.
Μπέσα έχει ο άνθρωπος ο ταπεινός.
Εκείνος ο σπάνιος που τα καλά που κάνει δεν τα διατυμπανίζει.

Εκείνος που μπορεί να προδόθηκε, μπορεί να έζησε την αχαριστία και την ξιπασιά στο πετσί του, όμως επέλεξε να μην κάνει κακό. Χάρισε ένα βλέμμα και μια ευχή και τράβηξε παρακάτω.
Ο άνθρωπος με μπέσα, έχει μια έμφυτη ευγένεια στην ψυχή του.

Ξέρει την δύναμή του.
Ξέρει πόσο κακό μπορεί να κάνει.

Ξέρει πώς να βλάψει.

Επιλέγει όμως να μην το κάνει.

Επιλέγει να κοιτάει στα μάτια όλα όσα θα μπορούσε να κάνει, και στο τέλος να κάνει εκείνα που δεν θα του στερήσουν τον ύπνο του και τη γαλήνη της ψυχής του.

Μην γελιέσαι, δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο με μπέσα.

Δεν είναι εύκολο να σταθείς απέναντί του.

Κι αυτό γιατί δεν έχει να απολογηθεί για πράξεις.

Για ότι έχει κάνει, είναι περήφανος.

Ακόμα και για τα λάθη του, ντόμπρα και περήφανα παίρνει την ευθύνη και τα χρεώνεται.

Μην μπερδεύεις τη μπέσα με τη μαγκιά.

Μην μπερδεύεις την μπέσα με τίποτα από όλα εκείνα που είναι εύκολα και συνηθισμένα.

Η μπέσα, είναι στάση ζωής με υψηλό αντίτιμο διοδίων.

Όμως, στο τέλος του δρόμου, έχεις την πιο ωραία θέα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τους Ioanna Roufa και Kallirroi Ropoki, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι, φυτό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μπέσα εχει αντιγραφή ή copy paste? Ιωαννα άλλη μια γκαφα.
    Της Σοφίας Παπαηλιάδου
    Ωραίο πράγμα η μπέσα άνθρωπε. Σου δίνει λόγο να περπατάς με το κεφάλι ψηλά. Να συνεχίζεις εκεί που όλοι σιωπούν και κοιτάνε άλλοι τον ουρανό μη και βρέξει κι άλλοι τη γη μπας και ανοίξει και μπουν μέσα και γλυτώσουν.

    Δεν έχει φύλο η μπέσα. Μην γελιέσαι. Άσε τους άντρες τους ξηγημένους και τις γυναίκες που έγιναν μάγκες, κι όλα αυτά τα τσιτάτα.
    Ο άνθρωπος που έχει μπέσα, που η ψυχή του έχει τσίπα, δεν είναι ούτε βαρύ αρσενικό από εκείνα που μοστράρονται κατά δεκάδες, ούτε γυναίκα σπάνια και ακριβοθώρητη.
    https://www.newside.gr/2018/06/mpesa-einai-stasi-zois-ipsilo-antitimo-diodion/?fbclid=IwAR2gssAKBOsTRNu7kFuejY0dEX9mUxs84xm-vGLeddEnHYGZmi8bflGoAWk#

    • Δύσκολες στιγμές για την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ, άρχισε να φιλοσοφεί την κατάσταση μέχρι να καβαλήσει το χοντρό καλάμι...

      Τζάμπα έκανε την εξαγγελία για την παράταξη της «σΟύΡΑΜΑ, ΡΟΥΦιΑνιές, καταγγελίες» μπας και προλάβει τις νέες εξελίξεις και τα μαγειρέματα του Κωστούκου…

    • Αφού ξεκατινιαστηκατε το διαλυσατε.Το ίδιο θα πάθει και ο Θεοδόσης γιατί το κατινιω μετακινείται.

  2. Για οσους ξερουν τα του δημου δικαιου μπορουν να μας που τι εγινε την περιοδο που η Ιωαννα λιποτάκτησε από την παραταξη της τοτε? Απλα να μας τα πουν πιο αναλυτικα.

  3. Το κειμενο μας εκφραζει γι αυτο το ανεβασαμε δεν ειπαμε οτι το γραψαμε εμεις, μην μπερδευεστε, χανεται την ουσια προσπαθωντας απλα να βρειτε κατι αρνητικο να γραψετε.

    • ναι αλλα οταν αντιγραφετε πρεπει να αναφερετε και την πηγη

      αλλιως ειναι καγκουρια, και με ενα γκουγκλάρισμα απογυμνωνεστε. η πνευματικη κλοπη δεν ειναι μπεσα, γκεγκε;

    • Μιλατε για μπεσα και ηθος χωρις να βαζετε την πηγή του αρθρογραφου? Στο Πυλι ξερετε από πηγες!

  4. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ

    ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΥΛΙΔΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΛΠ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΕΧΟΝΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΛΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟΝ ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΕΙ.ΕΝΑΣ ΝΤΟΥΤΣΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

  5. Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες εδώ και 5 χρόνια υπάρχει το όραμα με επικεφαλής την κ.ρουφα δυστυχώς η Κω δεν είναι έτοιμη για γυναίκα δήμαρχο ακόμα και η Κυπραίου να ήταν δεν θα έβγαζε τίποτα
    Η μοναδική λύση είναι νέο δυναμικό πολιτικό η ξανά δήμαρχος ο Κυρίτσης

  6. Αγαπητοί συμπολίτες μας που δεν έχει καταλάβει ότι η ρουφα ούτε στο ελάχιστο δεν ξεπερνά το 10% είστε τελιομενη από τώρα καλή χρονιά με υγεία και χαρά καλό αγώνα αλλά αν υπάρχει ένας αντίπαλος του Κυρίτση αυτός είναι ένας από τους παρακάτω βάρκας Θεοδόσης πρωιν Δήμαρχος δήμου Ηρακλειδών η Μαραγκός Σωτήρης ο πρώτος έχει 100% θα συντρίψει τον Κυρίτση ο δεύτερος 50%

  7. Καλή η ή μπεσα.. Και το πάθος στην πολιτικη Αλλά αν δεν ξέρεις έχεις τις γνώσεις γιαυτο δεν μπορείς να νικήσεις.. ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ...

    Καλή η μπέσα αλλά Αν δε ξέρεις να μιλάς. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΆΠΟΙΟΙ ΜΕΓΆΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΆΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ δεν μπορείς να ηγεισαι…ΚΑΙ να οδηγείς στην ΝΊΚΗ ΤΟΝ ΛΑΌ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ.. πορισμαδηλΔξ ΕΙΣΑΙΕΠΙΖΗΜΙΟΣ.. Αν. Δεν ξέρεις από να διοικεις… Όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, όσο αγάπη και αν έχεις…Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΌ. ΣΕ ΣΈΝΑ.. Και να εξαρτιέται από ένα άτομο χωρίς εμπειρία.. Γνώσεις, επιστημονικό υπόβαθρο, και ΑΝΤΙΛΗΨΗ
    Πόλλοι αγαπουσαν τη η ελλαδα αλλά την έχουμε ακόμα για χαρη κάποιων στρατηγών που ΞΈΡΑΝΕ να διοικούν και να πολεμούν… Και όχι μόνο να την αγαπάνε..
    ΟΙ υπόλοιποι κ. ΡΟΥΦΑ. ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΜΠΆΛΑ.. ΚΥΡΙΩΣ.. Καλα θα κάνουν να ΜΗΝ ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ.. ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ…. ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΜΠΈΣΑ… ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ. ΠΑΡΆ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩ..

  8. ΧΑΧΑΧΑ Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΧΑΧΑ

    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.ΧΑΧΑΧΑ

  9. Εγώ λέω να βάλω και την γιαγιά μου. Την μάνα μου.. Την ανιψιά μου.την κουμπάρα μου. για πρόεδρο.. Νέας παραταξης

    Ποια η διαφορά…???

  10. ο θοδωσης ειναι επιλογη του βαθυ σκοτεινου κρατους της κω. καισερλης κυριτσης καματερος παυλιδης

    δικηγοροι πολιτικοι μηχανικοι εγολαβοι κλπ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΜΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ.

  11. Πότε θα καταλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… Ότι ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ???????? ΑΦΉΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΊΔΑ!! .. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΎΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ, ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΥΠΌΒΑΘΡΟ, ΚΥΡΟΣ,, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΈΧΕΙ ΜΠΈΣΑ.. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ… ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΠΑΡΆ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΡΈΝΟ ΕΠΕΙΔΉ ΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ..ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ???

  12. ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙ…..!!!
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…,. Φιλική συμβουλή από οπαδό του καισερλη… ΜΠΑΣκαι σωθεί η κως.. Από τον άλλο μουρλο

  13. Πότε θα καταλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… Ότι ΔΕΝ ΚΆΝΕΤΕ???????? ΑΦΉΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΊΔΑ!! .. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΎΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ, ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΥΠΌΒΑΘΡΟ, ΚΥΡΟΣ,, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
    ΈΧΕΙ ΜΠΈΣΑ.. ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ… ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ ΠΑΡΆ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΡΈΝΟ ΕΠΕΙΔΉ ΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ..ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ???

  14. Αγαπητή κ. Ιωάννα.
    Δεν σάς κρίνω εκτιμώντας οτι εκτίθεστε σαν υποψήφια, ενω εγώ απλός αναγνώστης…φυλάγομαι.
    Θα ήθελα να παρατηρήσω ενα πράγμα.
    Κάποιος εκεί μέσα δεν είναι μπεσαλής φαντάζομαι.
    Πολιτικός αντίπαλος; Αλλα μπρός κι άλλα πίσω; Άλλα κι άλλα δηλαδή;
    Με τον ηθοποιό και τον υπουργό έχουν καμιά συγγένεια ή απλή συνωνυμία είναι;
    (Δικό μου είναι, μην κάνετε γκουγκλάρισμα…)

  15. Άμα έχεις υποψήφιους που μπορούν να κερδίσουν τον κυρίτση,παρουσίασε τους αύριο και να δεις για πότε τελειώνουν όλα….Αλλά μάλλον δεν έχεις τίποτα παρά μόνο αυτούς τούς πέντε-έξι των 50 ψήφων ο καθένας…Πλην του κ. Πη που θα πάρει παραπάνω..Ιδού η Ρόδος….

  16. όλα τα βλέπω εκτός από την ταπεινότητα και την σιωπή. Δυστυχώς δεν τραβάς.

  17. Βρε δεν πάτε να κάνετε καμία δουλειά όλοι εσείς που σας πείραξε το copy paste?? Σαχλαμάρες. Το νόημα παίζει ρόλο βόδια και όχι ποιος το έγραψε.

  18. Άλλη ακατανόητη ανακοίνωση.. Σαν τον ΤΖΟΓΙΑ... Δεν είναι για το Θεοδόση ρε παιδιά..

    Απλά ταχουν χάσει και οι δύο.. Τζογιας και ρουφα.. Και γράφουν ανακοινώσεις προς έναν άγνωστο… Θα μας πουν ποιον τελικά.., Απευθύνονται…?
    Η ΜΠΈΣΑ Κ ΡΟΥΦΑ ΘΕΛΕΙ…ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΝΌΜΑΤΑ.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ.. ΑΚΟΥΣ ΤΖΟΓΙΑ???

  19. Όταν παραιτηθεί.. Όταν δεν βγει..Η Κ. ΡουφαΤΟ ΜΌΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ. Να δούμε τότε την μπέσα...

    Τότε θα σε κρίνει ο Θεοδόσης…. ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΏΡΑ….
    Τότε θα παραιτηθείς… Αφού δεν παραιτείται τώρα…. Και τι θα πεις τοτε

  20. Μίλα ευθεία. ΑΝΤΡΊΚΙΑ.. ΑΦΟΎ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΠΈΣΑ!!! … ΜΠΈΣΑ

  21. Ενωθείτε επιτέλους βάλτε Σταμάτη Πη για δήμαρχο να τελειώσει καλύτερο από τον Κυρίτση είναι σίγουρο δεν θα τρέχει συνέχεια στα Χωριά τουλάχιστον α αναστεναζουν τα προεδρεία

  22. αν πιστεύεται πράγματι οτι έχετε μπέσα πείτε στα στελέχη σας ποιοι είναι οι υποψήφιοι σας και ποιο είναι το πρόγραμμα σας για την Κω. Μέχρι τώρα δεν έχετε κάνει τίποτα απο τα δυο. Γιατί να σας ψηφισουμε για δήμαρχο; Πειστε μας ότι αξιζετε να διοικησετε την Κω και ότι μπορείτε να το κάνετε και θα σας στηριξουμε!!!!!!!

  23. Ιωάννα και Σταμάτη να πάτε στον Κυριτση μπας και δείτε άσπρη μέρα !
    Δεν διαβάσατε τις σας έγραψε ο Βαβλας !
    Σας συγχωρεί λέει που τον βρίζετε όλη μέρα πισώπλατα και θα πει στον Κυριτση να σας δεχτεί ! Μόνο εκεί θα μπορέσετε να κάνετε κάτι αλλιώς θα μείνετε στα χωράφια !

  24. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΓΟΥΡΓΟΥΛΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

    Α ΡΕΤΙ ΣΚΑΡΩΣΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

  25. κ. Ρουφα ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβετε και να δεχθειτε οτι η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ δεν ειναι αναμεσα σε ΕΣΑΣ και τον Κτηματομεσιτη ΑΛΛΑ αναμεσα στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τον Κτηματομεσιτη. Αν ,μεσα στο μυαλο σας, τα εχετε μπερδεψει ΤΟΤΕ δεν θα βοηθησετε στον ΑΓΩΝΑ της Κοινωνιας κατα του Κτηματομεσιτη. ΑΛΛΑ αντιθετα και ισως εναντια στην επιθυμια σας , θα κανετε ΚΑΚΟ. Στην βαση αυτη Κρινεστε και θα σας κρινει και ο Λαος της Κω. Τ α υπολοιπα ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιθυμιες που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ τα εξαφανιζει ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ/ Ετσι ειναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και η ΙΣΤΟΡΙΑ. Αυτα σαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟΣ που θελετε να ειστε επρεπε να τα ξερετε. Στην βαση αυτη και ΜΟΝΟ σ΄αυτη ο ΑΓΩΝΑΣ,για ΟΛΟΥΣ, συνεχιζεται μεχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ …..

  26. όταν πας να πάρεις την δημαρχία πρέπει να έχεις και στρατό μαζί σου. Η μπέσα είναι για τους καφενέδες και για τα ψευτοπαλήκαρα.

  27. Πολλοί δεν πληρώνουν και περνανε τζαμπα τα διόδια. Βέβαια στο τέλος τους έρχεται ο λογαριασμός και τα πρόστιμα. Άλλοι πάνε από τους παράδρομους για να μην πληρώσουν. Και άλλοι πληρώνουν γιατί είναι έχουν μπέσα. Άντε τώρα να βρεις άκρη με αυτή την υποψήφια απέναντι στον αήπη Κυρίτση

  28. Αυτός που εχει μπέσα λέει ότι αυτή είμαι και αυτοί είναι οι σύμβουλοί μου. Άμα θέλετε ελάτε μαζί μου. Ο άνθρωπος που έχει μπέσα δεν τα ρίχνει στους άλλους. Και αλοίμονο δεν κρίνει τους άλλους.

    • Εσεις, με τί λογικά κριτήρια συμπεράνατε οτι ο μπεσαλής δεν κρίνει τους άλλους? Ειναι χαζός, αδιάφορος, ανίκανος, αφελής?… Ο άνθρωπος με μπέσα δηλ αδυνατεί (ή αρνείται) να ξεχωρίσει π.χ. το καλό και το κακό σε κάποιον? Εσεις δηλ που εχετε μπέσα, δε θα κρίνετε αν κάποιος συνεργάτης σας ειναι ικανός ή οχι? Τί είδους αμπελοφιλοσοφίες ειναι αυτές? Τί να πει κανείς?….

      https://youtu.be/4pKgxn3jbmY

  29. Βαγγέλη τζογια ποιον εννοουσες? Μα επιτέλους ηρεμηστε. Καταλαβαίνω την ταραχή σας. Αλλά εδώ σας χρειάζεται ηρεμια. Το λιγοτερο. Από πολιτική παιδιά είστε μηδεν. Αραξτε.

  30. όπως κάθε φορά, θα τάξει προσωπικά σε καθένα! Οι μόνοι χαμένοι είναι αυτοί που θα τον πιστέψουν. Αλλά μην κάνετε το ίδιο, αυτός απλά αντέγραψε τον ΚαΙσερλη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ