Γ. Κυρίτσης: Η δραστηριότητα της Ένωσης Επαγγελματιών και Παραγωγών Κω, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Εκφράζει την Κω της συνεργασίας και της προσφοράς

12
471

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Η δραστηριότητα της Ένωσης Επαγγελματιών και Παραγωγών Κω, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Εκφράζει την Κω της συνεργασίας και της προσφοράς

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών και Παραγωγών Κω συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Η Ένωση παρέδωσε στο Δήμαρχο αντίτυπο του φωτογραφικού λευκώματος για την Κω, που η ίδια εξέδωσε με δαπάνες των μελών της.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο λεύκωμα που αναδεικνύει και προβάλλει την Κω, μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ο Δήμαρχος Κω την χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση.

Η Ένωση Επαγγελματιών και Παραγωγών Κω προχώρησε και σε δωρεά προς το Δήμο ενός σημαντικού αριθμού αντιτύπων του λευκώματος ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη συνεργασία τους, με κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, αναφέρει:

Η δραστηριότητα της Ένωσης Επαγγελματιών και Παραγωγών Κω, είναι ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα για το νησί μας.

Είναι η Κως που ενώνει τις δυνάμεις της, προσπερνά τις άγονες αντιπαραθέσεις και καινοτομεί.

Είναι η Κως της προσφοράς και της συνεργασίας, η Κως των δημιουργικών ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους και προσφέρουν σε αυτόν.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΑΜΙΑΝΤΟΣ ,LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  2. Ήτανε ένας βασιλιάς με πολλούς υπηκόους. Ότι έλεγε ήτανε νόμος. Κανένας δεν τον αμφισβητούσε Μάλιστα οι σύμβουλοι του αντί να τον συμβουλεύουνε, τους συμβούλευε αυτός. Τόσο έξυπνος ήτανε. Κάποια μέρα έβγαλε ένα διάταγμα που έλεγε ότι στο βασίλειο του δεν μπορεί να υπάρχουν δύο ή και περισσότεροι επαγγελματίες με ίδια επαγγέλματα. Και αυτό για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Όρισε λοιπόν τον βασιλικό φούρναρη, τον βασιλικό ξυλουργό, τον βασιλικό ηλεκτρολόγο. Εργολάβο θέλετε; Σε αυτόν τον εργολάβο. Ηλεκτρολόγο θέλετε; Σε αυτόν τον ηλεκτρολόγο. Περνούσαν τα χρόνια. Ένας ένας οι υπόλοιποι αρχίσανε να γκρινιάζουνε, κάποιοι υποψιασμένοι λέγανε και άλλα πράγματα αλλά φοβόντουσαν να τα πούνε δημόσια και κάποιοι άλλοι που δεν τους ένοιαζε, γελούσανε. Έτσι έφευγαν τα χρόνια και το βασίλειο εκτός από τον βασιλιά είχε και χρυσοποίκιλτους βασιλικούς επιχειρηματίες. ΔΙΔΑΓΜΑ: Σε τέτοια βασίλεια πλήρωσε και γλύψε τον βασιλιά.

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    τησ μασας

  4. Ο χαμός γίνεται στο Ιπποκράτειο Λύκειο με τον Δήμαρχο που έκανε την απευθείας ανάθεση τον εργολάβο και τους υπεργολάβους. Η συμβουλή μου προς τον αδικημένο είναι τα δικαστήρια. Και αυτό είναι μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των επαγγελματιών. Χιχιχι

  5. Επειδή δεν μιλάω με μύθους, μπορώ να κάνω μια ερώτηση ευθέως;
    Υπάρχει κανείς να φτιάξουμε μια ομάδα ανεξάρτητη απο επιρροές και μπηχτές απο
    άσχετους φορομπήχτες και εκμεταλλευτές ψήφων;
    Βασική αρχή:
    Δεν νοιαστήκατε για μάς
    σάς γράφουμε κι εμείς. ΣΕ ΟΛΑ.

  6. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ;
    Η ΒΙΜΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ;
    Α ΡΕ MPIP ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……ΠΡΩΗΝ Κ ΝΥΝ!
    ΒΡΕ ΚΟΥΛΗ ΨΟΦΙΟΣ ….!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ