Αναβάλλεται για αύριο λόγω έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κω για το πρόγραμμα έργων 2019

11
388

Αναβλήθηκε για αύριο στις 6μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κω, λόγω έλλειψης απαρτίας, η προγραμματισμένη για απόψε συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Κω για το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων 2019.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω. ΑΒΙΚΩ ΑΚΤΑΙΟΝ ΧΩΡΑΦΙΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥΣ ΛΆΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ Πάρε κόσμε ξεπουλάμε

  2. ΝΑ και αν δεν έρθετε. Το πρόγραμμα ξεπουλήματος θα εφαρμοστεί θέλετε δεν θέλετε

  3. Από την εισήγηση στην επιτροπή διαβούλευσης Η πολυμέρια που συνδέεται με την ιστορική αποφυγή της ενότητας των πουλιών και των ιχθύων και συνεργάζεται με τους μπολσεβίκους που αποφεύγουν να κτυπήσουν της καμπάνες της αγάπης λεηλατούν τα πνευματικά δικαιώματα των ρωμαίων αυτοκρατόρων. Δυναμώνουμε γιατί το ατσάλι όσο πιο πολύ το κτυπάς τόσο μετατρέπεται σε χαλβά Φαρσάλων που είναι ένα θρεπτικό γλύκισμα. Εμπρός αδέλφια μου να κατακτήσουμε την κορφή του δίκαιου. Εμπρός να πάρουμε πίσω τα 300 στρέμματα Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  4. Κάποιος από την διαβούλευση θα πάει να δει το δρομάκι στο Ακταίον;;;. όλοι όσοι είσται εκεί θα πρέπει να απολογηθήτε. ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΑΙΣΧΟΣ.

  5. Η ρηξη του Κτηματομεσιτη με την Κοινωνια της Κω ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Η οποια αποδοχη του ,βασιζεται αποκλειστικα στα προσωπικα ρουσφετια. Ο ζωντανος λαος δεν ειναι μαζι του.Δεν ειναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ τους, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τους, δεν τον αγαπανε και δεν τον σεβονται. Το ιδιο βεβαια και αυτος Δεν αγαπα και Δεν σεβεται τον Λαο της Κω.Ητανε και παρεμεινε «ξενο σωμα» στην κοινωνια της πολης δεν ειναι ουτε Κουμπουρνο, ουτε Καζερμα, ουτε Εξορια’, ουτε καν Πλατεια Διαγορα…Δεν ειναι ΚΩΤΗΣ.!!! Ειναι ενας πονηρος – κακος χωριατης …και φαινεται!!!

  6. Πότε επί τέλους θα συνεδριάσει η επιτροπή για να βγάλει το πρόγραμμα του ξεπουλήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ