ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ανάπλαση πεζοδρομίων και νέος ηλεκτροφωτισμός στην Καρδάμαινα

7
491

ΘΕΜΑ : “Ανάπλαση πεζοδρομίων και νέος ηλεκτροφωτισμός στην Καρδάμαινα.”

Κάθε μέρα, με έργα και παρεμβάσεις ανάπλασης, κάνουμε πιο όμορφα τα χωριά μας. Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των πολιτών.

Πριν από 10 ημέρες ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής πεζοδρομίων και εγκατάστασης νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Καρδάμαινα, από την οδό Δωδεκανήσου έως την πλατεία των ταξί.

Είναι ένα ακόμα έργο που χρηματοδοτεί ο Δήμος με τις δικές του δυνάμεις και περιλαμβάνει νέα χάραξη, διαμόρφωση και πλακόστρωση πεζοδρομίων, δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, δημιουργία δικτύου ομβρίων και ασφαλτόστρωση.

Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές Μαρτίου.

Η Καρδάμαινα αλλάζει με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιός έντιμος άνθρωπος θα μου πει πόσα εκατομμύρια χρωστάνε στην ΔΕΥΑΚ οι μεγαλοοφειλέτες και ποιοί είναι.

    • ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΈΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΆΒΕΙΣ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΟ ΔΉΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΆ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΤΟΥ. ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ ΠΆΝΤΩΣ.

  2. Μια δημοτική αρχή να καταδικάζεται σε φυλάκιση γιατί δολίως αφήσανε τους υπαλλήλους απλήρωτους με μοναδικό σκοπό να απολυθούνε και αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν την Κω. Πραγματικά δεν μας εξίζει

  3. ποιός θα γκρεμίσει το έκτρωμα στην πλατεία της Καρδάμαινας. Από ότι λένε οι Καρδαμιώτες είναι τάφος και θα γίνει πολιτικός τάφος τους

  4. 7 μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε ο Γεώργιος την Καρδαμαινα. Με τέτοιους ψηφοφόρους μπορεί και να τον ξαναψηφησουν….το μεγαλύτερο έργο ήταν η παιδική χαρά του μεγαλοξενοδοχου.Ο Δήμος έδωσε εκατοντάδες στρέμματα και το χωριό πήρε τζουληθρες και κούνιες.

  5. μαύρο στη δημοτική αρχή Κυρίτση που κατάντησε την Καρδάμαινα βομβαρδισμένο τοπίο με μια ποτίστρα στη μέση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ