Θ. Βαρκάς: Αναγκαία η παράταση… για τα έργα αποκατάστασης των εκκλησιών

10
539
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΒΑΡΚΑΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ- ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ/video-δηλώσεις

Πηγή: dhras.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να μπορούνε να δίνουν τα έργα όπου θέλουν και όσο θέλουν.

  2. Ο Θεοδόσης είναι ο πιο ακέραιος πολίτης και δεν έχει σχέση με πονηρές αναθέσεις έργων που έχουν άλλοι. Ο λόγος του είναι διαμάντι και μας λείπει από τα κοινά.

  3. Έγινε μια ιστορική συμφωνία μεταξύ της πολιτείας και της εκκλησίας μας. Επι τέλους η εκκλησία μας γίνεται αυτοδύναμη και ισχυρή.

  4. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τρεις φορές τον Τσίπρα. Μίλησε για την απόδοση των οφειλομένων στην εκκλησία και μου έκανε εντύπωση πως γίνεται ένας αριστερός όπως είναι ο Τσίπρας να σέβεται και να επιθυμεί την ισχυροποίηση της εκκλησίας μας. Πράγματι χαίρομαι γιατί τους φώτισε ο Θεός.

  5. ΧΑΧΑΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

  6. Ο Τσίπρας πράγματι είναι ηγέτης. όπως όμως είναι και ο Αρχιεπίσκοπος. Μία διαφορά που κρατά από 1939 και οξύνει τις εντάσεις μεταξύ της πολιτείας και της εκκλησίας επιλύεται και με καθοαρό τρόπο αποδίδονται στον Θεό τα δικά του και στον Καίσαρα τα δικά του. Στην ουσία απελευθερώνεται η εκκλησία μας με σκοπό να αναδείξει πραγματικούς ηγέτες και το θεάρεστο έργο της.

  7. ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ τΣΊΠΡΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ιΕΡΏΝΥΜΟς ΚΑΙ ΌΛΗ Η ιΕΡΑΡΧΊΑ. χι χι χι κατσίκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ