Ι. Ρούφα προς Υπ. Δόμησης Δήμου Κω: Παροχή ενημέρωσης για κατεδάφιση Νέας ΑΒΙΚΩ

29
706

23 Οκτωβρίου 2018

Προς Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Κω

Υπόψη κυρίας Αντωνοπούλου Δήμητρας

Θέμα: «Παροχή ενημέρωσης»

Παρακαλούμε για την παροχή άμεσης – γραπτής ενημέρωσης για τις ενέργειες στις οποίες προέβη η Υπηρεσία σας κατόπιν της υπ. αρ. πρωτοκόλλου 678/19 – 10-2018  έκθεσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδεκανήσου.

Η εν λόγω έκθεση αυτοψίας αφορά στις εγκαταστάσεις της Νέας ΑΒΙΚΩ.

Συγκεκριμένα αφορά στην απουσία σχετικών αδειοδοτήσεων που αφορούν στην κατεδάφιση και της επικινδυνότητας που προκύπτουν για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία.

Εν αναμονή των άμεσων ενεργειών σας.

Με τιμή 

Ρούφα Ιωάννα

Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Κω

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kυρία Ρούφα ειναι νομιμο και ηθικό συγγενης πρωτου βαθμου του δημαρχου να ειναι ο μηχανικος της ΝΕΑΣ ΑΒΙΚΩ?

    • Μάλλον στο Πυλι αργούν να φτάσουν τα νέα.Η Π.Βερβερογλου το ανακοίνωσε στον ΕΡΑ FM ,καθηγητές έχουν αρθογραφισει στο Facebook,ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν.Μυλωνας παρουσίασε και έγγραφο με τον πολιτικό μηχανικό της ΑΒΙΚΩ και το εγκληματικό λάθος της κατεδάφισης. Και η κυρία Ρουφα ακόμη χαμπάρι! Πάντως μιλάμε για ένα πολιτικά ανήθικο δήμαρχο και μια συντεχνία ΜΜΕ τα οποία και κρατούν μια ομερτά γύρω από το θέμα εκτός βέβαια από μικρές εξαιρέσεις.

      • ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΣΟ ΚΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙ..Α1!!

        ΡΕ ΖΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙ..Α ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς

      • Και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων είχε πάρει απόφαση για το θέμα,για αυτό υπάρχει και στους παραλήπτες.

  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΚΚΟΣ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΚΔΌΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΓΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΒΙΚΩ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΦΟΥ … ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ.
    ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η ΕΤΑΔ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΟΚ
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ.

  3. αν ο …….σου έπαιρνε τέτοιες δουλειές τι θα λέγανε για σένα κα Ρούφα; Πάρε θέση γι αυτά που γίνονται στο νησάκι μας

  4. Όλοι οι απόμειναντες του οράματος θα αρχίσουν να γράφουν όπως πάντα . Κηφήνες θέλουν και εκλογές ……. θα πάθετε το πατατράκ της ζωής σας με τον κυριτση

    • Σωστα πατατρακ,αλλα οι τζεπες καποιων γεμιζουνε χρυσαφι ξεπουλώντας την γη.Εσυ βεβαια δεν θα παθεις τιποτα γιατι πληρωνεσαι για να γραφεις…

    • Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

      ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ «ΑΝΘΡΩΠΟ»

  5. ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΣΟ ΚΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙ..Α1!!

    ΡΕ ΖΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙ..Α ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς

  6. Εγώ να το βγαλω; Το έβγαλε η Πίτσα,το έβγαλε η Εύα,το έβγαλε ο Μυλωνάς το έβγαλε η διευθύντρια του σχολείου και η αντιπολίτευση κοιμάται.

    • Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

      • O ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ. Η ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ….. ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΒΙΚΩ;
        ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟς ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
        ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;

      • Εσύ μπορεί να κατάλαβες άλλοι πρέπει να καταλάβουν.Ο κόσμος φωνάζει νέοι μηχανικοί είναι άνεργοι υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο που θα έπρεπε να παραιτηθεί όλο το συμβουλίου αλλά μπλέξαμε.με άχρηστους φίλε μου.Ολα για τα φράγκα και τα συμφέροντα.

    • Στο εγραφο Μυλωνα φαίνονται οι παραλήπτες,αρα φανταζομαι είναι και αυτοί που το κατήγγειλαν,μαλιστα ο ενας παραλήπτης είναι και ο γιος αιρετού.

  7. Ναι αλλα αυτη η σιωπη της Ιωαννας τι κρυβει,γιατι δεν το σηκωσε το θεμα?Μισό γκολ της εδωσε ο Μυλωνας η καλυτερα η Πιτσα που το εβγαλε νομιζω πρώτη(?) στο ραδιοφωνο.Μιλάμε για βομβα μεγατόνων και το θέμα κάηκε.Και η ουσια ειναι πως ο δημαρχος που θα προστατευε την ΑΒΙΚΩ την γκρεμίζει,ο δημαρχος που θα εμπαινε μπροστα για τα 70 στρεμματα θα τα προστατεψει? η θα τα σπρωξει σε δικα του παιδια?Ο δημαρχος των μεγαλων συμφεροντων.

    • Κοιτα ψηλα εις το βουνο μια οικοδομη,τα ιδια προσωπα οι ιδιες συναλλαγες ,και στο βαθος μια υποψηφιοτητα στον Κυριτση,με το χερακι πρωην δημαρχου Δικαιου.
      Δήμαρχος,μηχανικος ,εργολάβος,ψυκτικος,ηλεκτρολογος,,ιδια προσωπα,ιδια παραταξη.
      Καληνύχτα σας

  8. Το πρόβλημά σας είναι ποιος έβγαλε την είδηση πρώτος; Το γεγονός ότι όλοι συναίνεσαν να συμβεί αυτό το έγκλημα δίπλα στο σχολείο & να το αναπνεύσουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΤΙΜΩΡΊΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !!! (μηχανικό, βλπ ….., πολεοδομία, κλπ)
    ΜΗΤΕΡΑ

  9. Αλλοδαποί απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων - Πετοούν πέτρες και απειλούν τους οδηγούς (φωτό)

    Συνεχίζεται το οργανωμένο σχέδιο αποκλεισμού εθνικών οδών και δρόμων καθώς για τρίτη φορά δεκάδες αλλοδαποί διέκοψαν την κυκλοφορία. Οι ενέργειες αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαίες καθώς είναι επαναλαμβανόμενες.
    Αυτή τη φορά οι αλλοδαποί απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων, στο ύψος του κόμβου του Κουτσόχερου αναφέρει το onlarissa.gr.https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/722485_ektakto-allodapoi-apekleisan-tin-ethniki-odo-larisas

  10. ποιός είναι αυτός που επέλεξε να καταπιεί το θέμα αμιάντου επειδή η μελέτη μέχρι την καθαίρεση του φάνηκε ακριβή (30000 ευρά) και άφησε τους συμπολίτες και τα παιδιά τους εκτεθειμένα σε καρκινογένεση:

  11. Μου ζητάτε, με πιέζετε, να απαντήσω σε κάτι ανδρείκελα που
    κάνουν πλιάτσικο..

    Σε κάτι γυρολόγους που καπηλεύονται το πρόβλημα των πατριωτών μου στο Πυλί για να επιβιώσουν πολιτικά…

    Σε κάτι οσφυοκάμπτες που γλύφουν εκεί που έφτυναν…

    Σε κάτι παλικαράκια που δεν έχουν αρχές και το παίζουν ήρωες (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά) για να γλύψουν κανένα κοκαλάκι…

    Σας απαντώ με απόλυτο σεβασμό:

    Δεν ασχολούμαι και δεν αναγάγω ποτέ σε αντίπαλο κάποιον που δεν τον εκτιμώ.

    (ούτε καν σαν αντίπαλο.. αφού εκείνος που δεν διαθέτει αρχές δεν είναι τίποτα)https://www.facebook.com/orama.kinima.politon.ko

  12. Άκου να δεις φίλε μου… η Ιωάννα δημιουργεί ειδήσεις δεν ακολουθεί… όταν η Ιωάννα θα βγει να μιλήσει για το θέμα αυτό που το παρακολουθεί όσο εσύ κοιμόσουν… τότε θα σκάσει η βόμβα μεγατόνων… προς το παρόν ας παίξουν με τα κουβαδάκια τους οι Μυλωνάδες που νομίζουν ότι έτσι μπορούν να εξιλεωθούν για την πενταετία της καταστροφής και του ξεπουλήματος της Κω.

  13. Εχθες βαλανε τη σκεπη εκει ρε παιδια;Θα μας τρελανετε?50 χρονια εισαστε στο δημο τωρα σας πειραξε?Ντροπη ρε καραγκιοζηδες .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ