Ν. Μυλωνάς: Έκθεση αυτοψίας ΑΒΙΚΩ (ΦΩΤΟ)

12
768

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/10/Έκθεση-αυτοψίας-ΑΒΙΚΩ.pdf» title=»Έκθεση αυτοψίας ΑΒΙΚΩ»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το λέω εγώ Το λέει το έγγραφο ότι ο μηχανικός της ΑΒΙΚΩ………τότε υπάρχει θέμα.

    • Ο συνέταιρος του ψηλού στα 10όροφο του Ψαλιδιού ξεσκεπάζει τα γατάκια στην ΑΒΙΚΩ...

      Και την κατεδάφιση στα μουλωχτά μολονότι ήξεραν για τον αμίαντο, και τις μελέτες για την νέα οικοδομή που θα φτιαχτεί και στο ξεπούλημα του γηπέδου του ναυτικού ομίλου χωμένοι μέχρι τα μπούνια… Την δόξα πολλοί απερχόμενοι της εξουσίας εμίσησαν, το χρήμα και το …. βόλεμα ουδείς ….

  2. Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά;. Τον κτηματομεσιτικό μας γραφείο διαθέτει και Αθηναίο δικηγόρο παρ Αρείω Πάγο και μηχανικό του Πολυτεχνείου!!

  3. Τι έγινε και ο ένας συνεταίρος δηλαδή ο Μυλωνάς βγάζει τα άπλυτα του άλλου συνεταίρου δηλαδή του Κυρίτση. Γιατί η δημοσίευση του εγγράφου έγινε μόνο και μόνο για να φανεί ποιός είναι ο μηχανικός της ΑΒΙΚΩ.

  4. είναι πολύ σοβαρά όλα αυτά που συμβαίνουν στο νησάκι μας. Πολλοί συνδημότες μας κατηγορούν το δήμαρχο ότι συμπεριφέρεται σαν μεσίτης. Τι είναι όλα αυτά; Ποιός θα δώσει μια απάντηση; Τι κρύβεται απο πίσω;;;;

  5. Μηχανικος του εργο ο ……………………όπως βλεπω στο εγγραφο,συγχαρητηρια σας!!!!!!!!!!1

  6. Καλά είναι δυνατόν να λέγεσαι Βούδας. ένας θεός εκατομμυρίων ανθρώπων και να μην γνωρίζεις τα έργα του κτηματομεσίτη;; Ένα χωράφι με ελιές στην Αντιμάχεια, ένα οικόπεδο στην Αντιμάχεια με τους δικούς του. Ολόκληρο ξενοδοχείο. 300 στρέμματα παραλιακό με φως νερό τηλέφωνο. Οικισμός ολόκληρος. Δεν διάβασες την ταμπέλλα ότι πουλιέται η καθαριότητα και οι βιολογικοί;. Αλλά να μου πεις εσύ είσαι από την Ινδία. Τι σε νοιάζει το νησάκι μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ