ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ Aποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση | Καματερός: Συγχαίρουμε όλους και όλες

5
1417

10-10-18 Aποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ελέγχου και επιλογής για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδ. έτος 2018-19 των υποψηφίων περιοχών της Δυτικής Αττικής και της Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Οι υποψήφιοι αυτοί από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα μπορούν να βρίσκουν το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η εγγραφή αυτών των επιτυχόντων θα γίνει από Πέμπτη 11-10-2018 μέχρι και Τετάρτη 17-10-2018. Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα Τμήματα/Σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι Γραμματείες των Τμημάτων/Σχολών.

 


Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ – ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ

 

Ηλίας Καματερός: «Θετικά τα αποτελέσματα εισαγωγής μαθητών από την Κω με την ποσόστωση».

Αίσιο τέλος είχε τελικά η διαδικασία εισαγωγής στις ανώτατες σχολές των υποψηφίων από την Κω με βάση την ποσόστωση λόγω του σεισμού. Τα περισσότερα παιδιά πέρασαν στην πρώτη επιλογή τους.

Συγχαίρουμε όλους και όλες, γιατί πέρασαν δύσκολη χρονιά μετά τον σεισμό και το άξιζαν.

Ας ξεχάσουν την ταλαιπωρία και ας χαρούν τις σπουδές τους κάνοντας μας όλους περήφανους.

.

Γραφείο Τύπου

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κυβέρνηση των φιλοδωρημάτων, των επιδομάτων και της ασύλληπτη φορολόγησης των μικρομεσαίων και των συνταξιούχων.

    Τελικά, με ένα μικρό επιχείρησης βαθμολογίας οι ταλαίπωροι υποψήφιοι μας θα πάνε με καθυστέρηση από ένα μικρό ΤΕΙ σε ένα άλλο λίγο μεγαλύτερο… Καλή επιτυχία να έχουν στις σπουδές τους και ευχές να βρούνε σπίτι μετά την τρίμηνη καθυστέρηση…

    • Υπάρχει και η άλλη άποψη φίλε, αυτή του Μητσοτάκη: Να μη μπαίνουν αυτοί που έχουν κάτω από 10000 μονάδες. έτσι θα έχουν δουλειές τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια που τόσο αγαπούν τον Κυριάκο. Αν έχεις να πληρώσεις καλώς, αν όχι άντε μέχρι ντιλιβεράς το παιδί σου και έχει ο θεός . Τον Κυριάκο τι τον νοιάζει, τα παιδιά του δεν δίνουν εξετάσεις δίπλα στους φτωχούς, πάνε κατευθείαν στο ΧΑΡΒΑΝΤ και στο ΜΙΤ.

  2. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΑΧΑΡΙΣΔΟΙ ΕΛΕΕ@3ΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘ@ΛΙΟΙ

  3. Και όμως με την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τον σεισμό και τις προσπάθειες του Ηλία όλα τα παιδιά πέρασαν στα Πανεπιστήμια που ήθελαν.

  4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.
    ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΧΑΛΑΛΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ