Απόστολος Κυριάκου: Με τρεις χώρους ανεξέλεγκτης ρήξης σκουπιδιών (παντός είδους) έχει ζωστεί η Αντιμάχεια

14
1017

Απόστολος Κυριάκου: Με τρεις χώρους ανεξέλεγκτης ρήξης σκουπιδιών (παντός είδους) έχει ζωθεί η Αντιμάχεια.

Αρχικά θεωρήσαμε τις καταγγελίες των συνδημοτών μας υπερβολικές.

Πήγαμε επί τόπου.

Τρείς χείμαρροι «μπαζώνονται» με σκουπίδια!

Μηχανήματα του δήμου σπρώχνουν και θάβουν με υλικό που αποκομίζουν από… παραδίπλα!

Περιμετρικά των χειμάρρων σκουπίδια και δυσάρεστη οσμή.

Περιβαλλοντική καταστροφή και «δημιουργία συνείδησης»…

Πρώτος ΧΑΔΑ ακριβώς δίπλα στο Γήπεδο. Δίπλα στο Γυμνάσιο – Λύκειο. Δίπλα στο αεροδρόμιο!

Δεύτερος ΧΑΔΑ στην είσοδο του χωριού! (στον κύκλο αριστερά)

Τρίτος ΧΑΔΑ στο δρόμο από Αντιμάχεια προς ΔΕΗ…

Καλούμε τους πολίτες να προστατέψουν το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Καλούμε τη δημοτική αρχή Κυρίτση σε εύλογο χρονικό διάστημα να προβεί σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η οικολογική ζημιά που και με δική της ευθύνη έχει προκληθεί.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η εγκληματική πρακτική που μετατρέπει την Αντιμάχεια σε χωματερή, που μπαζώνει νευραλγικούς χειμάρρους , που ρυπαίνει την ατμόσφαιρα, που μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα….

Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε μπροστά σε τόσο ολέθριες επιπτώσεις.

Οφείλουμε να προστατέψουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας και της ίδιας της ζωής μας.

Απόστολος Κυριάκου

Μέλος της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:

    Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών

    Αύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

    Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών

    Αύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω

    Αύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών

    Η δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

    • Σήμερα υπογράφει ο Τόλης τις ΦΡ@ΓΚΟΥΛΟπ@π@ρολογίες του σΟυΡΑΜΑτος, αύριο παίρνει σειρά η Σταματία ή ο Πέτρος...

      Και μην μου πείτε, τα σχόλια δια χειρός … φασόν με το κοντάρι. Λόγω ανεργίας ο μπουνταλάς που έχασε τα 2236 € τον μήνα και τα «άσπρα» το έχει ρίξει στο γράψιμο και στο βρώμικο φαΐ που δυστυχώς κλείνει αρτηρίες στον εγκέφαλο…….

      • Πέρνα πρώτη του μηνός να πληρωθείς με απευθείας ανάθεση και μαύρα τιμολόγια,ξέρεις εσύ….
        Βλέπεις ο γενικός γραμματέας του δήμου εποχής Κυριτση έφυγε νύχτα να πάει στην ταβέρνα να μετρήσει το χρήμα των φιλαρμονικων…τις 20 χιλιάδες για την αγορά υπολογιστών…

      • ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ!

      • ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ.ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ 65%.ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΓΚΕ ΓΚΕ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

    • Ξεχείλισαν τα φρεάτια με τα ξερατά χολής και μιζέριας που καθημερινά εκ περιτροπής ξερνάνε τα 5 υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος.

      Με ΡΟΥΦιΑνιές και ΡΟΥΦιάνους που βαράνε σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ δεν θα καταφέρετε ούτε ψηφοδέλτιο να κατεβάσετε.

  2. Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

    Επιχειρούν επίσης με αλχημείες να αυξήσουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (δεν μας έφτανε ο ΕΝΦΙΑ) και μέσω των τελών που επίσης παρανόμως επιβάλουν στο δημοτικό σφαγείο, σφαγιάζουν στην κυριολεξία τους κτηνοτρόφους καθιστώντας την τιμή του ντόπιου κρέατος απαγορευτική.

    Κυρίτσης και υποτακτικοί ανίκανοι να κατανοήσουν τα προβλήματα των δημοτών και τον καθημερινό αγώνα τους για την επιβίωση με μιαν άκρως κυνική και ανάλγητη τακτική επιβάλουν το δικός τους μνημόνιο!!!

    Όποιος δε τολμήσει να διαφωνήσει μαζί τους, υφίσταται τις ύβρεις και τις προσβολές του κ. Κυρίτση. Πρέπει δε να εξοπλιστεί με ιώβεια υπομονή για να ανέχεται τις ειρωνείες του, τις γραφικές πλέον ατάκες του και προπάντων το απαράμιλλης ποιότητας επίπεδο διαλόγου που έχει εγκαθιδρύσει στο τοπικό πολιτικό σκηνικό.

  3. Ιωάννα Ρούφα για δημοτικά τέλη: «Είστε μακριά από την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα».

    Με τον πλέον ανάλγητο και κυνικό τρόπο η δημοτική αρχή Κυρίτση, με ή χωρίς προσχηματικές δικαιολογίες, επί τρία συναπτά έτη επέβαλε, απρόσκοπτα, τεράστιες αυξήσεις τελών στους δημότες της Κω.

    Την ώρα που η πατρίδα μας βιώνει μιαν αδυσώπητη οικονομική κρίση, την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως οι δήμοι μειώνουν τα τέλη, στο δήμο της Κω επεβλήθη ένα ακόμα μνημόνιο.

    Σήμερα, έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος σας τελειώνει προτείνετε την «διατήρηση» των ήδη αυξημένων τελών για το 2018 και προαναγγέλλετε, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, μειώσεις στις… αυξήσεις για το 2019!

  4. Τι πλήρωναν όμως οι δημότες το 2014;

    Τι αυξήσεις επέβαλε η δημοτική αρχή Κυρίτση από το 2014 μέχρι σήμερα; Τι πληρώνουν σήμερα οι δημότες;

    Ας μιλήσουμε με αριθμούς και ποσοστιαίες αυξήσεις από το 2014 μέχρι και σήμερα. Ενδεικτικά για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:

    Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

    Αύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

    Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

    Αύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω

    Αύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

    Η δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων έχει καταγγέλλει ως παράνομη, αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

  5. ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ!

  6. Μάλλον …..πείραξαν και τα εγκεφαλικά σας κύτταρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και οι προβληματισμοί σας !Τα σκουπίδια μαζεύονται στον συγκεκριμένο χώρο εδώ και 20 χρονιά και από εκεί μεταφέρονται με οχήματα στον προβλεπόμενο σημειο.
    Στον εισαγγελέα λοιπόν
    ΟΙ κάτοικοι στην Αντιμαχεια
    και τα σκουπίδια μαζί!!!@@@

  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ή ΠΟΝΑΝΕ Ή ΣΥΜΟΡΦΩΝΟΥΝ

    Και δεν με απασχολεί καθόλου ποια παράταξη το λέει.Το κακό με τα μπάζα και τα σκουπίδια δεν είναι μόνο πρόβλημα της Αντιμάχειας τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην Κέφαλο.Δρόμος προς Λιμιώνα τρία σημεία που πετάνε μπάζα και σκουπίδια,περιοχή Κλωσσού[την επισκέφτηκα μέσα Ιουλίου ] σε απόσταση 100 μέτων από κατοικίες,γήπεδο ποδοσφαίρου,γήπεδο μπάσκετ,Γυμνάσιο και Δημοτικό σχολείο,σωροί από παλιά στρώματα,παλιές κουβέρτες,παλιά έπιπλα και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους.Το κακό ήταν ότι είχα μαζί μου και τον οχτάχρονο εγγονό μου[για να παίξει μπάσκετ] στον οποίο προσπαθώ να περάσω το μήνυμα,ότι πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε το περιβάλλον γιατί είναι το σπίτι μας και η αυλή μας. Α Ι Σ Χ ΟΣ Μ Α Σ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ