Μιχάλης Πιστικάκης: Αλλάζει όψη από το 2019 η Κέφαλος (ΦΩΤΟ)

31
2414

Αλλάζει όψη από το 2019 η Κέφαλος.

Μετά από ένα ξενοδοχείο, το White Rock of Kos, το οποίο χτίστηκε σε περιοχή η οποία έχει τάση ανάπτυξης, ήρθε το Μυλοτόπι στην θέση Τσιγκούρα, σε συνδυασμό με το Θεατράκι, που ολοκληρώθηκε και άλλαξε την ποιότητα ζωής των πολιτών και επισκεπτών του χωριού.

Για το 2019, στην Κέφαλο ολοκληρώνεται ένα έργο πνοής, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Ikos Aria (πρώην Club Med), το οποίο θα ελκύσει ποιοτικό τουρισμό και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας.

Ένας σοβαρός κύκλος επενδύσεων στο πιο απομακρυσμένο από την πόλη της Κω μέρος του νησιού.

Απαιτείται η συνδρομή όλων μας ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την εισροή τουριστών στο νησί, όπως και να είμαστε σε θέση να ανεβάσουμε τον πήχη σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε όλοι την σκληρή δουλειά και να συνεχίσουμε να θέτουμε ως βάση των υπηρεσιών μας μόνο το καλύτερο.

Θέλουμε και μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο τουρισμού και να επιτύχουμε με αυτόν τον τρόπο αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και κατά συνέπεια επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά το δυνατόν περισσότερο, επομένως και καλυτέρευση του δικού μας βιοτικού επιπέδου.

 

Μετά τιμής,

Πιστικάκης Μιχάλης

 

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρία στα τέσσερα έργα που αναφέρει είναι του ιδιωτικού τομέα, και το ένα από αυτά σνομπαρεται από μεγάλη μερίδα της τοπικής κοινωνίας. Οπότε τι νόημα έχει αυτό το κείμενο;

    • Τώρα που βλέπoυν τα κοπέλια ότι τελειώνουν τα μηνιάτικα, οι εργολαβίες-αναθέσεις και τα 4Χ4 γεμάτα πάντα καύσιμα ψάχνει βόλεμα....

      Θα δούμε σύντομα να κλείνουν τα μάτια στο ξήλωμα του δρόμου για τον Άγιο Στέφανο και τις παραλίες των δημοτών και θα σφυρούν κλέφτικα και βολεμένα…

  2. για εργα του δημου αναφερουν ιδιωτικα………..κουκουρουκου μιχαλααααακι

  3. Ούτε οι τρύπες στους δρόμους,ούτε τα λήμματα στο λιμάνι,ούτε τα αγρο-πουρνάρια να καλύπτουν κοινόχρηστους χώρους,τα απεριποίητα στενά,το ανεπαρκές και επικίνδυνο οδικό δίκτυο,οι ελλιπείς σημάνσεις,οι λανθασμένες πινακίδες,ο φωτισμός που στηρίζεται στην ..πανσέληνο,οι χαλασμένοι λαμπτήρες του δικτύου φωτισμού..πάλι καλά που καθαρίζονται τέλεια οι παραλίες απ την ιδιωτική πρωτοβουλία και τους ποτίζουν φαρμάκι κάποιοι ψυχασθενείς.

  4. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  6. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  7. ΧΑΧΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΕ!!.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ? 1.000.000 εδωσε ο δημαρχος απο το ταμειο του δημου για να αγορασει απο τον μεγαλοξενοδοχο τα ερειπια πισω απο την δεη.για 30.000 ελλειμα ΤΟ 2013 κλεινει την βιμελ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΙ

  8. Έκαναν λάθος η γραφιάδες του οράματος και το πήραν πολιτικό το κείμενο ΧΑ ΧΑ από τον καημός τους ρε που πλεξαμε !!!!!

  9. Ωραιο αυτο….να ειστε καλα γελασαμε…τουλαχιστον φτιαξετε τους δρομους προς αυτα…δεν λετε που εκλεισε το ξενοδοχειο τις λακουδες του κεντρικου δρομου ρεζιλι μας κανετε κ μιλατε κιολας.εκκρεμει να κοψετε κορδελες….χα χα χα

  10. ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΑΙΤ ΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΟΤΟΠΙ;;;;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ,ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ,ΠΟΛΥΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΩΔΕΙΟ,…ΕΥΤΥΧΩΣ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Με σκουπίδια και μπάζα πεταμένα στο δρόμο προς χωριό-λιμιώνα,με αμέτρητες λακκούβες,με την έλλειψη φωτισμού,με την ανυπαρξία ενός πεζόδρομου για να περπατήσουν με ασφάλεια οι πεζοί,με την δημιουργία στάνης κάτω από το Πάνθεον σε στάση του ΚΤΕΛ, επί του επαρχιακού δρόμου σε δημοτικό ή δημόσιο χώρο,αναβάθμιση δεν κάνεις.

  12. Λόγο της δουλειάς μου πάω Κεφαλο δυο φορές την εβδομάδα … έχει δίκαιο το παιδί που γράφει το κείμενο , η Κεφαλος είναι και θα γίνει πανέμορφη !!!

  13. χαχαχα πιστικακη αναπτυξη εχει μονο για τους γερμανους FRAPORT LIDL ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

    ΟΣΟ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙ.ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΧΑΧΑΧΑ

  14. μιχαλη δυστυχως ο κυριτσης οδηγει το νησι στην φτωχεια.ειναι μονο για τους λιγους πλουτοκρατες.

    η χειροτερη επιλογη για το νησι και αποδειχτηκε.το νησι καταντησε βοθρος.

    • ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ!
      ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ,ΑΝ ΟΧΙ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
      ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ,ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ!
      ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΕΦΑΛΟΣ..ΕΠΕΦΤΕΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ!

  15. Ωντος τα εργα που αναφερεις , βοηθανε και θα βοηθησουν το χωριο. Ολα ομως ειναι ιδιωτικα. Εσεις τι κανετε μπορειτε να μας πειτε?
    Ή θα βασιζομαστε παντοτε στην ιδιωτικη πρωτοβουλια?
    Παντως μεσα απο το κειμενο σου βγαζεις αληθειες που δεν φαινονται…
    Ευτυχως που υπαρχουν ιδιωτες και ανεβαινει το χωριο μας…
    Πρεπει να τους στηριξουμε όλοι. Να μην ξανακλεισει κλαμπ, να βοηθηθει ο αμερικανος, το μυλοτοπι, όλοι οσοι ομορφαινουν τον τοπο. Καντε κατι πριν φυγετε επιτελους

  16. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΕΥΚΑΙΡΙΕΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕ ΤΙΣ ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Λιγοι ρομαντικοί έμειναν που επενδύουν στην Κεαλο!!!!
    Θα σας πάρουν χαμπάρι κεφαλιανος, και θα κοψουσι….αφου πρώτα πουλήσουν

  18. Ποιος ενεταξε την τσικουρα στο εσπα και προχωρησε το εργο ποιος κ πιτσικακη ? Απαντηση αυτος που φοβαστε μην καταβει για δημαρχος .
    Ποιος εδωσε εντολη για να προετημαστει ο φακελος και ενεταξε στο ΕΣΠΑ τον ηλεκτροφωτισμο στον κεντρικο τησ ΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ?
    ΑΣΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

  19. Φρενοκομεῖο κτίζεται καὶ στὴ σοφὴν Ἑλλάδα!
    ἄ! ὁ Θεὸς ἐφώτισε τὸν Χιώτη τὸν Ζωρζὴ
    καὶ τώρα μέσα στοῦ Δαφνιοῦ τὴ τόση πρασινάδα
    θὰ βρίσκουμε παρηγοριὰ κι ἡ μνήμη του θὰ ζεῖ.
    Ὢ μέγα εὐεργέτημα τῶν εὐεργετημάτων!
    Ὢ μόνον οἰκοδόμημα τῶν οἰκοδομημάτων!

  20. Έχω μια ταράτσα για βάψιμο,πρόθυμη γλωσσάρα με τέλεια επικαλυπτικότητα

    μ ένα απλό ψάξιμο στα σχόλια….αδιάβροχα περάσματα.

  21. 'Άν στις δύσκολες ώρες που περνάτε,βρεθεί κάποιος,να σας πει μια γλυκιά κουβέντα,

    να σας σφίξει το χέρι,να δείξει ότι νοιάζεσαι για σας,να σας δώσει και πάλι την ελπίδα για το αύριο,ε.. τότε να ξέρετε ότι πλησιάζουν εκλογές…’ Αρκάς !! Πόσους Αρκάδες νομίζετε έχουμε τοπικά ???Γεμάτοι….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ