Π. Πετρής (ΒΙΝΤΕΟ η δέσμευση Κυρίτση για χλοοτάπητα στο παλιό): Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα….

17
1367

Με αφορμή μία φωτογραφία της ιστορικής ομάδας Α.Ε. ΚΩ στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας που ανέβασε ο φίλος Lakis Platellas θυμήθηκα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα….

Κυρίτσης 2006-2010 & 2014-2018. Συνολική θητεία ως Δήμαρχος μέχρι σήμερα: 8 Χρόνια
Το βιντεάκι από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ανταγόρα το 2014 και η ομιλία του κ. Κυρίτση, δείχνει σε όλο του το μεγαλείο το δούλεμα μέχρι και σήμερα προς όλους (παράγοντες , γονείς, αθλητές) για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρας…

Με αφορμή μία φωτογραφία της ιστορικής ομάδας Α.Ε. ΚΩ στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας που ανέβασε ο φίλος Lakis Platellas θυμήθηκα τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…. Κυρίτσης 2006-2010 & 2014-2018. Συνολική θητεία ως Δήμαρχος μέχρι σήμερα: 8 ΧρόνιαΤο βιντεάκι από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ανταγόρα το 2014 και η ομιλία του κ. Κυρίτση, δείχνει σε όλο του το μεγαλείο το δούλεμα μέχρι και σήμερα προς όλους (παράγοντες , γονείς, αθλητές) για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρας…

Geplaatst door Πέτρος Πετρής op Woensdag 5 september 2018

ΑΕΚΩΣ
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία……περιμένοντας το παλιό και ιστορικό στάδιο Ανταγορας……για τα παιδιά του Νησιού μας….

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο ψεμματα χορτασαμε! Η ουσια ειναι να μην μετατραπει σε παρκινγκ οπως εχει υποσχεθει σε ξενοδοχους της περιοχης μετα την τοποθετηση του ταξιδευτη.

    • Και οχι μόνο σε ξενοδόχους…..
      Ακόμη και τους ενοικιαστες με τις γουρουνες εβαλε στο παιχνιδι πως θα τους δωσει με μικρο ενοικιο χωρο απο το παρκνγικ που θα δημιουργηθει μεσα στο χωρο του γηπεδου.

    • Αφού τόσα χρόνια είστε ανίκανοι να κάνετε το κολυμβητήριο, φύτεψε Κυρίτση χόρτο να τρώνε τα ζωντανά του σΟυΡΑΜΑτος...

      Κολυμβητήριο και διαμόρφωση του χώρου για θέσεις στάθμευσης για εξυπηρέτηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Και καλά βρε μπουνταλά-δες του σΟυΡΑΜΑτος, εάν βάλουν χορτάρι, που θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια τους οι αθλητές και οι θεατές των εκδηλώσεων, στην κεφάλα σας;;;;;

    • ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ,
      ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠ’ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ,
      ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ
      ΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ.
      ΦΩΝΑΖΕ>ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ, ΜΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ>
      ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ /// ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.
      ΜΑ ΗΡΘΕ ΔΟΞΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ
      ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
      ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ»,ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ,
      ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΡΣΑΡΟΥΣ.
      ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΕΤΟΥΝ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,
      ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Τ’ΑΚΡΙΒΑ KAI TA ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕ ΑΧΥΡΕΝΙΕ ΜΟΥ
      ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙΣ,
      ΠΙΟ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΠΟ ΣΕΝΑΝΕ
      ΔΕΝ ΕΙΚΑΜΕΝ Η ΦΥΣΗΣ.
      ΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝ ΕΜΠΟΡΕΙΣ
      ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΝΕΙΣ
      ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗ Σ’ΕΒΡΕΙ.
      ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑ
      ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ
      ΤΣ’ΑΠΟΚΟΤΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ
      ‘ΒΑΡΒΑΡΑ’ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ!

  2. Ουτε να το σκέφτονται για παρκινγκ.Αυτο είναι το ιστορικο γηπεδο της πολης μας και επιβάλλεται να μείνει γήπεδο και η νεα δημοτικη αρχη να το δωσει πισω στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακαινισμενο.
    Η εικόνα στο βίντεο απλά για άλλη μια φορά μας δείχνει τις ψευτικες προεκλογικες υποσχέσεις,κοροιδευοντας με αυτόν τον τρόπο όλο τον αθλητικο κόσμο της πόλης αλλα και του νησιού μας.

  3. Ο κύριος Κυρίτης το έχει υποσχεθεί για χρήση πάρκινγκ σε ξενοδόχους και ενοικιαστές μοτοποδηλατων,μαλιστα σε προσφατο δελτιο μίλησε για εναν μεγαλο χώρο που θα μετατραπει σε παρκινγκ εννοώντας το γηπεδο ανταγορα.Μάλιστα σε κάποιους πολιτικούς φίλους ανέλυσε και τις εισόδους εξόδους προς το ξενοδοχείο Σταματιάδη η οποία εξοδος θα σε οδηγεί σε τουριστικό τρένο που ήδη του έχει παραχωρηθεί αφετηρία στην πλατεία του ταξιδευτή….
    όλα φτιαγμένα για τους πολιτικους φίλους,τρενακια,μπογιες,κλιματιστικά,βαψιματα,εργολαβίες κτλ…
    Και εσεις περιμένετε να πρασινίσει….

  4. 16 χιλιάδες ευρώ για φυτοφάρμακα τριων γηπέδων… Η υπηρεσία πρασίνου δεν μπορουσε να το κάνει?Μηπώς πηγαίνει και αυτή σε ιδιωτές?

    https://diavgeia.gov.gr/doc/62ΠΤΟΚΡΙ-ΕΡ9?inline=true
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

    Α. Την έγκριση του υπ΄ αριθμόν 1355/10-07-2018 πρακτικού αξιολόγησης της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια «Φυτοπαθολογικού υλικού για τις ανάγκες λίπανσης των τριών (3) γηπέδων ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα του τμήματος αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω 2018». Β. Την ανάδειξη για την ανωτέρω υπηρεσία στην εταιρεία με την επωνυμία «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ & ΣΙΑ Ε.Ε.» ως προσωρινού αναδόχου με συνολική δαπάνη δέκα πέντε χιλιάδων εκατόν δέκα έξι ευρώ και ενενήντα εννέα λεπτών (15.116,99 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 9%, και σε βάρος του Κ.Α. 15.6693.0001 του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω του οικονομικού έτους 2018, καθότι η προσφορά της είναι πλήρης, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης και τις τεχνικές προδιαγραφές.

  5. Πάτε καλά ρε? να βγει αυριο κιολας ο δήμαρχος η ο ανυπαρκτος προεδρος αθλητισμου και να δεσμευτειπως τους επομενους μηνες δεν θα υπογραφει καμια μελετεη για παρκινγκ του γηπεδου.Το ακουγαμε αυτες τις μερες απο διαφορους αλλα ξεκινησε να γραφετε και εδω μεσα και ενω ο δημαρχος εχει ηδη ανακοινωσει καποιο χωρο παρκινγκ.αυτη ειναι η ιστορια μας ειναι η ζωη μας ειναι τα παιδικα χρονια μας,και σε αυτες τις δυσκολες εποχες θελουμε γηπεδα και μονο γηπεδα.οτιδηποτε αλλο θα ειμαστε απεναντι σας.

  6. Δεν ξερω αν θα γίνει πάρκινγκ ή όχι ξέρω μόνο πως το βίντεο τα λέει όλα.Οση λάσπη και να πεταξετε ότι και να πείτε στο βίντεο ακούγεται ο δήμαρχς να λέει.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ!
    Αν το ειδατε στα 5 χρονια να πρασινιζει να το πειτε και σε εμενα.

    • ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ?
      ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΑΟΡΑΤΑ! ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΙΦΟΥΝΕΣ ΑΖΑΞ!
      «ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ!» ΟΥΠΣ,ΛΑΘΟΣ,»ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΜΕΝ» ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ!
      ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ,
      ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠ’ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ,
      ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ
      ΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΠΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ.

  7. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  8. Οι μεροκαματιάρηδες των μέσων ξανακτυπησαν .
    Αυτόι που δεν έχουν προσφέρει τίποτα απολύτως εκεί που εκλέχτηκαν έχουν το θράσος και γράφουν κιόλας για τους άλλους
    Κηφήνες……..

  9. Ελεος.Ο Καισερλης ηταν 40 χρονια και δεν εκανε τιποτα ,ο Κυριτσης ειναι μολις 6 εχει μπροστα δρομο.

  10. ας μαζέψει ο δήμος τα σκουπίδια που βρίσκονται σε όλο το επαρχιακό δυκτιο και όχι μόνο και ας αφήσει τα μεγαλόπνοα έργα για αλλους ικανοτερους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ