ΟΡΑΜΑ: Ο κ. Κυρίτσης ομολογεί ότι έναν ολόκληρο χρόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα γιατί προφανώς σχεδίαζε ένα ακόμα deal…

15
591

Με κατανόηση και συμπάθεια διαβάσαμε ένα ακόμα λιβελλογράφημα του κου Κυρίτση απόρροια του πανικού και της σύγχυσης στην οποία βρίσκεται.

Η ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και η διοικητική ανεπάρκεια που τον συνοδεύουν καθ’ όλη την πολιτική του διαδρομή αναδεικνύονται πλέον με εμφατικό τρόπο που προκαλεί θλίψη αλλά και οίκτο.

Είναι πράγματι σκληρό να γνωρίζεις την ημερομηνία λήξης σου (26 Μαΐου 2019), την ημερομηνία που ο Κωακός λαός θα σε στείλει στα αζήτητα της τοπικής πολιτικής ιστορίας μετά από 9 χρόνια απόλυτης αποτυχίας, αδράνειας και φτηνής πολιτικής πρακτικής.

Μέσα δε στο πανικό του φτάνει να αποκαλύπτει και τα ψέματα που λέει κατ’ εξακολούθηση για να καλύψει το κενό της πολιτικής και διοικητικής του ανυπαρξίας.

Ομολογεί με τα δικά του λόγια ότι έναν ολόκληρο χρόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα γιατί προφανώς σχεδίαζε ένα ακόμα deal τύπου αποκατάστασης των σχολικών κτηρίων…

«Ο Δήμαρχος, άμεσα (μόνο 9 μήνες μετά τον σεισμό), μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου έστειλε επιστολή, στις 25 Απριλίου, στους κ.κ. Σπίρτζη και Κουρουμπλή, ζητώντας να υπάρξει άμεση συνεννόηση για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες από το Λιμενικό Ταμείο».

Ειλικρινά μετά από τέτοια παραδοχή πως να πιστέψεις έστω και μία λέξη από όσες λέει ο απερχόμενος, με ημερομηνία λήξης την 26η Μαΐου 2019, κος Κυρίτσης.

Τον παραδίδουμε στην κρίση των συνδημοτών μας…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε γουστάρω ιωαναρα γιατι τους τα χωνεις σουρωμενα,οπως γραφει και το μιασμα του κυριτση ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.Τις εκλογες τις κερδισες.ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ.Αντε δημαρχινα μου,και μην σταματας να τους τα χωνεις σουρωμενα.Σαρδαναπαλε,ανωνυμο παλιοτομαρο του φακισταριου,κουκουναρες θα μαζευετε σε 10 μηνες.χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.

    • Θεόμουρλη γλωσσοκοπάνα, ψακί, κακιά πεθερά, μίζερη η μεγαλομανής κουκουνάρα παράταξη. Ξερνά μίσος και χολή.

      Έχει σαλέψει τελείως και έχει το ακαταλόγιστο…. Ο Θεός να έχει καλά να την αντέχουν όσοι είναι κοντά της. Με αυτόν τον χαρακτήρα διέλυσε το σΟύΡΑΜΑ και το έχει κατακτήσει παράταξη διαμαρτυρία και ΡΟΥΦιΑνιάς…

    • Είναι μια μελαχρινή, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά που τις κυνηγάει ένας αστυνομικός.......

      Για να ξεφύγουν κρύβονται σε τρία διαφορετικά σακιά.
      Πηγαίνει να ανοίξει το πρώτο ο αστυνομικός και λέει : ”Tι να είναι εδώ μέσα;”
      ”Γαβ, γαβ”, του κάνει η μελαχρινή.
      ”Ας το αφήσω καλύτερα μην είναι κανένα άγριο σκυλί που δαγκώνει”, λέει ο αστυνομικός .
      Πάει να ανοίξει το δεύτερο και λέει :”Τι να είναι άραγε εδώ μέσα;”
      ”Νιάου!, νιάου!”, κάνει η κοκκινομάλλα.
      ”Ας το αφήσω καλύτερα, καμιά γάτα θα είναι”, λέει ο αστυνομικός.
      Πάει να ανοίξει και το τρίτο σακί λέγοντας : ”Τι να είναι άραγε εδώ μέσα;”
      ”Πατάτες, κολοκύθες και βλίτα και κουκουνάρες!”, του φωνάζει η ξανθιά Πραξαγόρα….

  2. Δεν έχω ψηφίσει Κυρίτση και ούτε πρόκειται να τον ψηφίσω, αλλά αυτήν την μουρλέγκο που μου θυμίζει κακιά πεθερά ΠΟΤΕ...

    Πόση κακία, μίσος και εμπάθεια μπορεί να έχει μέσα της αυτή η σαλεμένη που νομίζει ότι με το κάνει νταβαντούρι σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ θα γίνει κάτι. Πέρασε από τρις παρατάξεις και τις διέλυσε όλες με την αυταρχική γεμάτη φασισμό συμπεριφορά της και τώρα με τα γραφικά υπόλοιπα που της έμειναν πιστεύει η χωρίς προτάσεις γλωσσοκοπάνα ότι κάτι είναι και κάτι θα καταφέρει….

    • Η μίζερη που το παίζει Πραξαγόρα μετά τις παντούφλες και τα μπριζολάκια τάξει σεξ σε ηλικιωμένες και χήρες....

      Την βλέπω μέχρι τις εκλογές του Μάη… με τόση χολή που ξερνά, εάν φυσικά καταφέρει να βρει 150 μουρλούς για να φτιάξει ψηφοδέλτιο, θα καβαλήσει χοντρό καλάμι και τις φορέσουν κουδούνες…

    • Το γαρ των ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ....

      Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» (γραμμένο στην γλώσσα της ΡΟΥΦΑ που γράφει σε Αττική διάλεκτο!!!!!)

    • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα."Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ. αλλά άλλαξε τίποτα;;;;

      Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» Ο «ξερολισμός», εξαιρετικά διαδεδομένος από αγράμματες… Εξέχον χαρακτηριστικό των ηλιθίων εκείνων που νομίζουν ότι «κάτι είναι» η οίηση… Και σοφός θα μπορούσε να θεωρηθεί ο δημότης εκείνος ο οποίος θα ξυπνούσε μίαν πρωίαν και θα έλεγεν εις την υποψήφια Δήμαρχο του: Κύρια, σε αποβάλλω της υπηρεσίας μου. Διότι δια να υπηρετείς άνθρωπον σαν και μένα που δεν θα ψηφίσει για παντούφλες και μπριζολάκια, ή πολύ ηλίθιος και σαλεμένος πρέπει να είσαι, ή πολύ αχρείος. Ένα είναι το πρόβλημα με τον κόσμο μας: Οι ηλίθιοι είναι απολύτως βέβαιοι για όλα, ξερόλες, ενώ οι έξυπνοι ταλαιπωρούνται συνεχώς από αμφιβολίες και ηλίθιους που έκατσαν στην καρέκλα της εξουσίας .

    • Η’ ΑΜΑΜ….-Η ΕΙΣΑΙ,Η ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ.ΡΟΥΦΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ,ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΖΥΓΟ-ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ,Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ!
      ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ…ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΚΟ ΧΩΡΙΟ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  3. Καλημέρα . Ιωάννα έτοιμοι για τη Λέρο είναι. Μη σταματάς. τι του έχεις κάνει; Για το θέατρο γράφεις σε βρίζουν, στον εσπερινό πηγαίνεις σε βρίζουν,,

  4. Όσο οι κατσαρές σας λιγδιασμένες τρίχες και η μόνιμη ξυνιά στα μούτρα σου βρωμιάρες και τρισάθλιες μαριονέτες που περιφέρεστε σαν άσκοπες κατάρες σε αυτό τον τόπο και στους διαδρόμους του δημαρχείου,γλείφοντας και ξερνώντας εσείς την χολή σε μια ΚΥΡΙΑ που οι γνώσεις,η προσωπικότητα,η προκοπή και η αλληλεγγύη προς τον συνδημότη είναι ξεκάθαρη και με διαύγεια…τόσο θα τρώγεστε και θα σας γυρίζει το άντερο πατσαβούρες..ε πατσαβούρες! Σπίτια σας να ξελουβιάσετε ελεεινές.Ούτε το μικρό της δαχτυλάκι δεν είστε ικανές και ικανοί να φτάσετε. Τους κακούς ο θεός τους σημαδεύει για να τους ξεχωρίζει ο κόσμος .Και η κάθε μια και ο καθένας σας έχει από ένα κουσούρι!!Και το ξέρουμε!!! Ούτε εκεί που φτύνει η Ιωάννα δεν είστε ικανές και ικανοί να γλύψετε!Άτε τώρα στον αφέντη σαν να σας ξεψιλιάσει λίγδες εε λίγδες!!!!!!

  5. προς νικο: εισαι τοσο πολυ διπλα στην ρουφα για καμια θεσουλα που δεν ξερεις τι γραφης ποιες ξεκαθαρες θεσεις και ποιες γνωσεις και ποιες προτασεις εχει κανει μεχρι τωρα. καμια. απλα συνεχεια κατηγορη την δημοτικη αρχη για οτι και να κανει. η μονη που δεν κανει για δημαρχος ειναι η ρουφα. δεν εχει γνωσεις του θεματος και το δειχνει με διαφορους τροπους. ας βρεθει καποιος νεος μορφομενος που να τον ενδιαφερει ο τοπος του και να βγη δημαρχος να κανει εργα για το νησι και να μην γραφει μονο αρλουμπες οπως μερικοι. εργα θελει ο τοπος δεν θελει αφεντες, και ανθρωπους που τρεχουν για μασσα και δοξα.

  6. Δηλαδη εσυ απο την απαντηση που σου εδωσε ο δημος κ με στοιχεια αυτο καταλαβες οκ τοτε…μυαλο ραδικιου τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ