Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Π. Πετρής Το νέο έμβλημα της Κω, εμπνευσμένο από λογότυπο επιχείρησης...

Π. Πετρής Το νέο έμβλημα της Κω, εμπνευσμένο από λογότυπο επιχείρησης ενοικίασης αυτοκινήτων… (ΦΩΤΟ)

25
1401

Το νεο εμβλημά της Κω , εμπνευσμένο απο λογότυπο επιχείρησης ενοικιασης αυτοκινήτων…

Η Κως έχει την τιμή,να είναι η πατρίδα του Ιπποκράτη.
Ο Ιπποκράτης απο μόνος του είναι το ισχυρό Brand name της Κω.Δεν επιτρέπεται να αντικαθιστάς το έμβλημα του δημου μας με κάποιο που θυμίζει λίγο απο Ραφήνα λίγο απο Άρτα και λίγο απο γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Με παντελή ελλειψη διαβούλευσης, μακρια εντελως απο την κοινωνία, παιζουν στις πλάτες των πολιτών . Αναρωτιέμαι αν έκαναν τον ορό της αλήθειας στα στελέχη της δημοτικής αρχής, θα υπήρχε έστω και ενας που να υποστηρίξει οτι αυτο το έμβλημα ειναι καλυτερο από το υπάρχον εδω και πολλες δεκαετίες; σαφώς και οχι κατά την ταπεινή μου απόψη . Απλα ο μεγάλο ιδεατισμός του, αρχηγού τους, επιβάλλει τη σιωπη τους. Εγω πάντως έμβλημα της Κω που να ειναι «ξεπατίκωμα» απο ενοικιάσεις αυτοκινήτων (επιτυχημένο ομως για τη συγκεκριμενη επιχειρηση ) η άλλων δήμων δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ. Η Κως ειναι μια, μοναδική, παγκόσμια. Ας μην την εξευτελίζουμε εμείς οι ίδιοι με τα επιπόλαια πειράματα μας

Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
Φωτογραφία του χρήστη Πέτρος Πετρής.
+15

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά απίστευτο! Αλλάζουν τον παγκόσμιο και αναγνωρίσιμο Ιπποκράτη με ένα λογότυπο το οποίο το διάλεξαν ποίοι?Που είναι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για συναπόφαση στα πάντα?
    Ντροπή για το νησί μας,το ξεπούλημα είναι της μόδας,ο τσιπρας ξεπουλησε την μακεδονια μας και ο Κυρίτσης τον ιπποκρατη και το ασκληπιειο μας.

    • Μόνο η Μασονία θέλει τα δυο φίδια να τρώνε την ουρά τους, ο Ιπποκράτης και ο Ασκληπιός, ακόμα και η Εύα με το μήλο είχαν δεντρογαλιά...

      Η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ επέλεξε για ΕΜΒΛΗΜΑ την Σκοπιανή πατσαβούρα και έτσι η κυρία ΡΟΥΦΑ κάνει την πάπια και βάζει τα υπόλοιπα να υπογράφουν…

    • Η σημαία της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ποτέ δεν πεθαίνει, ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ έχει ...μια κούτα έστησε και κοντάρια ψηλά και τις ανεμίζει...

      Τώρα τελευταία όμως ηρέμησε για λίγο, κατέβηκε από τον Βουκεφάλα και κατέβασε τις Σκοπιανές βράκες που προκλητικά ανέβαζε…γιατί κάτι φοβάται … ή κάτι περιμένει;;; …

  2. Μετά το Ασκληπιείο ξεπουλάμε και το έμβλημα του νησιού μας,ο δήμαρχος δουλεύει τελικά για την Επίδαυρο αλλά και την Λάρισα.Πραγματικά δεν ήξερα πως υπήρχε γραμματόσημο του Ιπποκράτη στο SAN MARINO.
    Καλά ο ιατρικός συλλογος του νησιου μας που είναι?

  3. Μετά από σχόλια επαγγελματιών του νησιού μας,ειδα πως το νέο λογότυπο θυμίζει αρκετά τα λογότυπα αλλιων νησιων αλλα και δημοτικών επιχειρήσεων ανα την Ελλάδα.Κανείς δεν μας εξηγησε γιατι έπρεπε ως έδρα των Ασκληπιείων στην Ελλάδα να προτείνει και ο δήμος της Κω αυτό της Επιδευρου και όχι τον δικό μας Ασκληπιειο?
    Κανείς δεν μας εξήγησε γιατί πρέπει να κατεβάσουμε το εμβλημα του δήμου μας για κάποιο καινούργιο,μήπως υπάρχει σχέση με την Λάρισα?
    Κανείς δεν ρώτησε τους πολίτες του νησιού μας αν θέλουμε να αλλάξουμε το εμβλημα μας,για ποιες δημοκρατικές διαδικασίες μας μιλάει ο δήμαρχος?

  4. Ντροπή σε όλους μας μα πιο πολύ σε εκείνους!
    Ξεχάστε τον παγκόσμιο Ιπποκράτη και και συνεχίστε με το νέο λογοτυπο που θυμίζει τάπα σε γαριδάκια.
    Το να είστε άσχετοι δεν είναι κακό,το να μην σέβεσαι την ιστορία είναι επικίνδυνο.

  5. απλά απαράδεκτο για την ιστορια μας για το τοπο μας.Μακαρι οι Λαρισαίοι να το αξιοποιήσουν καλύτερα από τον δικό μας δήμο.
    Κατάντια και ξεπεσμός από τον γυμνό δήμαρχο.

    • Μπραβο στη Λαρισα απο το χιχα σουζα το αλογακι εχει βαλει τις βασεις της Ιπποκρατικης ιδεας,εμεις παλι με αυτον τον δημαρχο βαλαμε την ταφοπλακα μας.

  6. 4 ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ ΣΤΟΠ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΟΠ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟΠ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ ΣΤΟΠ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ 70στρ. ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ

  7. ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ…Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΜΑΣ.

  8. ΚΑΛΆ ΕΚΕΊ ΣΤΗ ΚΩ ΠΙΟ ΆΣΧΕΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ? ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΈΝΑ ΓΙΑΤΡΌΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΣΉΜΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ? ΔΗΛΑΔΉ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΎ ΤΙ ΘΑ ΔΊΝΕΤΕ ΏΣΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΌ ΑΠΌ ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ? ΚΑΛΆ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΆΣΑΤΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΘΑ ΧΆΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΕΊ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ…ΑΛΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΉΚΩΣΕ 3 ΜΕΤΡΑ ΆΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΣΤΗ ΜΟΎΓΚΛΑ. ΚΟΙΜΆΣΤΕ ΠΆΝΩ ΣΕ ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΠΌΣΟ ΑΚΌΜΗ? ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΆΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΜΑΣ.

  9. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ

  10. ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΗ : ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΗΤΑΝ; ) ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΜΑΤΙΖΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ … ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ…

  11. Προς αρθρογραφο

    Το πρωι οταν ξυπναω δεν ξερω τι να κανω, να δω τον βιγκαν τον ασβο να μιλαει, ή εσυ να κανεις «αντιπολιτευση»

    Ευχαριστω για το γελιο που προσφερεις.

  12. κ. Πετρή πως προκύπτει πως το λογότυπο είναι εμπνευσμένο από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων; Επειδή βρήκατε ένα που του μοιάζει; Ο δημιουργός έχει παραθέσει αρχείο που εξηγεί πως το εμπνεύστηκε.

    Το αν σας αρέσει ή όχι είναι υποκειμενικό, το να γράφετε ψεύδη, και να κατηγορείτε έναν συντοπίτη μας, νέο παιδί και πολύ αξιόλογο καλλιτέχνη για να εκμεταλλευτείτε πολιτικά ακόμα και ένα λογότυπο, είναι κατά την άποψη μου, θλιβερό.

    • Βρε παιδιά δςν ειναι ααζημο το νεο σημα για ρην ιπποκρατικη κω δεν κανει.εχςι φτάσει παντού και εσυ το μηδενίζεις; Κοίτα στην μύκονο κράτησαν το ιδιο απο το 1700 αλλα.αυτοι ειναι άσχετοι.

  13. Παει και ο Ιπποκράτης τουλάχιστον θα εχουμε την ομαδα μπάσκετ η θα την ονομάζετε ΟΦΗ απο τα φιδια
    του λογοτυπου.

  14. Αυτά μονο στη Κω γίνονται ενα νησι χωρισμενο σε 2 στρατόπεδα για ενα κ@*&#%μο.Μας κανει δεν μας κανει μας αρεσει δεν μας αρεσει.Και ολα γινονται με κριτήριο το τι ψηφίζουμε,τους εφεραν ενα σήμα κακ κατευθειαν το δεχτηκαν.Το νησι εχει ιστορια εχει πολιτισμο και αυτο δεν αλλάζει.Και ρο ςμλημα του δημου εχςι την δικη του παγκοσμια ιστορία.Διαβούλευση με τους πολιτες δημαρχε.

  15. Λιγο πριν φυγει ο ταξιδευτης ξεπουλαει τα παντα εμβλημα και ιστορια.Κριμα που ολοι οι λεγομενοι δημοσιογραφοι απλα κανουν ομερτα μπροστα σε αυτο το ιστορικο ξεπουλημα.

  16. Δεν θα μπω στην λογικη μου αρεσει δεν μου αρέσει θα μπω στη λογικη αν έπρεπε να αλλαχθεί και γιατί.Πως μπαινεις σε αυτην την λογική οταν το ςημα του δημου υπαρχει ηδη σε ολο τον κοσμο.Ας απαντησει επισημα ο δημος ή η επιτροπή.

  17. Και γιατί σώνει και καλά ‘επρεπε να αντικατασταθεί το σήμα του δήμου μας???????? Γιατί θα πρέπει να τα αλλάζουν όλα πολλές φορές προς το χειρότερο???? Απογοητευμέν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ