Μ. Γιωργαλλής: Φίλε Γιάννη & Γιώργο η Ιωάννα σας στηρίζει νομικά (Αλλά έχετε ακροδεξιές & κανιβαλικές αντιλήψεις…)

49
2300

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

{ Για να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους }

Ο πολίτης πρέπει να καταλάβει ότι οι αλλοι που τους ζητά να του λύσουν τα προβλήματα δεν είναι πιο έξυπνοι από αυτόν .Και το μόνο που οφείλει να απαιτεί όταν συζητά με πολιτικούς παράγοντες ,είναι η επιστροφή της κλεμμένης δύναμης του, ώστε να λύνει μονος του τα προβλήματα του.

Πίστεψα και συνεχίζω να πιστεύω ,ότι υπάρχουν περιθώρια αντίστασης και διεκδίκησης της χαμένης δύναμης και είμαι πεπεισμένος ότι μόνο με αγωνες κατακτιούνται τα οράματα .

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005

Τα σοφά λογία του Κώστα Καισερλη δυστυχώς η επικεφαλής του οράματος Ιωάννα ρουφά δεν τα αξιοποιεί και δεν ταυτίζεται με την ιδεολογία αυτή.

Και θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος παρακολουθώντας το δημοτικο συμβούλιο της παρασκευής 15/06/18. Απογοήτευση και θλίψη για την στάση και την τοποθέτηση τις Ιωάννας επικεφαλής του οράματος .

Ο λαϊκισμός εδώ περισσεύει η μάλλον ξεπέρασε τα ορια και έπιασε πατο, η Ιωάννα εξακολουθεί να διχάζει και να μην αντιλαμβάνεται τι έγκλημα εχει γίνει στο πυλι λίγα μετρά μόλις από την οικία της. Είναι στο πυλι αραγε?? ζει εκεί ??η μήπως άλλαξε διεύθυνση ??γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η αδιαφορία και απαξίωση απέναντι στους συγχωριανούς της, και σαν να μην έφτανε αυτό επανέρχεται δυναμικά ως ιδεολογική αντίληψη που έχει και λέει στους συμπατριώτες κωους και πυλιωτες ότι είναι ακροδεξιοί και κανιβαλιστες !!!!!!!!!!!

Λαϊκισμός είναι να ψηφίζεις για την υπεράσπιση των εκπροσώπων του δήμου να στηρίξουν νομικά τους 2 κατηγορουμένους Γιώργο και Γιάννη και από την άλλη να τους λες ακροδεξιούς και κανιβαλιστες ‘’’’ Μα είναι φυσικο όταν η Ιωάννα βρεθεί προσωπικά με τους κατηγορουμένους να τους πει ότι εγώ είμαι μαζί σας απλα και μόνο για να αρπαξη την ψήφο , γιατί αν ήταν καθαρή η στάση τις Ιωάννας θα έπρεπε η να καταψηφίσει η τουλάχιστον να αποχωρήσει η υποκρισία έπιασε πατο!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ’’’ Η ΙΩΑΝΝΑ Σας ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΚΑ {{ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ }} .

Διχάζει για ακόμα μια φορά λέγοντας ότι εγώ είμαι η δημοκρατική παράταξη η παράταξη τις αλληλεγγύης και αγάπης και η δημοτική αρχή και η συντριπτική πλειοψηφία των κωών που δεν ήθελαν ΗΟΤ ΣΠΟΤ είναι ακροδεξιοί –κανιβαλιστες -φασίστες –εθνικιστές και δεν συναναστρέφεται με αυτές τις αντιλήψεις… Εμείς καλοί και εσεις η κακοί !! εάν αυτό δεν λέγεται διχασμός τότε ποιο είναι αγαπητή Ιωάννα??

Καταλαβαίνω όμως την αγωνιά τις Ιωάννας να ταυτιστεί πλήρως με την κυβέρνηση ιδεολογικά για να πάρει το λεγόμενο αριστερο δημοκρατικο χρίσμα για τις εκλογές που έρχονται !!!

έξαλλου στην ιδιά πολιτική γραμμή πλήρως ταυτισμένη είναι και η κυβέρνηση που οποίος διαμαρτύρεται είναι ακροδεξιος –φασιτας-εθνικιστης .

Γέμισε ξαφνικά η χωρά μας ακροδεξιούς και βλέπουν παντού φαντάσματα με γαλανόλευκες σημαίες’’’’ { βρε αμάν τόσοι πολλοί είναι οι φασίστες στην Ελλάδα ?? }

{{{{{ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΒΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ }}}

Η Ιωάννα ως αγωνίστρια της ζωής όπως και αναγνωρίζω’’ ξεχνάει όμως ότι το χρίσμα και την νίκη την δίνει ο κωακος λαός .

Σήμερα και επισημά πλέον ξεκαθάρισε για την στάση που κράτησε η παράταξη του οράματος ‘’’’’ είπε ότι απουσίαζε συνειδητά και ότι οι εντολές τις ευρωπαϊκής εν ώσης ήταν ξεκάθαρες για την δημιουργία hot spot .

Η Ιωάννα ξεχνά όμως τις επαναστατικές τάσεις που έχει κατά καιρούς λέγοντας να διεκδικούμε και να παλεύουμε απέναντι στα στρατηγικά σχέδια των κυβερνήσεων και τις Ευρώπης , σήμερα η Ιωάννα ξεκάθαρα λέει κακώς διαμαρτύρεσαι ως κοινωνία και πρέπει να υποκύψετε στις εντολές τις ευρωπαϊκής εν ώσης δηλαδή να υποταχτούμε στις άνωθεν εντολές !!!!!!!!!!!!!!!

Είναι προσωπικο μου δικαίωμα όχι μόνο εμένα αλλά και τις συντριπτικής πλειοψηφίας των κωών να αντιστέκονται και να μάχονται για να υπερασπιστούν το νησί τους ‘’’ δυστυχώς στον αγώνα αυτό η Ιωάννα και η παράταξη που εκπροσωπεί με την συνειδητή τις όπως ξεκαθάρισε θέση ήταν είναι και θα είναι απούσα και μακριά από την κοινωνία .

Προσωπικά δεν υποτάσσομαι και δεν αποδέχομαι αυτή την Ευρώπη που εξαθλιώνει και συντριβεί τις κοινωνίες …… Ξεκάθαρη ήταν και η στάση μου ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας ασφενδιου οπού στο τιγκακι και ζηπαρι δεν υπήρχε σημαία τις Ευρώπης …..

 

Τις επόμενες ημέρες θα ζητήσω τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου και θα τα πάρω μαζί με τα βίντεο που υπάρχουν έτσι ώστε να τα καταθέσω στο διοικητικο συμβούλιο του συλλόγου που εχω την τιμή να βρίσκομαι και είμαι υπερήφανος για τα μέλη μας που έχουν αυξητική τάση προς 150 μελών και ως γενικος γραμματέας θα ζητήσω αυτά τα πρακτικά να τα λάβουν όλα τα μέλη του συλλόγου για να γνωρίζουν την στάση των δημοτικών παρατάξεων και να αναδημοσιευθούν στο λινοποτη και πυλι για να τα λαβει η κοινωνία υπόψιν τους .

Όσον για την στάση του δήμου και συγκεκριμένα την επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος κ χατζηκαλυμνιος Μιχάλης με ποια ιδιότητα την εφερε την αίτηση στο δημοτικο συμβουλίο θα ήθελα να πω ότι έκανε αυτό που έπρεπε ως φυσικο πρόσωπο αλλά και την υποχρέωση του δήμου να στηρίξει δυο συνδημότες η οποίοι συμμετείχαν σε ένα τοπικό πρόβλημα που αφορά άμεσα και τον δήμο . ο δήμος Κω ψήφισε κατά συνείδηση όπως λεει και ο κανονισμός !!!!!! Αντίθετα με την Ιωάννα η οποία ψήφισε κατά τις εντολές τις ευρωπαϊκής εν ώσης όπως μας λεει’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Οσον για το ποιοι υποκινούσαν την επιτροπή στο λινοποτη απαντώ ξεκάθαρα ότι οι πολίτες του λινοποτη μονοί τους εξέλεξαν την επιτροπή και δεν περιμέναν εντολές του δήμου τη θα κάνει … και ας μην ξεχνάμε ότι η αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτητων τις δημοτικής αρχής ήταν παρων στο ξύλο και στα χημικά , σε αντίθεση με κάποιους αλλους που ήταν κρυμμένοι στα λαγούμια του κονιαριου’’’

Μάλιστα την ημέρα ψηφοφορίας των μελών τις συντονιστικής επιτροπής λινοποτιου παρων μαζί με πολίτες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Χατζηκαλυμνιος και Μουζουρακις και μολις ξεκίνησε η ψηφορια μας είπαν!!!{ {{ εμείς αποχωρούμε εσεις αποφασίζετε }}…

Ουδέ μια εμπλοκή τις δημοτικής αρχής’’’ δεν είχαμε ανάγκη από πατεράδες …

Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ Η ΙΩΑΝΝΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ??

ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ??????

Την πρώτη ημέρα εξέγερσης του λινοποτιου παρων ήταν μαζί με τους πολιτες ‘ Πρώην δήμαρχοι ,αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι που συμπορεύτηκε και η επικεφαλής του οραματος ‘’’’ μήπως και αυτοι είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ – ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΕΣ ??????????

Σε λίγους μήνες από τώρα εν όψει εκλογών η επικεφαλής του οράματος θα πρέπει να πάει πόρτα πόρτα στον λινοποτη –μαρμαρι-αγιο γεωργιο-αγιο νικολαο-αμανιου και να τους κοιτάξει στα ματιά και να πει στους πολίτες ότι ως δήμαρχος- θα υπερασπίσετε τον εαυτό σας μονοί σας και εγώ ως δήμαρχος θα πρέπει να λειτουργήσω με τις εντολές τις ευρωπαϊκής εν ώσης και όχι τις δίκες σας απόψεις που είναι ακροδεξιες –κανιβαλιστικες !!!!

Η καραμέλα τέλειωσε και θα τελειώσει την επόμενη φορά που θα κάποιος θα μιλήσει με συκοφαντικές και δυσφημιστικές προτάσεις’’ ΩΣ ΕΔΩ …………….

Θα υπερασπιστώ την οικογένεια μου και την προσωπική υπόληψη απέναντι στις συκοφαντίες και υ βρεις’’’’’’’ και την επόμενη φορά τον λογο θα έχει η δικαιοσύνη ,δεν μπορεί καθημερινά να με ρωτάει η ανήλικη κόρη μου εάν είμαι ακροδεξιος και ότι οσοι ήσασταν στον λινοποτη είσαστε άγριοι και κακοί άνθρωποι??? ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ………….

Η Ιωάννα είναι υποχρεωμένη να ξεκαθαρίσει ονόματα και πράγματα ποιοι είναι ακροδεξιοί –κανιβαλιστες σε διαφορετική περίπτωση είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στην δικαιοσύνη και ο λογος είναι ξεκάθαρος… ήμουν παρων στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων από την πρώτη ήμερα και για τρεις ημέρες σε ποιους αναφέρεται ?????

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατά με το κεφαλή ψηλά ,κοντά στον ήλιο ,μέχρι που ο ήλιος να του κάψει το μέτωπο σφραγίζοντας το με τη σφραγίδα της τιμής .

Οποίος περπατά με σκυμμένο κεφάλι έχασε την τιμή ……………..

Γιωργαλλης Μιχαλης

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αυτό το άρθρο ξεσκεπαζεται ο Μιχαλάκης οτι όλα τα κάνει για να μαζέψει ψήφους μπας και βγεί σύμβουλος. Αφού δε του κάνε τη χάρη ο Καματερός να τον αποσπάσει στο γραφείο του για να κάθεται το γύρισε στο αντάρτικο. Θαυμαστε τον σπουδαίο άνδρα που ξεκινάει και καταλήγει πάντα στον εαυτό του

    • ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΙΚΤΗΚΕΣ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ,ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΦΥΡΙΤΣΗΣ.ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ………….

  2. να επαναλάβεις τις 6 τάξεις. Μας έβγαλες τα μάτια… και πες και του Κυρίτση να αγοράσει καμία τσάντα για να την κρατάς!!!

  3. Σε ρωτά η κόρη σου αν είσαι ακροδεξιός; Μήπως κάτι ξέρει; Μήπως είναι πιο έξυπνη από σένα; Ακροδεξιός λέγεται ο άνθρωπος που όταν εγκλωβίζονται στο τόπο του χίλιοι πρόσφυγες και μετανάστες μη μπορώντας να φύγουν στην Ευρώπη,γιατί η κυβέρνηση συμφώνησε με την ΕΟΚ, τότε μαζεύει 150 ομοίους του και δεν αφήνουν να γίνει πουθενά ένας χώρος που να ζουν με κάποια αξιοπρέπεια έως ότου λυθεί το πρόβλημα….Κατάλαβες Μάικ;

  4. εσυ με ποιον εισαι τελικα με την Χ.Α που ειχες παει σε διαφορα , με τον ΣΥΡΙΖΑ που ησουν μελος , με το ΠΑΣΟΚ που ψηφισες τελευταια με την ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ?

    Η ΛΕΞΗ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ?

  5. Μάικ….Το μαυλό σας είναι κούλουμπος. Ξέρεις τι τον κάνουν οι Ασφενδιανοί το κούλουμπο; Κάτσε και διάβασε-δεν κάνει κακό—-

  6. —τα μέλη μας που έχουν αυξητική τάση προς 150 μελών—-
    Πάνε δηλαδή Μάικ προς και επι και διά 150; Τι λες βρε παιδί μου…Πόσοι είστε και τι κάνετε….Καλά είμαστε κουκιά σπέρνουμε…..

  7. Τα λόγια αυτά φίλε Μιχάλη δεν είναι δικα σου…………….. και ας μην ξεχνάμε ότι η αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι κοινοτητων τις δημοτικής αρχής ήταν παρων στο ξύλο και στα χημικά , σε αντίθεση με κάποιους αλλους που ήταν κρυμμένοι στα λαγούμια του κονιαριου….

    ..ΦΊΛΕ ΜΙΧΆΛΗ από εσένα και με βάση τα λεγόμενα σου για την Δημοτική Αρχή Κυρίτση πριν σου δώσει καρέκλα δεν περιμέναμε αυτην την σταση σου. Έγινες και εσυ ένα καλο πιόνι του Κυριτση και της καρέκλας Ντρεπόμαστε γιατί έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτά τα θέματα και οι απόψεις σου με αυτά που γράφεις δεν μιλάμε μεταξύ τους. Ακόμα μια φορά προσπαθείτε να διχασετε τον Κωακό Λαό. Δυστυχώς για εσένα και τον Κύριο Κυρίτση δεν θα σας δώσουμε την χαρά της επανεκλογής σας. Και μια φιλική συμβουλή, όταν σε ξανα ρωτήσουν αν είσαι ακροδεξιός να λες την εξής Απάντηση….Είναι γλυκιά η καρέκλα, τότε Ναι θα έχεις καθαρό μέτωπο. Όσο για την Ιωάννα ήταν είναι και θα είναι δίπλα στον Κωακό Λαό που αγαπάει και σέβεται το Νησί μας.

  8. Ακροδεξιός και ουάου είναι αυτός που απειλεί πως θα πάρει τα πρακτικά και τα βίντεο,θα τα δείξει στους φίλους του και θα μας κάνουν ντα…..Άιντε Μάικ.. Άμα γράφεις δίνε το σε κάποιον να σε διορθώνει …
    Υ.Γ.
    Όταν τα διαβάζεται φωνάξτε και κάποιον να σας τα εξηγεί….

  9. Διάβασε τη σου γράφουν οι αριστεροί της εξουσίας και της καρέκλας. Μην κατηγορείς αυτά που φαίνονται γιατι η επίθεση είναι η δουλειά του κουκουλοφόρου και δε θα την γλυτώσεις.Μπραβο Μιχαλη.!!!

  10. Τα ΜΑΤ ήρθαν στη Κω δύο φορές…Μια για τούς πρόσφυγες-μετανάστες στο παλαιό γήπεδο Ανταγόρας,και μια για το hot-spot. Αν λέω ,αν είχαν εμπλακεί αλληλέγγυοι με τα ΜΑΤ, και σήμερα τούς τραβούσαν στα δικαστήρια, εσύ Μάικ και οι φίλοι σου θα θέλατε να πληρώσετε την υπεράσπιση τους; Όχι βέβαια και δίκιο θα είχατε..Εγώ γιατί να πληρώσω; Αν οι φίλοι είναι άποροι να βάλετε από 10 ευρώπουλα εσείς με την αυξητική τάση των 150 μελών να τελειώνουμε…

    • και η
      θέση της δημοτικής αρχής, η άρνηση στην δημιουργία hotspot. Συνεπώς είναι συνυπεύθυνη ( η δημ αρχή) γιά την κατάληξη αυτή εις βάρος των συμπολιτών μας.

  11. Μιχαλάκη το αποτελεσμα του προσφυγικου το βλεπεις καθε μέρα με την ποιοτητα του τουρισμου που έρχεται.
    Κοιτα πως ο Φωτης Χατζηδιακος το έλυσε, κανεις δεν πηρε χαπαρι τι συνέβη.Και μην μου πεις ηταν λιγότεροι….οι Ροδιτες μονο ξερουν ποσοι περασουν απο που και ποιοι ους τάιζαν.Χωρις χοτ σποτ χωρις τιποτα.Απλα ο δημαρχος φροντισε και βρήκε χώρο.

    • Ολοι θυμόμαστε τις καραβιες στην Ροδο και τον ηρωα που βουτηξε να σωσει μωρα.
      Ο Φώτης άνοιξε τα δημοτικα σφαγεία και μαζι με την αντιπολιτευση ειπαν ουτε φωτογραφιες ουτε δηλωσεις τιποτα.Ο εμπορικος συλλογος Ροδου τάιζε τους μετανάστες και ολοι μας βοηθησαμε με το παραπάνω.Εσεις παλι το αντίθετο,ο εμπορικος κοσμος ζητουσε να βρεθει λύση και ο δημαρχος κοιμόταν…μεχρι που προτεινε λύση ακινητα φιλων του.

      • Εκει ειχαν δημαρχο,εδώ ειχαμε δήμαρχο εργολάβο.Ποιος ξεχνα τις εικονες στο λιμανι; 2 χρονια μετα και δεν υπαρχει τιποτε.Αν ηταν πιο εξυπνος ο Κυριτσης ουτε χοτ σποτ θα μας φορτωναν.Αλλα ο Μιχαλης το τυρακι δεν το ειδε.

  12. Πάω σουπερ-μαρκετ γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και όταν γυρίσω συνεχίζουμε…Εγώ θα σου λέω ποιος είναι ο ακροδεξιός και εσύ θα βλέπεις αν κάπου ταυτίζεσαι ‘η του μοιάζεις..

  13. ο …γραμματικος μεταλασεται σε διαφορά ονόματα και γράφει για τον πρώην σύντροφο του ! Ο Μιχάλης όμως θα σας πάρει μόνος του τις επόμενες εκλογές

  14. Μιχαλη τους καθαρισες με αυτο το αρθρο γιαυτο και εχουνε σκυλιασει. αποκαλυψες τη μαφιες ειναι οι πρωην συντροφοι σου που παιζουν το παιχνιδι του συριζα-καματερου

  15. τιναξε το νησι με τις βλακειες που εκανε στο μεταναστευτικο.στο καλο να πατε.

  16. Η ελληνική ακροδεξιά είναι ένας αχταρμάς θρησκόληπτης νοσταλγίας για Μεταξά, Χίτλερ, Παπαδόπουλο με αντισημιτισμό, συνωμοσιολογία, ομοφοβία και ρατσισμό και όλα αυτά πασπαλισμένα με κοινοποίηση fake news. Όλη η ζωή τους ένα hoax. Θεωρώ ότι πιο κάτω δεν μπορεί να πάει ένας άνθρωπος, είναι ψυχικά ασταθείς, βασανιστές της ίδιας τους της οικογένειας και των παιδιών τους και εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν προλαβαίνει εισαγγελέας να ασχοληθεί με όλη αυτή τη μάζα κλώνων πατριδοκάπηλων που ό,τι ξέρουν από ιστορία είναι από »εθνοπατριωτικά» blogs επιπέδου Ελεύθερης Ώρας. Ειλικρινά, δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να ψάξει τέτοια προφίλς αν δεν έχει γερό στομάχι για να αντέξει αυτά που θα δει και θα διαβάσει. Κατάντησαν ένα σύμβολο όπως η σημαία να την μετατρέψουν σε ένα πλυντήριο της μπόχας τους και μετά κλαίγονται ότι κάποιοι τους αποκαλούν φασίστες.

  17. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  18. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο μόνος μεταπολεμικός Ηγέτης της Ελλάδος που χάρισε τα αγροτικά χρέη, ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
    Ωστόσο, το ίδιο έπραξε κι ένας άλλος Ηγέτης, αλλά προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
    Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937.

  19. 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  20. Μίας και αυξήθηκαν τα μελη σας περάστε να πληρώσετε τα σουβλάκια απο πέρυσι.
    Ντροπή,κανατε την δουλεια σας στο τζαπα.

  21. Μιχάλη πιο στημένο δελτίο δεν υπηρχε περίπτωση να έβγαινε.Οπως γνωρίζουμε την Ιωαννα γνωρίζουμε και εσενα ξαι τον Κυριτση βεβαια.Η απόφαση πολιτικά στημένη ετσι ωστς να βάλετε τους κατοικους του χωριού απέναντι της.Οι συγχωριανοί μας έχουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης απο αυτο που εσυ νομίζεις…
    Το νησί και την τουριστικη εικόνα την πλήγωσε η δημοτική αρχή που στηρίζεις δίνοντας σου μια θέση στην πολιτική προστασια…Αυτος είσαι!

    • οσο για το IQ του πυλιου ουτε λογος…σαν δεν ντρεπεσαι λεω εγω που εχεις ακομα μπουτρα υποστηριζεις την χωριατα αλλα καλα σας κανει μια χαρα σας δουλευει ουνα φατσα ουνα ρατσα ειστε

  22. Μιχαλακι φασιστας
    Και
    Κανίβαλος δεν είσαι. ….μωρό φιλόδοξος όμως; Κάτι πολύ χειρότερο.

  23. τουλαχιστον ο Μιχαλης εχει αξιοπρεπεια μα πανω απ’ολα ειναι καλο παιδι και εχει προσφερει αρκετα στο χωριο του ειναι αξιος σε πολλα απο πολλους

    • Αξιοπρέπεια σαν ανθρωπος έχει και δεν το συζητάμε!!!
      Πολιτικη αξιοπρέπεια ομως δεν εχει,θα με θυμηθείς όταν δεν τον χρειάζεται αλλο ο Κυριτσης τι θα τον κανει.
      Και τότε θα βγει στη γυρα.

  24. εμενα δεν με ασφορα για την πολιτικη γι αυτο και δεν ψηφιζω εδω και χρονια ομως πραγματικα δεν καταλαβαινω οταν ενας ανθρωπος ειναι αξιοπρεπης ειναι παντου διοτι ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του η αξιοπρεπεια επισης στην πολιτικη ειναι ολα παρε δωσε απο οτι βλεπω, εδω ο τσιπρας πουλαει την Ελλαδα ρε παιδια ο Μιχασλης σας πειραξε που θα αλλαξει παραταξη? Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι πολιτικοι σειναι σωστοι και ταγμενοιο ο ενας στον αλλο? εχετε τρελλαθει τι λετε? η μηπως υπαρχουν πολιτικες ιδεολογιες μαλλον εσεις τα εχετε χασει το παληκαρι μια χαρα τα κανει και τα λεει

  25. Διαβάζω και σκέφτομαι με λυπη. Κοίτα τι άνθρωποι φιλοδοξούν να μας διοικησουν.και θυμάμαι την λαϊκή παροιμια. Τα πορτοκάλια του χωριού γεμίζουνε παπορι.ότι σκ… ειναι ο δήμαρχος είναι και οι ψηφοφοροι. Εδώ βέβαια αντί ψηφοφοροι πάει καλύτερα τα αποκλουθα του.

  26. Περιμένω να βγεις σε λίγο καιρό, ότι επειδή πηγές λίγο κόντρα στη Ρουφα, σε έβριζαν και γι αυτό ανακοινώνεις υποψηφιότητα με Κυριτση…

    Παλιό καλό πασοκικο κόλπο…
    Το θιγμενο λαϊκό παιδί που το πολεμάνε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ