Πέτρος Πετρής: Δημοτικές τουαλέτες της ντροπής…

21
978

Πέτρος Πετρής: «Δημοτικές τουαλέτες της ντροπής…»

Πριν λίγα χρόνια (επί προηγούμενης Δημοτικής Αρχής) ο φίλος Νίκος Κανταρζής έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό με μια φωτογραφία για την άθλια κατάσταση κοινόχρηστης δημοτικής τουαλέτας που βρίσκεται στην περιοχή του Φάρου βάζοντας λεζάντα «η Δημοτική Αρχή της ντροπής».

Σήμερα η κατάσταση είναι η ίδια και χειρότερη. Σαν να μην πέρασε μια μέρα και ας πέρασαν κιόλας 4 χρόνια.

Βάζω σημερινές λήψεις και βίντεο που δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί εκεί (βρίσκεται ανάμεσα σε δυο πεντάστερα ξενοδοχεία).

Να βάλω όμως και δυο ερωτήματα: 

  1. H σημερινή Δημοτική Αρχή τιμωρεί έτσι τον Νίκο Κανταρζή (πχ… άστον να λέει αυτός, τον χρησιμοποιήσαμε, τώρα βγήκαμε με αυτά θα ασχολούμαστε;)

  2. Ισχύει αυτό που κάθε μέρα λένε και περισσότεροι: Ότι είχε να δώσει αυτή η Δημοτική Αρχή το δώσε. Έχει βάλει τώρα το νησί στον αυτόματο πιλότο και δεν ασχολείται με την εικόνα του νησιού. 

Εγώ λέω πάντως ότι και τα δύο ισχύουν και ελπίζω τουλάχιστον να συγκινηθούν και να την καθαρίσουν έστω και τώρα. Όσο για τις άλλες τουαλέτες της πόλης μας (που το 2014 λειτουργούσαν και τα τελευταία χρόνια είναι κλειστές και εγκαταλειμμένες) θα επανέλθω σύντομα.

Πέτρος Ν. Πετρής

Κοινοτικός Σύμβουλος Κω

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γυφτοανωνυμε,γυφτομπαρμπα φουστη,γυφτομποχαλε,γυφτοσουρωμενε,γυφτο,βαγγελη,δημητρη,γιωργο.σπυρο

      [ακτη κουντουριωτη]βρωμιαρη εχεις ακομα δικαιωμα να υποστηριζεις αυτην την δημοτικη αρχη::::Ε βρε παλιοτομαρο ανωνυνυμε.Χαμενο κορμι του σφυριτση.Αντε βρε ..λαλακα γραψε υπερ του μηπως και τον σωσεις από την πανωλεθρια που ερχετε.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

  1. Μετά λέμε γιατί οι γαλάζιες σημαίες πηγαίνουν στα ξενοδοχεία,κρίμα γιατί αυτό το αίσχος βρίσκετε μπροστά από ιδιωτικές επιχειρήσεις.Αλλά είπαμε ότι δεν έχει μέλι αυτή η δημοτική αρχή δεν το ακουμπά.

  2. ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ –ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΡΑΣ — ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΙΜΕΛ–ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΙΓΛΗ –ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑ –ΤΟΜΗΔΕΝ ΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ –ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ — ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ — ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ –ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ RYANAIR — ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ———– ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ———- ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

  3. Μα τι λέτε κ. Πετρή στο νησί μας δουλεύουν όλα τέλεια στον αυτόματο πιλότο. Ο κ.Κυρίτσης ότι είχε να δοσει το έδωσε

  4. ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΕΙ…ΕΛΕΟΣ!
    ΚΩΣ 3ος ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ-Σ@#$@ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑ.

  5. Θα κάνω copy paste μια ανάρτηση που έκανε ο κύριος Βαβλας χτες

    Angelo Bablas
    Όταν είσαι αιρετος και είσαι ανύπαρκτος 4 χρόνια όσες φωτογραφίες και να βγάζεις και ότι και να λες οσο δίκιο και να εχεις το χάνεις !
    Αγαπάμε και παλεύουμε για το νησί μας όλο τον χρόνο κάθε χρόνο και όχι όταν έρχονται εκλογές !!!!
    Την καλημερα μου ………
    Και κάτι άλλο
    Γιατί σου έκλεισε ο Βαβλας το kosinfo24 ???

    • Μαλλον ο κυριος Βαβλας μιλαει για τον εαυτο του,εκτός και αν περιμενει απο την αντιπολίτευση να διοικήσει τον δημο.

    • Κύριε Κιαρη έλεος μην αφήνεται τον ανθρωπο να εξευτελίζεται έτσι,ενημερωστε τον πως ολα τα σάιτ και μπλοκς περνούν ελςγχο για τον νεο νομο προσωπικών δεδομένων.Σε λιγο θα μας πει πως έκλεισε ολα τα σαιτ αυτος.Μεχρι και εσείς προσαρμόστηκατε στα νεα δεδομενα.

    • Πραγματικά λυπαμαι οχι τώρα αλλα απο πιο παλιά.Απο τότε που ο κυριος Βαβλας ηταν ταμιας του τουριστικου συλλογου μας.

      • Εσυ κάτι ξέρεις και ξύνεις πληγές…ειχαν πολύ γελιο εκεινες οι μέρες με τα μπερδεμετα βιβλιάρια.

  6. Pros kyrio vavla.ase ta prwtapriliatika…..
    Esy apla enhmerwsoy pws apo 25 maioy exei allaksei h politikh twn sait kai blogs.Apla enhmerwsoy allakse ip svise ta coocies.mai tha mporeis na to vlepeis.Kai kalo tha einai na grafete ligotero sto facebook kai na doyleteyte perissotero.

  7. Μάλιστα,δηλαδη ο αντιπρόεδρος ειναι παρών και υπαρκτος; Λασπολογε μπανανιαααααααα εκανες την πολη.

  8. Η ουσία ειναι πως 4 και πλέον χρόνια η τουαλετα μας διαφημίζει για την ανικανότητα ανθρώπων οπως ο κυριος Βαβλας.
    Δυστυχώς αυτους έχουμε…
    Τα πολλα λογια είναι αέρας και λάσπη απο εργολάβους λασπης.

  9. Στα ερωτηματα του Πετρου ο αναπληρωτής απανταει με λάσπη! Ενω θα έπρεπε να δίνει εξηγήσεις στους πολίτες της Κω,αλλα είπαμε ο μισθος να ειναι καλά και η καρεκλα με τα χρυσα ΑΛΛΑ κοντα ποδάρια.4 χρόνια και δεν μπορουν μια τουαλέτα να απομακρύνουν.

  10. o anti agxwnetai giati oi meres teleiwnoyn kai tha hasei ta gousta toy.
    Eytyxws prin fygei mas fortwse me neoys foroys kai nea dhmotika telh gia na ginontai apwytheias anatheseis se klimatistika.

  11. Ο Νικος Κανταρζης το ανέβασε το 2014 και μεχρι το 2018 τι έκαναν; Ο Δήμαρχος ταξίδια οι αντιδήμαρχοι ταξίδια οι σύμβουλοι απευθειας αναθέσεις ο Κανταρζης που ήταν;

  12. Το σχόλιο του Νικου ολα τα λεφτά και βεβαια διαχρονικο….Δημοτικη Αρχη ντροπής…
    Ο πρώτος έμμισθος λασπολογος εμφανίστηκε.
    Κυριτση ουτε στο 10% σε βλεπω.

  13. Πέρα από τους ειδικούς λασπολόγους και ανυπαρκτους πολιτικούς μας ένα έχω να πω.Τον πήχη τον έβαλε ψηλά η σημερινή δημοτική αρχή Κυρίτση.Όταν όμως δεν μπορείς να πηδήξεις ένα εμπόδιο τύπου τουαλέτας μετά από 4 χρόνια διοίκησης τότε αν έχεις λίγη αξιοπρέπια πηγαίνεις σπίτι σου.Εκτός αν σε κρατάει κάτι άλλο και πρέπει να υπερασπίζεσαι πράγματα που δεν μπορείς να φέρεις σε πέρας. Αυτή είναι και η ουσία 4 χρόνια χαμένα,4 χρόνια χωρίς κρουαζιερόπλοια χωρίς ρυαναιρ,χωρίς ποιοτικό τουρισμό αλλα με πολύ λάσπη,κακία,μισός αλλά και πολλές αναθέσεις σε δικά σας παιδια.Ποίος όμως έχασε την τσίπα για να την βρείτε εσείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ