Η. Σαράγιας: Έλεος αγαπητοί… Ούτε Διοικητική Ανεπάρκεια ούτε άλλο κώλυμα υπάρχει στην απομάκρυνση των φυκιών

20
2129

Θέμα: Περί Διοικητικής Ανεπάρκειας ο λόγος

Έλεος αγαπητοί,

Επιτέλους σταματήστε να πιάνετε το Μαστιχάρι στο στόμα σας.
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και πονηρά τερτίπια για την εξαπάτηση των συμπολιτών.

Ούτε Διοικητική Ανεπάρκεια ούτε άλλο κώλυμα δεν υπάρχει στην απομάκρυνση των φυκιών.
Ο εργολάβος με τα μηχανήματα βρίσκεται εκεί .
Αλλού είναι το θέμα και το γνωρίζετε όλοι πολύ καλά.

Ηλίας Σαράγιας

Αντιπρόεδρος Κοινότητας Αντιμάχειας

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντιπρόεδρος δημοτικής κοινοτητας Αντιμαχειας λεει…
    Για την υποθεση με την αγοραπωλησία οικοπέδου Ηλια μου δεν έβγαλες ανακοίνωση,μαλλον ησουν απασχολημένος με τα φύκια!!!
    Έλεος κυριε Ηλια Σαραγια ελεος.Επςιδη δεν μιλάμε για τις απευθειας αναθεσεις δεν μιλαμε για τις εργολαβίες με τα φύκια με το συντριβάνι,το πληγωμένο απο τον σεισμο…επειδή δεν μιλαμε για τα κλιματιστικα δεν κανουμε και τους λακαμαδες.

    • Εχουν μπει χωριατες σε ολο τον δημο,και δεν σκαμπαζουν τι θα πει διοικηση,ενος τουριστικου προορισμου.Και όταν τους λενεοτι αυτό που κανουν είναι λαθος,μετα εναντιονοντε,και δειχνουν τον χαρακτήρα του χωριατη.Βαλανε τον χατζησαλυμιο.βαλανε τον κοκαλακη,στο λιμενεικο ταμειο.βαλανε τον μαραγκο στην μαρινα,απο στρατιωτικος που ηταν χωρις να γνωριζει τι θα πει το γες και νο.και ολοι οι υπολοιποι χωριατες που είναι σε θεσεις κλειδιά.Να μαζευτείτε και να γυρισετε στα χωρια σας,γιατι εχετε φερει το απεραντο χαος στο νησι.Nα βρασω τον καλικρατη,και τους καλικρατηδες.Ακου εκει,δεν είχαμε αλη σκασει,και να βλέπουμε ασχετους χωριατες να κουμανταρουν ένα τουριστικο νησι.Πισω στα χωρια σας και γρηγορα.

  2. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΚΑΜΑΝ ΝΤΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΛΙ
    VIDEO MANENT https://www.youtube.com/watch?v=pC13TZA6zng

  3. ΗΛΙΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ……..ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!! ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΚΟΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ!

  4. Να μην πετάνε τους βόθρους στη Θαλλασα να μην μυρίζουν τα φύκια από μόνα τους δε μυρίζουν , όλα τα παραλιακά μαγαζιά στη θάλασσα πάνε φάω λύματα τώρα τη φωνάζουν τα φύκια μυρηζουν αφού κ ο πιο χαζός το καταλαβενει .

  5. Η μυρωδιά δεν είναι μυρωδιά φυκιών. Είναι μυρωδιά των βόθρων που κάποιοι γνωστοί σε όλους μας ρίχνουν στο λιμάνι!

  6. ΗΛΙΑ ΝΑ ΚΑΜΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΗΖΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΓΑΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΙΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΚΑΤΩ.

  7. μαστιχαριωτες ξυπνηστε πριν ειναι αργα. παρτε πανω σας τα προβληματα. η δημοτικη αρχη δυστυχως απουσιαζει και απεχει απο ολα. μονο ταξιδακια κανει.

  8. ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΦΙΛΕΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ////ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  9. εσυ που εισαι απο την πολη που μιλας λες και εισαι απο Βρυξελες(οχι οτι την θεωρω καλυτερη απο την νησαρα μας), αλλα επειδη το παιζεις ευρω-πεος, αν εχει μπαλακια(του τενις) γραψε επωνυμα και του τιτλους σου να δουμε τι λες! αλλιως μην μιλας!!!!

  10. ΕΤΣΙ ΞΕΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ