Απόστολος Κυριάκου για Ακτή Κουντουριώτη: Άλλο ένα πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με θύμα τους επαγγελματίες

14
879

Απόστολος Κυριάκου για Ακτή Κουντουριώτη: Άλλο ένα πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με θύμα τους επαγγελματίες…

Για άλλη μια φορά ο κος Κυρίτσης και η Δημοτική Αρχή επιδεικνύουν πρωτοφανή προχειρότητα, πανικό και έλλειψη σεβασμού στους επιχειρηματίες.

Την ώρα που το λιμάνι παραμένει «βομβαρδισμένο», και η γενικότερη εικόνα του νησιού παρουσιάζεται χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά ο κος Κυρίτσης ανακινεί θέματα για να καλύψει την ανυπαρξία του.

Με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, γιατί γνώριζε και γνωρίζει ότι η Ακτή Κουντουριώτη ούτε μπορεί και ούτε πρόκειται να κλείσει, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία των συνδημοτών μας επαγγελματιών.

Μια μεγάλη και τολμηρή αλλαγή, που θα  έκανε πιο όμορφη και ανθρώπινη την Κω, επρόκειτο να υλοποιηθεί άμεσα σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η φοβερή δημοτική αρχή Κυρίτση! 

Μάλιστα αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής μπορεί να διαπιστώσει ότι γράφτηκαν για να αυτοαναιρεθούν.

Αυτή η «πολλά υποσχόμενη» κίνηση θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κω και προέβλεπε μάλιστα από την απαγόρευση της κυκλοφορίας να εξαιρούνται τα ταξί, τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας, τα υπηρεσιακά οχήματα (προφανώς και του κου Κυρίτση) και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Δηλαδή ένας κλειστός δρόμος για αυτοκίνητα με αυτοκίνητα…!!!

Στις 24 Μαΐου είδαμε στα τοπικά μέσα και υπόμνημα των επιχειρηματιών που συναινούσαν στη πρόταση Κυρίτση, για 6ωρη «ημιαναστολή» της κυκλοφορίας, με το οποίο ζητούσαν την άμεση εισαγωγή του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο (το υπόμνημα απευθύνεται και στις δημοτικές παρατάξεις ωστόσο η δική μας δεν το έλαβε ποτέ).

Έγιναν ήδη δυο δημοτικά συμβούλια στα οποία όχι μόνο δεν ήρθε αυτό το «άμεσο» θέμα, αντίθετα ο κος Κυρίτσης φάνηκε να θέλει να το ξεχάσει ή και να το παραπέμψει επίσης στο άμεσο μέλλον…

Το ερώτημα που πολύ έγκαιρα έχει θέσει η Ιωάννα παραμένει: Υπάρχει ακόμα έστω και ένας Κώος (συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματιών που συμφώνησαν μαζί του για το κλείσιμο του δρόμου) που να πιστεύει έστω και μία  λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης;

Οι παρεμβάσεις της επικεφαλής μας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είναι αποκαλυπτικές!!!

Απόστολος Κυριάκου

Μέλος της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημαρχε κλεισε το λιμανι κλεισε το κεντρο και το παρκιγκ στην ζια να γελασουμε

    μεγαλες μπαρουφες ο μπαρουφολογος

  2. Μηνάς Χατζημιχαήλ για Ακτή Κουντουριώτη: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ!

    Η Ακτή Κουντουριώτου είναι από τα πιο πλατιά και ευρύχωρα σημεία της πόλης. Ο δρόμος (έτσι όπως έχει στενέψει) καταλαμβάνει πλέον ένα πολύ μικρό μέρος της, έτσι υπάρχει άπλετος χώρος για περίπατο αρκεί να φτιαχτεί το σημείο που καταστράφηκε από τον σεισμό.
    Αντί λοιπόν να ψάχνουμε χώρο για τους πεζούς μέσα στον ασφαλτόδρομο ας επισπεύσουμε την ανακατασκευή των κατεστραμμένων σημείων του προβλήτα, ας περιορίσουμε μία σειρά τραπεζοκαθισμάτων από τις επιχειρήσεις της ακτής, ή ας αφαιρέσουμε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες πάνω από τον πεζόδρομο, ας αποσύρουμε τα «καμάκια» από τα πεζοδρόμια, ας περιορίσουμε τις πινακίδες και τα «καμάκια» των ημερόπλοιων από την ακτή, και τότε να δείτε πόσος χώρος θα μείνει για περίπατο στους πεζούς!!
    Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!!!https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/179354/minas-chatzimichail-gia-akti-kountourioti-den-thelei-kopo-thelei-tropo/

  3. μηνας χατζημιχαηλ και γιαννης φραγκουλης τον εστειλαν αδιαβαστο τον απερχομενο

    αυτον που σακατεψε το νησι μας με τις ηλιθιοτητες που κανει

  4. ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΝΕΛ ΛΑΜΠΗ-ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΛΑΜΠΗ -ΨΑΛΙΔΙ

    ΓΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO.

  5. Αποστολη θα εχουμε να γραφουμε για τις ηλιθιοτητες του απερχομενου.θα γελαει ο κοσμος.

    θα γινει του κουτρουλη ο γαμος με τις αρλουμπες του απερχομενου.

  6. Ήταν κρυμμένοι 4 χρόνια , μυρίστηκαν εκλογές και λενε μπαρούφες
    Στα αζήτητα θα είστε φίλε μου όπως και την προηγούμενη φορά

  7. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ- ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ . ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ;;;; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ . ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…… ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ