Γ. Κυρίτσης: Ο στόχος μας είναι το ιστορικό κέντρο της Κω να γίνει πόλος έλξης και χαρά της ζωής | 6μμ-12μμ κλειστή η Α. Κουντουριώτη

82
2207

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Ο στόχος μας είναι το ιστορικό κέντρο της Κω να γίνει πόλος έλξης και χαρά της ζωής.”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η πρόθεση της δημοτικής αρχής, που έχει και τη σύμφωνη γνώμη των επαγγελματιών, να γίνει για 6 ώρες (6μμ-12μμ) κάθε απόγευμα η Ακτή Κουντουριώτη δρόμος χωρίς αυτοκίνητα, άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν ορισμένοι είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι μόνο η αρχή.

Γιατί εμείς είμαστε εδώ για αλλαγές και ανατροπές. Θα αλλάξουμε την εικόνα του ιστορικού κέντρου της Κω.

Όσοι θέλουν να μην γίνει τίποτα ή να μην αλλάξει τίποτα, έχουν και άλλες επιλογές. Υπάρχουν οι παρατάξεις και οι άνθρωποι που δεν θέλουν ούτε να γίνει αλλά ούτε και να αλλάξει κάτι.

Με την ολική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κω, που θα περιλαμβάνει πεζοδρομήσεις, αισθητικές παρεμβάσεις ανάδειξης του ιστορικού κέντρου και ενίσχυσης της εμπορικής λειτουργίας αλλά και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Δεν είναι ένα σχέδιο που περιορίζεται στην 6ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην Ακτή Κουντουριώτη, είναι κάτι πολύ πιο μεγάλο, με αλλαγές και παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Το ιστορικό κέντρο της Κω θα γίνει πόλος έλξης και χαρά της ζωής, αυτός είναι ο στόχος μας.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι και νέες δυνάμεις που πιστεύουν σε αυτή την ιδέα. Άνθρωποι που θα κάνουν τη δική τους υπέρβαση και θα στηρίξουν αυτές τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές για την Κω του μέλλοντος μας.

Γιατί το μέλλον θα είναι για όλους και τα οφέλη από την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Κω θα διαχυθούν σε όλο το νησί.

Η συζήτηση που άνοιξε είναι ένα πρώτο θετικό βήμα και σέβομαι όλες τις απόψεις.

Μπορεί να μη συμφωνούμε όλοι σε όλα, μπορούμε όμως να συζητάμε με επιχειρήματα και με ευπρέπεια, να διατυπώνουμε τις απόψεις μας με την υπογραφή μας και όχι με “κουκούλες”.

Στη δημοκρατία δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να διαμορφώνουμε αποφάσεις. Με διάλογο, με συνεργασία και με την επικύρωση των επιλογών μας από τους πολίτες.

Αυτός είναι ο τρόπος.

Στην Κω έχει έρθει η ώρα να μάθουμε να συζητάμε αλλά κυρίως να ανοίξουμε μια μεγάλη συζήτηση για το πως θέλουμε να είναι το νησί μας το 2023 και που θέλουμε να πάμε.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

82 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε δήμαρχε γιατι.δεν παίρνετε την παραίτηση του κ.Χαδουλη αλλα και του αναπληρωτη του κ.Βαβλα;
    Ειναι άδικο να τους απαξιώνεται συνεχώς,να τους μειώνεται ως προσωπικότητες. Ειδικα για τον κυριο Χαδουλη δεν ειναι σωστο να μην τον υπολογίζεται.

    • Επιτέλους έγινε κάτι καλό για τον τουρισμό και τους Κωους και κάποιοι ακόμα μυξοκλαίνε γιατί δεν έχουν μάθει να αποδέχονται το μέλλον. Μόνο μιζέρια! Προχωρά και πεζοδρομησε όλο το κέντρο Δήμαρχε.Χτες.

        • Για αυτους τους κωους που δεν εχεις καμμια σχεση εσυ καγκουρα

    • ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΡΑΙΝΑΚΙΩΝ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ.ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ …..ΤΟ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

  2. Σωστά δήμαρχε το λιμανι να γινει πολος έλξης.Με τέτοια χαιβανια καλα κανεις και τους δουλευεις ψιλο γαζί.Αξιος πραγματικά.Πηγες σε συνάντηση με αυτους που 4 χρονια τους εφτυνες,επιχειρηματιες,τρενατζιδες,ταξιτζηδες και τους μιλησες για το μέλλον.Αυτοι σε πίστεψαν ξανα!!! Βρε καλα τους κανεις οι μποχαλοι ειναι μονο για τα ευρω.Σε αλλο νησί δεν θα μπορουσες να κυκλοφορησεις.

    • Δημαρχε τωρα είναι που τελειωσες.Αβερωφ,λαμπη,κουμπουρνο,καναρη,και ολες οι περιοχες σου την εχουν στημενη.

    • ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ «ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ» ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;
      ΚΑΛΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ , ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ.
      ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ; «ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ» Η «ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ»;

  3. Βεντούζα τους πάει ο Κυριτσης ……
    τους αποτελείωσε με το 18:00 έως 24:00 στην Ακτή Κουντουριωτη ! Κλεισε όλο το κέντρο Δήμαρχε και μετά πεζόδρομησε το! Αυτοκίνητα και Κλαρινογαμπροι τέλος!!

  4. Συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή.
    Οποίος δεν θέλει το μέτρο αυτό που είναι τόσο καλό για τον τουρισμό και θα βοηθήσει στην πολύ επιβαρυμένη εικόνα του Λιμανιού είναι οπισθοδρομικός προκατειλημμένος . Προχωρά Δήμαρχε στηρίζουμε ότι βελτιώνει την εικόνα της Πόλης.

    • Εκ Πο,παρε τον δημαρχο και τους συμβουλους του και κτυπατον στη λαυκαλα σου.

      Το ξερεις ότι μας τα εχεις ζαλισει τα φρυδια

    • βρε σαπιο αντερο του φυριτση,δεν εχεις καταλαβει ότι αυτό το πραμα που σε διοικεί εχει τελειωσει.Γραφε βρε @ουρ@δε μεχρι να παθεις αγγειλωσεις στα χερια,και στα ποδια από το πολύ γραψιμο.ουυ να μου χαθεις,ΧΑΜΕΝΕ-Ε-ΧΑΜΕΝΕ.

  5. ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ! Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ!ΟΛΑ ΕΓΩ.

  6. Στόχος είναι οι στήριξη των περίοικων.Στόχος είναι οι αφίξεις τουριστών με τα ημερόπλοια

    Στόχος είναι η μείωση ρύπων και ντεσιμπέλ για τους συμβαλλομένους,στόχος είναι η τόνωση των ΤΡΙΓΎΡΩ επαγγελματιών που θα πληγούν με την αύξηση του ΦΠΑ,στόχος είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η διαίρεση,στόχος είναι η ενίσχυση της απληστίας,στόχος είναι η ανάδειξη της Οικονομικής χρήσης της περιοχής,στόχος είναι οι ημέτεροι,στόχος η ποιοτική ανάδειξη της μπόμπας.

  7. απερχομενος.στοχος ειναι η καρεκλα η μασα τα ταξιδακια οι βολτες

    λεμε και αερομπαρουφες για να κοροιδευουμε την κοινωνια.

  8. Γιατί έπρεπε να γίνει ο σεισμός να καταστραφεί η προβλήτα του Λιμανιού για να κάνετε τα αυτονόητα . Το κλείσιμο του Λιμανιού έπρεπε να έχει γίνει ήδη εδώ και χρόνια . Κάλιο αργά Παρα ποτέ πάντως . Χαιρετίζουμε το νέο αυτό μέτρο και περιμένουμε και άλλες παρεμβάσεις στο ιστορικό κέντρο .

  9. Αυτοκίνητα τέλος από το κέντρο . Το πρώτο βήμα έγινε αναμένουμε το επόμενο! Μπράβο στη Δημοτική αρχή επιτέλους είδαμε και ένα μέτρο πρωτοποριακό! Επιτέλους ξυπνήσατε

  10. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

      • Τι 40 ρε φίλε ……
        40 σχόλια την ώρα θες να πεις.
        οι γνωστοι τραμπουκοι του διαδυκτιου τους ξερουμε

  11. Τα τσατσακια της Ρουφα που να κρυβονται αραγε με το 6 12 τους πεθανε ο Κυριτσης ! Ταβλα τα Ρουφοτρολ

    • Πιο 6-12 βρε χαλουβα; Φέρε μου καπου γραμμένο τον νόμο που λέει πως θα περναει το ιδιωτικό τρενάκι και οχι το δικο μου όχημα.Η μπανανια που λεει και ο Βαβλας στην Βενεζουελα οχι εδω.

  12. Επόμενος στόχος κυκλικός δακτύλιος με μονά ζυγά,κυκλοφορία μόνο με μουλάρια και γαϊδούρια όπως το 1960

    …Διόδια σε όλους εκτός τους επισκέπτες All Inclussive.Πάντως η ‘Δημόσια Διαβούλευση’ με τα σχόλια των τελευταίων ημερών είναι η Μικρογραφία της Ελλάδας.Απ όλα αυτά ένας ξένος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του ,γιατί φτάσαμε ως εδώ και το κυριότερο γιατί δεν έχουμε Μέλλον.Το Βασίλειον του Zanax!!!!

  13. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

  14. Η φθορά σου δήμαρχε θα είναι τεράστια..τα αρνητικά θα είναι πολύ περισσότερα απ’ τα ωφέλη για όλους,αλλά κυρίως για την Κω.Αν είχες επαφή με την πραγματικότητα θα έβαζες συγκοινωνίες με το αεροδρόμιο ,που κάποιες πτήσεις ως από έξω είναι φθηνότερες απ το ταξί one way.δεν βγαίνουν ων έξω έτσι τα βραχιόλια.

    • Φίλε ωραία αυτά που γράφεις για την συγκοινωνία και συμφωνούμε όλοι μαζί σου αλλά γιατί βλέπεις αρνητικά κάτι θετικό που πάει να γίνει με το κλείσιμο του λιμανιού προς όφελος των επισκεπτών και των ντόπιων. Ας το δούμε πρώτα το μέτρο και μετά μπορούμε να κρίνουμε αν οφελεί η όχι τον τουρισμό και την πόλη.

      • και γιατί απορρίπτεις όσα αναφέρονται εδώ μέσα.Που ξέρεις ότι είναι θετικό; Το όφελος είναι για μία κατηγορία πολιτών και όχι για το σύνολο,και ειδικά για τους εργάτες.

  15. Κουλτούρα να φύγουμεεεε….ένα απ τα πιο εύστοχα καυστικά τσιτάτα παγκοσμίως,Απ τους λίγους που προέβλεψε το χάος που ερχόταν και άγγιξε θέματα που κανένας δεν ακούμπησε.

  16. Επιτελους μεταστροφή από την παντοκρατορία του αυτοκινήτου στην κυριαρχία του πεζού και του ποδηλάτου!
    Μπράβο

  17. Μπραβο δήμαρχε κλείσε όλους τους δρόμους όλου του κέντρου γίναμε Σικάγο με τόσα τροχαία κάθε μερα φοβόμαστε τα παιδια μας .. και πολυ καλό για τον τουρισμό του νησιού

  18. Μπραβο δημαρχε και ξανα μπραβο.Ασε τα αυτοκινητα αλωνίζουν στους πεζοδρομους για μην αλλωνιζουν στπθς δρομους.
    Αλλα να σου παρει 4 χρονια για να το σκεφτείς;;

  19. ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑΞΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟΙ;. ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΡΗ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;; ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ. ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΕΡΗΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

  20. Είχα ένα δίκιο…. πετάει τήν ρουκέτα κ μετά τίς αντιδράσεις 6-12 μόνο…
    Μόλις μπλοκάρει ή Γρηγορίου Ε’ θά τό αλλάξουμε..
    Ένα μεγάλο μπράβο στόν δήμαρχο τής αλλαγής… πού όσοι δέν συμφωνούν μαζί του… νά πάνε λέει στίς παρατάξεις πού δέν θέλουν τίς αλλαγές κ τήν πρόοδο πού πιστεύει ό ίδιος ότι φέρνει μέ αυτές τίς ιδέες… τής αλλαγής.. ακόμη δήμαρχε τό ΠΑΣΟΚ τής αλλαγή θυμάσαι;;;;
    Εγώ πάντως ,επώνυμα γράφω …γιατί πλέον είμαι συνταξιούχος κ δέν φοβάμαι τήν εκδικητικότητα…
    Οί περισσότεροι όμως συμπολίτες μας δήμαρχε μάλλον σέ φοβούνται κ γι’αυτό κρύβονται στήν ανωνυμία..

  21. Επιτέλους κ Γιωργο να περπατήσουμε άνετα χωρίς φόβο αν μπορείτε όλοι η πόλη και όλοι μερα όπως εξωτερικό ευχαριστούμε

    • Και γω Μαρία συμφωνώ να κλείσουν όλοι οι δρόμοι μέχρι Κέφαλο και Τέλη Τροφίμου.

      Και ν ανοίξουν ψυχιατρεία..αντί Αριθμό Κυκλοφορίας,Αριθμό Alert.

  22. ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΑΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ; ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΙΟ ΚΕΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2017. ΛΟΓΙΚΕΥΤΗΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.

  23. Η κλασική τακτική της Μαφ: Τους Φίλους μου Κοντά και τους Εχθρούς μου πιο κοντά. Αυτό εφαρμόζει ο Γεώργιος ψάχνωντας ψήφους και αναζητώντας συμμαχίες. Από το απόλυτο τίποτα από πλευράς έργων, πάλι είναι Νο 1 στην επικαιρότητα με τη φωτοβολίδα που πέταξε. Δεν τον νοιάζει το λιμάνι, είτε πεζοδρομημένο, είτε μονοδρομημένο, οι ψήφοι τον νοιάζουν και ο ντόρος που γίνεται γύρω από το όνομά του. Ο πολύς Γεώργιος χωρίς επί της ουσίας να ξοδέψει τα ευρώ που θα στείλει η κυβέρνηση για το λιμάνι, με τρίχες θα τα επωμιστεί και θα βγει και από πάνω με το τσιμεντάκι που θα ρίξει πως έκανε έργο πνοής στο Λιμάνι και πως όλα αυτά τα κάνει για το καλό της Κω που την αγάπησε ξαφνικά τόσο. Κρίμα για τους Κώους, τελικά σας αξίζει να σας δουλεύουν κάποιοι που το παίζουν υψηλοτέρου IQ από τους υπολοίπους……

  24. Προσέξτε μόνο εκεί που θα περπατάτε αμέριμνοι, θα σας κορνάρουν να κάνετε στην άκρη:
    1. Ταξί
    2. Τρένα,
    3. Λεωφορεία,
    4. Πυροσβεστικά, Αστυνομία και Λιμενικό,
    5. Οχήματα Τροφοδοσίας,
    6. Τα οχήματα της Δημοτικής Αρχής με πρώτο και καλύτερο του Δημάρχου.
    Κατά τα άλλα, σε πεζόδρομο θα βρισκόμαστε, κυκλοφορείτε αμέριμνοι, στη μέση του δρόμου. Σίγουρα άλλο ένα έργο της τέλειας αισθητικής της Δημοτικής Αρχής περί έργων, ΄όπως οι πανέμορφης αισθητικής πλατείες και πάρκα της Κω. Πιο όμορφα πεθαίνεις……

  25. Το Μέτρο αυτό έπρεπε να είχε γίνει εδώ και μια Δεκαετία , χάσαμε πολύ χρόνο με ευθύνη όλων των τελευταίων δημάρχων

    • Τελικά μόνο η Κιετικιέρογλου ,απ την ταινία 'το Ξύλο Βγήκε απ τον Παράδεισο' και η Ρένα

      δεν έδωσαν συγχαρητήρια ακόμα,οι υπόλοιπες θηλυκές γλίτσες κάτω απ τις ψάθινες,αλληλοσυγχαίρονται.

  26. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΚΤΙΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΩ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

  27. Δήμαρχε αγιοποιείς τους Ρουβίκωνες, ξεπλένεις όσους σε υποστήριξαν στο προσφυγικό

    Ξεγράφεις όσους σε υποστήριξαν για τα χορευτικά σποτς,όσους σε πολέμησαν…δίνεις άλλοθι σε όσους σε σπιλωναν..λάθος μεγάλο.ξανασκεψου το.ζουμε άσχημες εποχές.

  28. κιυριε
    διμαρχε σιηαριτιρια για τα εργα σας
    εγο μονοιμοσ κατοικοσ ΤΡΑΧΙΝΙ ΖΙΠΠΑΡΙ ΠΕΡΜΕΝΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ 14 ΗΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΔΙΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΟΜΑΤΕΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΟΔΟΘ ΟΜΙΡΟΥ Ο ΜΙΣΣΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΠΛΙΡΟΝΟΘΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΘΣ ΣΤΟ ΔΙΜΟ ΤΙΣ ΚΟΣ ΥΙΑΥΙ ΑΦΤΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΙΡΙΕ ΚΙΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΗΙ ΖΙΠΑΡΙ ΕΣΤΟ ΚΑΙΝ ΑΝ ΠΟΓΙΑΤΣΣΑ ΤΣΑΠΑ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΖΙΠΑΡΙ
    14 ΗΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΘΜΕ ΝΑ ΩΓΟΘΜΕ ΑΠΟ ΤΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΝΑ ΠΟΘΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ
    ΚΙΡΙΕ ΚΥΡΙΤΣΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΘ Ε-ΜΑΙΛ ΣΕ ΕΜΒΙΣΤΕΒΟ ΜΕ ΤΗΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ

  29. Μεγαλος μαγκας ο δημαρχος αλλαξε γολια δεκα μαγαζια τον Κ.Ο.Κ μιλάμε για πολυ άσχετος!!! Θα περνουν τα τρενα του ιδιώτη και οχι οι ιδιώτες;;; τι λες βρε ασχετοι βρε ανίδεοι τι θα πει η τροχαια;;; Θα επιλέξει η τροχαια ανθρωπους και επιχειρησεις;

    • Για κάποιους τυχοδιώκτες που έγιναν επιχειρήσεις με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν

      και τον γλείφουν,τον πιέζουν και γράφουν απ την καρέκλα τους έχοντας τριγύρω 10 κράχτες να πιουν μπόμπες.Αν ήθελε να φτιάξει το Λιμάνι θα ποινικοποιούσε την άγρα πελατών,τον κατευθυνόμενο Τουρισμό,τις μπόμπες,την ηχορύπανση ,που παίζουν με ανοικτές πόρτες και ακούγονται ψαλίδι και Φάρο,θα έβαζε τάξη στο τράβηγμα απ το χέρι των κραχτών των ημερόπλοιων,θα αστυνομευόταν η περιοχή από μέθυσους τουρίστες και ντόπιους,,θα πύκνωνε τη συγκοινωνία με τα All Inclussive,θα νοιαζόταν για το μαύρο χάλι μετά τις 12 που η εγκληματικότητα μας ξεφτιλίζει.

      • εσενα η πολεοδομια εχει ερθει σπιτι σου να ελενξει τα αυθαιρετα σου η την εχεις σκαπουλαρει μεχρι τωρα..θα ερθει συντομα γιατι η νομιμοτητα θα ξεκινησει πρωτα απο εσενα που την ζητας

        • Πάμε μαζί και οι δύό στην Πολεοδομία να δούμε ποιος είναι συνεπής

          Το κλιμάκιο ελέγχου για σεισμικές ζημιές πέρασε από εμένα,αλλού σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ξέρεις και κάπου αλλού κινδύνευσαν απ τον πανικό.Ε,βλάκα?

  30. 50 σχόλια τα ίδια και τα ίδια προτάσεις μηδέν μόνο αρνητικότητα και Καλαμπαλίκη .Ενταξει μας πησατε εντεταλμένοι και χαζοχαρούμενοι 2,3 είστε σας μάθαμε

  31. Αστούς να συκοφαντούν δήμαρχε θα τα βρουν μπροστά τους την κακιά τους 2-3 ειναι που γράφουν κατά σου ξανά και ξανά . Εισαι εξουσία και θα παραμένεις για πολλα χρονια ακόμα .

    • Μα τι σαχλαμάρες λες καημένη..Αυτοί που ισχυρίζεσαι με την στραβάδα που σε δέρνει ότι γράφουν κατά ...

      έχουν παραθέσει επιχειρήματα με πρώτο την αδιάκριτη άνιση μεταχείριση,την ταλαιπωρία,την αύξηση κυκλοφοριακού χάους στους υπόλοιπους δρόμους,λόγω μη εναλλακτικών λύσεων,την επιμήκυνση του χρόνου μεταφοράς τους στους χώρους εργασίας,ΕΣΥ και ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ,με τι επιχειρήματα αντιτίθεστε?Γιατί λες κακία την αγανάκτηση ενός συμπολίτη σου,που πρέπει να περάσει από 3 δρόμους καρμανιόλες με τα περισσότερα δυστυχήματα υλικών ζημιών της πόλης?Ένα μπράβο ακούω,και ότι έπρεπε να κλείσει.Κενά λογικής σχόλια ,από βολεμένα άτομα ,που δεν τους καίγεται καρφί αν έχουμε 10 θανατηφόρα φέτος,ούτε αν θα ταλαιπωρηθεί ο κόσμος,φτάνει ο ποδηλατόδρομος να είναι ‘ανοικτός’ και να μην ενοχλούνται από θόρυβο μηχανής αυτοκίνησης ,όταν είναι στο μπαλκόνι,Τομαρισμός δηλαδή,κλαμπαρχιδισμός,ατομισμός…τα σχόλια αυτά είναι ανάξια σοβαρής διαβούλευσης στο συμπόσιο που ανοίχτηκε.Σαχλαμάρες και εκλογικές υποσχέσεις.Άι σιχτίρ κοκόνες….

  32. Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…

  33. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ…

  34. ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ 6ΩΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ …ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ…ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ…ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ…

  35. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΥΛ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ…

  36. Τι σοι πεζοδρομος θα ειναι οταν τα ταξι θα βρισκουν τον δρομο ανετο και θα τρεχουν, τα λεωφορεια, τα τρενακια, τα φορτηγακια τροφοδοσιας, αστυνομια, πυροσβεστικη, λιμενικο, ασθενοφορα και το αυτοκινητο του δημαρχου μας να παρκαρει ανετα στον χωρο του δηλαδη μια τρυπα στο νερο θα γινει παλι απο τα πεζοδρομια θα περπατανε οι πεζοι… οσο για τους κατοικους της Κω θα πρεπει να βαζουν περισσοτερη βενζινη στο ντεποζιτο τους για να κανουν μεγαλους κυκλους απο Γρηγοριου Ε’ και Περιφερειακο για να βγουν προς Μπουμπουλινας, Αβερωφ, Λαμπη…οσο για τους τουριστες με τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα, μηχανακια που θα ερχονται απο το Ψαλιδι δεν θα ξερουν προς τα που θα πανε…ενα χαος θα γινει θα μπλοκαρουν οι αλλοι οδοι πεοβλεπω να γινονται πολλα ατυχηματα γιατι αν ο αλλος περιμενει ωρα στο στοπ θα πεταχτει ξαφνικα και θα γινει το μπαμ ειδικα με τους ξενους που πανε αντιθετα παραβιαζουν στοπ και κοκκινα φαναρια και πεταγονται εκει που δεν τους περιμενεις…

  37. Ουσιαστικό πεζόδρομος : δρόμος που προορίζεται για την κυκλοφορία πεζών και απαγορεύει την κυκλοφορία οχημάτων
    δρόμος : λωρίδα εδάφους που εξυπηρετεί τη συγκοινωνία δυο γεωγραφικών σημείων επιτρέποντας την κυκλοφορία οχημάτων.
    πεζόδρομος Γεώργιου: πατέντα βαπτίσματος δρόμου που προορίζεται για την κυκλοφορία πεζών σε πεζόδρομο, καθώς επιτρέπει την κυκλοφορία πολλών και εκλεκτών μόνο οχημάτων (ταξί, τρένα, λεωφορεία, οχήματα τροφοδοσίας, αστυνομία, πυροσβεστικά, λιμενικό, οχήματα προνομιούχων Δημοτικής Αρχής). Κοινώς, πατέντες Δημάρχου μήπως και γίνει αρεστός σε μερίδα ψηφοφόρων. Μήπως θεωρούν οι μαγαζάτορες του λιμανιού πως με τη δημιουργία του πεζόδρομου θα αυξήσουν τα τραπεζοκαθίσματα και ο Δήμος τις εισπράξεις? Ρε πως ξέχασαν οι ιδιοκτήτες του λιμανιού τα χάλια του σεισμού και την απραξία του Δημάρχου και περιμένουν τον πεζόδρομο στρώνοντας δάφνες στον Γεώργιο. Τι σου είναι η πολιτική. Μία εξαγγελία και τους ξανακερδίζεις τους χαμένους ψήφους, μαζί με τους νοσταλγούς παραμυθιών ……..

  38. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Ο στόχος μας είναι το ιστορικό κέντρο της Κω να γίνει πόλος έλξης και χαρά της ζωής.”
    Τόσα χρόνια παλεύω να κρατήσω τους Τουρίστες στις ολοένα αυξανόμενες μονάδες all inclusive, ώστε να μπορούν οι αχάριστοι Κώοι να κυκλοφορούν με άνεση. Τώρα θέλω να κάνω πεζόδρομο το λιμάνι για να κυκλοφορούν πάλι άνετα και δεν τους αρέσει. Μα τι να κανω ποια? Ότι επιλέγω δεν αρέσει. Θα κάνω Νεκροταφείο το κέντρο με διαδρομές πεζόδρομων και όποιος θέλει ας επιλέγει το μονοπατάκι που επιλέγει για να διαλογίζεται. Τι Πάτμος και θρησκευτικός Τουρισμός, θα κάνω την Κω Παγκόσμιο κέντρο διαλογισμού, μόνο οι διανοούμενοι θα επιλέγουν το Νησί και αυτοί μόνο άτομα άνω των 70. Τι τους θέλουμε τους φασαριόζους Τουρίστες? Για να μην μπορούμε να κοιμηθούμε από τις 10?

  39. Μπραβο δήμαρχε παγκοσμια πατέντα εξω οι ιδιωτες μεσα οι επαγγελματιες.Ναι στον πεζόδρομο χωρις πεζούς.

  40. χΕΡΕΤΕ ΚΙΡΙΕ ΚΙΡΙΤΣΙ
    ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΘ ΕΠΙΤΕΛΙΤΕ ΣΤΙΟ ΝΗΣΙ ΜΟΘ ΣΤΗΝ ΚΟ
    ΕΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΘΣ 7 ΠΕΡΜΕΝΟΘΜΕ ΓΙΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΡΑΗΙΝΙ ΖΙΠΑΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΟΔΟΥ ΟΜΙΡΟΥ ΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΙ ΣΕ ΣΚΟΔΑΔΙ 3 ΠΑΣΣΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΙ ΜΟΝΟ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΜΟΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 14 ΗΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΝΑ ΦΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ .ΕΜΕΙΣ ΠΛΙΡΟΝΟΘΜΕ ΤΟΘΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .ΣΤΙΛΕ ΕΝΑ Ε ΜΑΙΛ ΚΥΡΙΕ ΚΙΡΙΤΣΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΤΟΣ
    ΤΟ ΧΕΡΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΘ ΤΗΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΕ ΕΣΥ Ο ΤΗΕΟΣ ΒΟΗΤΗΟΣ
    ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΟ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙ ΟΡΑΙΑ ΚΟΣΟ
    Ο ΚΙΠΡΙΟΣ

  41. ΑΦΕΡΙΜ !!!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΥΜΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΝΗΣΤΕΙΑ ΒΡΕ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 …ΚΑΛΑ. ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ