«Άλλαξε η εικόνα της παραλίας στην πόλη της Κω – Προχωράμε μπροστά με έργα, απαντάμε με έργα» (Pics-Vid)

43
7993

ΘΕΜΑ : “Άλλαξε η εικόνα της παραλίας στην πόλη της Κω – Προχωράμε μπροστά με έργα, απαντάμε με έργα.”

Μια διαφορετική εικόνα βλέπουν πλέον πολίτες και επισκέπτες της Κω στην παραλία του νησιού. Η ανακατασκευή του δρόμου στην Ακτή Κουντουριώτη από την Καμάρα έως τη Μ. Αλεξάνδρου και από το 3ο Δημοτικό έως τη Δ.Ε.Η. ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία. Ο δρόμος ανακατασκευάστηκε από την αρχή, υπάρχει νέος ασφαλτοτάπητας, θα ακολουθήσουν οριζόντιες διαγραμμίσεις, διαβάσεις πεζών. Από την εποχή των μεγάλων έργων με την ανάπλαση και μονοδρόμηση της Ακτής Κουντουριώτη, είχαν να γίνουν έργα στο συγκεκριμένο σημείο. Υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί; Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μηδενίσει ένα ορατό και συγκρίσιμο έργο; Οι πολίτες γνωρίζουν, μπορούν να συγκρίνουν. Η Κως προχωρά μπροστά με έργα. Εμείς απαντάμε μόνο με έργα. Και τα καλύτερα έρχονται, γιατί η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Αυτή η δημοτική αρχή δουλεύει, βελτιώνει κάθε μέρα την εικόνα του νησιού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!! ΓΙΑ ΚΩΜΙΚΟΙ ΚΑΝΕΤΕ!! ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΙΩΑΝΝΑ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!

  2. σοβαρά; έγινε ασφαλτόστρωση στο λιμάνι; μεγάλο κατόρθωμα ρε παιδί μου. Σα δε ντρέπεσαι να μιλάς για τα αυτονόητα που πρέπει να κάνει ένας Δήμος

  3. Ήταν ανάγκη όμως να γίνει τώρα?Ολόκληρος χειμώνας δεν μας έφτασε? Και αυτό πια με τη βρωμιά στην πόλη μας? Έλεος πια.Πας σε τόσες πόλεις σε όλη την Ελλάδα,τέτοια βρωμιά,χόρτα σκουπίδια στους κάδους δεν βρίσκεις.Μόνο στην Κω έχουμε έλλειψη προσωπικού και ότι άλλο προφασίζονται?

  4. ΠΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ: ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ-ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΩΘΕΙ Η ΡΟΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗΣ ΚΩ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΑΣΑΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, Ε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ……

  5. Κόπα καμπάνα έγινε το λιμάνι! Πρωτόγονοι!!!!! Ρίξατε μερικα κυβικά άσφαλτο και το κανετε μέγα θεμα. Αν σας αξιολογήσουν για το σύνολο της δουλειάς αξίζετε το βραβείο της αποτυχίας σε κάθε επίπεδο!!!! Νυν και παλιοί!!!!

  6. απερχομενε αρκετα τυρανησες το νησι και τους δημοτες.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

    ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟ!!ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!

  7. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.2 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

  8. αποχαιρετα τις καρεκλες τις μασες τα ταξιδακια τους καφεδες.

  9. εμπορευματα πινακιδες τραπεζια καρεκλες στα πεζοδρομια.ουτε να περπατησεις δεν μπορεις.αβερωφ,καναρη γινεται της παρανομιας.δημοτικη αστυνομια ΑΚΟΥΣ?

  10. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  11. αναγωγος κακος εριστικος εμπαθης μνησικακος εγωιστης ανεγκεφαλος ξερολας ντουτσε.αυτος εισαι ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ

    Αρχή άνδρα δείκνυσι: όταν οι πράξεις – έργα χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο στον οποίο αναφερόμαστε. (Βίας ο Πριηνεύς – Σοφοκλής…. Αντιγόνη 62)
    ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ
    -Έπεα πτερόεντα: αερολογίες, αβάσιμα επιχειρήματα. Ομηρική έκφραση βασισμένη στην αντίληψη ότι τα λόγια όταν εκστομίζονται τα παίρνει ο αέρας. (Ομήρου Ιλιάδα Α 201)
    ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    Κύκνειο άσμα: Η τελευταία ενέργεια – πράξη – έργο κάποιου. Προέρχεται από το τελευταίο τραγούδι του κύκνου πριν το θάνατό του. (Πλάτωνος Φαίδων 84 Ε)

  12. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ. ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΔΕΝ ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ

  13. πηγαινε μια βολτα στα μαγαζια να ακουσεις τ σου σερνουν.

  14. Βρωμίσαμε ρεέ, θα μας φάνε οι αρουραίοι και οι οχιές.
    Κώς δεν είναι μόνο η παραλία, όχι μόνο η Αβέρωφ, Κανάρη, Μεγάλου Αλεξάνδρου κι Ελευθερίου Βενιζέλου. Κώς είναι και η Ευημέρου, Δανιήλ Μοναχού και πέριξ.
    Επιστάτης στην καθαριότητα υπάρχει, παρακολουθεί ???

  15. Αν από το Δημαρχείο πας προς τα Δελφίνια και έχεις κλειστό το δεξί σου μάτι, όλα τέλεια είναι!

  16. Αν τον χειμωνα δεν εχουμε και το φαινομενο «βενετια» τοτε θα μιλαμε για έργο.Αυτο λεγεται στην καλυτερη περιπτωση, συντηρηση.Απορω ομως ποσο θα αντεξει αυτό το ασφαλτομιγμα που δεν εχει παχος πανω απο 4 ποντους και αν θα ριμαχτει παλι οταν θα γινουν τα εργα ανακατασκευης του λιμανιου

  17. Ξερεις οτι ειναι το τελευταιο σου καλοκαιρι πριν τις εκλογες γι’αυτό κανεις οτι προλαβεις τωρα.Σημασια βεβαια εχει οτι σε 4 χρονια που κλεινεις σε λιγο, το μονο που εχεις κανει ειναι «παρεμβασεις» και οχι εργα οπως τα λες εσυ.

  18. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΑΪΣΕΡΛΙΚΗ
    ΚΩ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!

  19. γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι.πασαλειματα προχειροδουλειες

    στο γονατο στο ποδαρι.δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.

  20. Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;

    γεωργιος ο μεγας ψευτης.

  21. δημαρχε στην ναυρινου μυριζουν βοθρο τα φρεατια.ριχνουν βοθρολυματα στα φρεατια

    ο δημαρχος το ξερει?

  22. Έλεος με τα φθηνά σχόλια σας εσείς όλοι οι βόλεψαν δες του Καισερλη! !!Μπήκατε στο δήμο χωρίς προσόντα και τώρα βρίζετε χωρίς όρια! !!!Επιτέλους σταματήστε γιατί σας βαρέθηκε ο κόσμος! !!!!!!

  23. Έλεος με τα κακόβουλα σχόλια εσείς που χρόνια μπήκατε χωρίς προσόντα στο Δήμο! !!!Κατά κρίνετε συνέχεια γιατί είστε χωρίς παιδεία και άνθρωποι συμφέροντος! !!Καλά έως εδώ! !!!!

  24. Πολύ μεγάλο μενος για το δήμαρχο… Ρε παιδιά, μήπως ζουλευετε; Μήπως θέλετε να γίνετε χαλιφηδες στη θέση του χαλιφη; Αποτελεί τουλάχιστον απρεπεια να μην εκτιματε τα έργα που όλοι μας πληρώνουμε…. Υποστηριξτε επιτέλους ότι καλό συμβαίνει στην ευμορφην Κω.

  25. Πολύ μεγάλο μενος για το δήμαρχο… Μήπως ζουλευετε; Μήπως θέλετε να γίνετε χαλιφηδες στη θέση του χαλιφη; Αποτελεί τουλάχιστον απρεπεια να μην εκτιματε τα έργα που όλοι μας πληρώνουμε… Κάθε έργο είναι χρήσιμο και δίνει αίγλη στην ευμορφην μας Κω.. Στο κάτω κάτω της γραφής, τα παράπονα σας στο… Δήμαρχο..!

  26. Μάγκες εντολές τρενοδηγού εκτελεί ο δήμαρχος θα του φτιάξει και της στάσης και όλα καλά έργα δήθεν δεν πάει να δει το δρόμο από τιγκακι για μαρμαρι εκεί όμως δεν εχει μελι χαχα α ρε ξεφτιλες

  27. ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ! Προχθές που είχα περάσει από το λιμάνι, ακόμη μισοβουλιαγμένη ήταν η προβλήτα.

  28. Πέρυσι το καλοκαίρι, πέρασα 10 ημέρες στο πανέμορφο νησί σας με την οικογένεια μου. Μας έμειναν οι καλύτερες εντυπώσεις.! Οδικό δίκτυο το καλύτερο ίσως από όλα τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, που έχουμε επισκεφθεί, και είναι πάρα πολλά… Αξιεπαινη απόφαση και πρακτική, για ελεύθερη στάθμευση σε διάφορα σημεία της πόλης. Καθαριότητα παντού, σε δρόμους και παραλίες. Φιλοξενοι οι κάτοικοι, ευγενεστατοι οι επαγγελματίες. Ευχαρίστως και φέτος θα ξαναρχομαστε… Η κριτικές αν είναι καλοπροαιρετες, οδηγούν μπροστά. Σίγουρα μπορούν να γίνουν και πολλά και καλά έργα. Ευχομεθα τα καλύτερα και στους νυν αρμόδιους και στους μελλοντικούς. Φυλαξτε την ομορφιά του τόπου σας και φυλατε νυχθημερον Θερμό πύλες.!

  29. Μόλις βάλεις και φυτά στα παρτέρια δίπλα από την νέα ασφαλτόστρωση θα είχεις ποιασει το ανώτατο επίπεδο κ. Δήμαρχε… ρε που τα πουλάτε αυτά, ούτε οι τσιγγάνοι του Αγίου Βασιλείου δεν τα τρώνε ποια αυτά!!! Μήπως πρέπει να σας χρωστάμε και χάρη;;; Αυτά βλέπουν οι κάτοικοι της Μυκόνου για παράδειγμα και κοιμούνται ήσυχοι γιατί ξέρουν ποσά έτη φωτός είμαστε πίσω στον τουρισμό!!! Πάρτε κανένα δωράκι από κανένα μεγαλοξενοδόχο και άστε τους υπόλοιπους να κουρεύονται…. από λαπτοπ για …..μέχρι δουλειές για …….!!!
    Κουτόχορτο τέλος!!!

  30. η νέα ασφαλτόστρωση δεν δίνεται τόσο σύντομα στην κυκλοφορία, γιαυτό δεν χαλάει εύκολα!

  31. υπαρχει μενος εναντιον του δημαρχου γιατι 4 χρονια μασα και τωρα

    αρχισε τα πασαλειματα.δεν τον ξαναψηφιζουμε.μεγαλη απατη

  32. Οι υποδομές είναι αναντίστηχες με τη θέση που κατέχει το νησί στο τουριστικό περιβάλλον. Νερό? συχνότατες διακοπές, ηλεκτρικό ρεύμα, συχνότατες διακοπές και ανεπαρκές, οδικό δίκτυο? σε κακή κατάσταση και ο φωτισμός του οδικού δικτύου? ας κάνει κάποιος μια βόλτα το βράδυ και θα διαπιστώσει τι φωτισμό έχουν οι οδικοί άξονες αλλά ιδιαίτερα προς τη τουριστική Ζια που διακινούνται καθημερινά δεκάδες τουριστικά λεωφορεία διακινώντας χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Κατά τα λοιπά έργα ψηφοθηρικής βιτρίνας.

  33. καλέ η μπόχα από τα φρεάτια σε όλο το κέντρο από τι προέρχετε ? δεν μπορούν να κάτσουν οι τουρίστες πουθενά να φάνε από τη βρώμα . Έλεος ρε θα μας πεθά νετε ανίκανοι.

  34. ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΑΝ ΣΧΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΤΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ… ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΕΓΓΕΙ …… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΑΓΕΣ

  35. Αφού δεν ντρέπεστε και βγαίνετε και στην τηλεόραση. Τέτοιο χάλι η Κως δεν έχει ξαναδεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ