Χρ. Τσαμπουνιάρης: Ο κ. Ζερβός είναι κομματικός εκπρόσωπος, εκτελεί εντολές ενός συστήματος που λειτουργεί εις βάρος του νησιού και ιδιαίτερα εις βάρος του Πυλίου…

37
998

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου κ. Χρ. Τσαμπουνιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση, ως απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ι. Ζερβός:

Την ώρα που η Κως χρειάζεται ενότητα και συνεργασία, κάποιοι επιλέγουν να παίζουν φθηνά κομματικά παιχνίδια.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι Δήμαρχος με την ψήφο των πολιτών.

Ο κ. Ζερβός είναι εκπρόσωπος ενός κομματικού συστήματος.

Η Δύναμη Αλλαγής αποτελεί μια παράταξη στην οποία συμμετέχουμε άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Ζερβός έστησε ή του έστησαν μια θνησιγενή παράταξη για να υπηρετήσει κομματικές σκοπιμότητες. Έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στον εκλογικό νόμο για να μπορέσει να είναι ξανά υποψήφιος.

Με όποιον εκλογικό νόμο όμως και να γίνουν οι δημοτικές εκλογές, εμείς θα είμαστε παρόντες. Με το έργο μας, τις προτάσεις μας, μαζί με τους πολίτες.

Άλλοι είναι αυτοί που βάζουν πρώτα το κόμμα και τελευταίους τους πολίτες και την Κω.

Η Δημοτική Αρχή υπηρετεί την Κω, για εμάς η Κως είναι πέρα και πάνω από όλα.

Ο κ. Ζερβός είναι κομματικός εκπρόσωπος, εκτελεί εντολές ενός συστήματος που λειτουργεί εις βάρος του νησιού και ιδιαίτερα εις βάρος του Πυλίου με την δημιουργία του hot spot.

Aυτοί που έχουν αφήσει τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα πάνω στη δημιουργία του hot spot, αυτοί που έφεραν τα ΜΑΤ για να δείρουν τους πολίτες της Κω που αντιδρούσαν, δεν μπορούν να μας προκαλούν.

Ιδιαίτερα εδώ στο Πυλί.

Γιατί εμείς θέλουμε και διεκδικούμε να κλείσει το hot spot που μας φόρτωσαν ενώ αυτοί είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να δημιουργήσουν και άλλα hot spot στο νησί.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ

    • Ο ΖΕΡΒΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΤ… ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, κλαιμε απο τα γελια με τις μπαρουφες που σου γραφει και σαν χανος υπογραφεις.

    • ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΖΕΡΒΟ . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΤΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ.ΓΙΩΡΓΟ ΟΑΤΒ ΞΑΝΡΘΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ

    • ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΜΕΤΡΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

    • ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕς ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤΣΠΟΤ, ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΕ ΖΕΡΒΕ.

    • βγηκε ο καισερλης δημοσια στα ραδιοφωνα και ειπε με απολυτο τροπο οτι ψηφιζει συριζα και καηκανε τα μυαλα των φασιστων

    • Το να μην γινοταν τιποτα και να μην τους κρατουσαμε εδω αυτο ουτε να να το σκεφτεις βεβαια..Ε ρε μυαλα που κουβαλατε ορισμενοι.

  2. πανικος και ταραχη, φοβος και αναταραχη. αναμεινατε στο ακουστικο σας.

  3. εκει στην δυναμη αλλαγης τα χαπια τα καταβαζετε ομαδικως; αν απο τη θεση της αντιπολιτευσης εχει τη δυναμη ο Ζερβος να φτιάχνει χοτσποτ φαντασου τι θα κανει σαν δημαρχος. Θες μια διαστημικη βαση στο Πυλι Τσαμπουνιάρη; θα την έχεις.

  4. μεταξυ μας χριστοδουλε μια χαρα πανε στο χωριο τα πραματα με τα πακισταν εχουμε χεστει το ταληρο, μπραβο στο ζερβο δεν ηξερα οτι το εφτιαξε αυτος καλα που μου το ειπες

  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΥΝΑΣΤΗ.ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ.

    Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

  6. φιλε χριστοδουλε, εσεις εκει στο πυλι απο λακκουβες ειστε καλα; εδω ειμαστε λακκουβα-σποτ.

  7. ο γιαννης δεν ειναι κυβερνητικος εκπροσωπος, ο χειροτερος φοβος σας ειναι, φαινεται απο τις ηλιθιοτητες που γραφετε, μαμούνες και τρωκτικα οι μερες της εξουσιας σας ειναι μετρημενες

        • και μετα σου δινουμε ενα φουλαρι να πνιξεις το λυγμο και τα δακρυα που θα ερθουν.

        • ΡΕ ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

          ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

    • ο πρωην αρχηγος σας σας αδειασε προχθες δεν πηρατε τα μηνυματα ακομα;

  8. Τον τσαμπουνιαρη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!
    Τρέλανε τους Ζερβε τρελανε τους!

  9. Eκεί στη Δύναμη (Απ)αλλαγής δεν κάνετε τίποτα άλλο ΕΚΤΌς από δελτία τύπου και λόγια? Ασχοληθείτε επιτέλους με τα της δικής σας 4χρονης απραξίας και σταματήστε να είστε οι κριτές των πάντων. Αλλά θα μου πεις Γεώργιος είναι αυτός , τι είχες Γιώργο τι είχα πάντα. Λόγια, λόγια λόγια. Άλλα κι άλλα….

  10. Ισως πρεπει να ονομασετε την παραταξη σας Δυναμη Μπαρουφας γιατί για Αλλαγής εκ του αλλαξα αλλαξα δεν το βλεπω

  11. Καλά σου είναι πιο Κυρίτση η καραμέλα με τα χοτ σποτ. Κάνε επιτέλους κάτι για το νησί που τό ‘χεις παρατημένο!

  12. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΤΣΗ……ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ;…………….ΕΑΝ ΟΧΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ,,,,,,ΞΕΥΤΥΛΕΣ

  13. ΣΤΟΝ ΤΟΜ Κ ΤΖΕΡΙ ΠΙΟ ΦΕΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ