ΒΙΝΤΕΟ: Καθαρισμός-καλλωπισμός στο Μαστιχάρι «Ο εθελοντισμός είναι ο ‘καθρέφτης’ του πολιτισμού της κοινωνίας μας»..

6
842

Ο εθελοντισμός είναι ο «καθρέφτης» του πολιτισμού της κοινωνίας μας…

Το μήνυμα από την Κοινότητα Αντιμάχειας, Δημοτικούς, Τοπικούς συμβούλους, Μαθητές/τριες Δημοτικού και Γυμνασίου στον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών και τον καλλωπισμό στο Μαστιχάρι  ενόψει τουριστικής περιόδου.

Πηγή: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ ΔΗΡΑΣ dhras.gr

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΟΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝ, ΑΛ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΤΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ ΤΑ ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ( ορνιθοσκαλίσματα μπετό ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟ Η ΔΕΥΑΡ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

  2. Στον καθρέφτη σας κοιτιέστε και από μόνη σας αγαπιέστε…Δεν πάτε σε κάνα οφθαλμίατρο λέω εγώ μπας και σας βγάλει σωστή διάγνωση? Τόσο κάλλος η Κως από τα έργα σας, τυφλωθήκαμε. Εσείς τα λέτε, εσείς τα ακούτε. Μα τέτοιο θράσος ποια, έλεος, μαζεφτήτεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Η Δημοτική Αρχή που είναι να συνδράμει? Αλλά ξέχασα ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου. Ο καθαρισμός και ο εθελοντισμός είναι για τους μ…κες τα κορόιδα. Α ρε σανίδα με μπρόκα που χρειάζεται, ψευτόμαγκε ψευτομεσίες….

  4. Τους μαστόρους και τα υλικά για τη συντήτηση του λυκείου πωσ τους πείρατε εκει?? δώσατε προσφρές η΄δουλέυουν χωρίσ μεροκάματο οπωσ λέτε μπαλλώνοντας τα κάθε φορά?????????????

  5. ΚΑΛΟΣ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ???????????

  6. Τη κυριακή στη πλατεία να φωνάξουμε και να διαμαρτηριθούμε ισως μασ υποσχεθού κάτι για το θ…..νερό που πίννουμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ