Η “άλλη” Κως- Διανομή τροφίμων σε 250 συνανθρώπους μας από τον Δήμο Κω

2
439

ΘΕΜΑ : “Η “άλλη” Κως- Διανομή τροφίμων σε 250 συνανθρώπους μας από τον Δήμο Κω

Η κοινωνική πολιτική πρέπει να είναι στοχευμένη, να απευθύνεται και να ανακουφίζει αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Με αλληλεγγύη και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Αυτές είναι οι αρχές που διέπουν τη νέα λειτουργία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
Γιατί υπάρχει και η άλλη Κως, αυτή που δεν πρέπει να μείνει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.
Τις ημέρες του Πάσχα, 250 συνάνθρωποι μας, κάτοχοι πιστοποιητικού οικονομικής αδυναμίας, πήραν πακέτα με βασικά είδη διατροφής (ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, όσπρια και άλλα) καθώς και ατομικά δελτία με τα οποία οι ίδιοι παρέλαβαν το κρέας (3 κιλά) που αντιστοιχούσαν σε κάθε δελτίο.
Με την συμμετοχή των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι όπου κρίθηκε απαραίτητο, τα τρόφιμα έφτασαν έγκαιρα στα χέρια των ανθρώπων που τα έχουν άμεση ανάγκη σε όλο το νησί.
Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων, που υλοποιείται από τον Δήμο της Κω συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με τακτές διανομές και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτό μπορούν καθημερινά να υποβάλουν αίτημα στις κοινωνικές υπηρεσίες.
Πολύτιμοι συμπαραστάτες μας σε αυτή την προσπάθεια είναι πολίτες και επιχειρήσεις του νησιού που προσφέρουν ότι μπορούν.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον Δήμο που έδωσε 250 τσαντούλες, την έβαλες Γιάννη πρώτο – πρώτο. Τον Ερυθρό Σταυρό της Κω που έδωσε 300 πολύ μεγάλα δέματα και βοήθησε τόσο πολύ γιατί τον »έχωσες» κάτω – κάτω; Τέτιο γλιψιμο στον ένα και τέτοια περιφρόνιση στον άλλο; Ελεος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ