Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για τον επανυπολογισμό τελών και υπηρεσιών του Δήμου

2
335

ΘΕΜΑ : ‘’ Την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για τον επανυπολογισμό τελών και υπηρεσιών του Δήμου.’’

Η Ανεξάρτητη Γνωμοδοτική Επιτροπή που θα διαμορφώσει την πρόταση για τον επανυπολογισμό τελών και υπηρεσιών στο Δήμο Κω θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.

Η επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και εκπρόσωποι φορέων, θα ολοκληρώσει τις εργασίες της και θα παραδώσει τις προτάσεις της για τις αλλαγές στον υπολογισμό τελών και υπηρεσιών στο τέλος Μαΐου.

Η καλή πορεία των οικονομικών του Δήμου Κω, δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε, για πρώτη φορά, σε μια ουσιαστική παρέμβαση στο μοντέλο υπολογισμού τελών και υπηρεσιών και να μειωθούν οι επιβαρύνσεις σε αυτούς που πρέπει με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Στην πρώτη συνεδρίαση θα διανεμηθούν στα μέλη της Επιτροπής ακριβή στοιχεία για τα έσοδα του Δήμου, το κόστος των υπηρεσιών, τα ανταποδοτικά τέλη αλλά και για τον οικονομικό απολογισμό και τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για να μπορούν να κατατεθούν ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, στη κατεύθυνση του ορθολογισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα παει μεσω των επιτροπων που δημιουργησε ο κυριτσης σε μειωσεις δημοτικων τελων.και τα χαιβανια θα πουν ο κυριτσης ακουει τους πολιτες….μονο τα ονόματα των σουβλακωμαχων της νεας επιτροπή φτανουν.

  2. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ