ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε πένθιμη ατμόσφαιρα η παρέλαση στην Αντιμάχεια | Δεν παιάνισε η Φιλαρμονική Ηρακλειδών & ακυρώθηκαν οι χοροί

6
3399
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα εθνικής ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 7η Μαρτίου, στην Αντιμάχεια.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Τσακίρης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΜ και Δημ. Σύμβουλοι Σ. Λοΐζος, οι Δημ. σύμβουλοι Ν. Μυλωνάς και Γ. Κρητικός  ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Θ. Σωτρίλλης , η Πρόεδρος Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή & ο Πρόεδρος Καρδάμαινας Ν. Πόγιας, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και ένστολων αρχών και υπηρεσιών, μαθητές, γονείς και πολύς κόσμος.

Αρχικά έγινε η καθιερωμένη ομιλία με τον πανηγυρικό της ημέρας και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων.

Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών, ενώ σε ένδειξη πένθους για την 20χρονη φοιτήτρια Ζαχαρούλα Διψελλά (που σήμερα το μεσημέρι σε κλίμα βαθειάς οδύνης, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στην Αντιμάχεια) η Φιλαρμονική Ηρακλειδών δεν παιάνισε εμβατήρια αλλά κράτησε μόνο το ρυθμό στην παρέλαση και στο τέλος παιάνισε μόνο τον Εθνικό Ύμνο.

Επίσης σε ένδειξη πένθους ακυρώθηκαν και οι καθιερωμένοι παραδοσιακοί χοροί.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακως !!! επρεπε να ακυρωθει η παρελαση στην Αντιμαχεια και να παραστουν ολοι στην κηδεια του παιδιου! Αλλα το ψαρι βρομαει απο το κεφαλι…..

  2. Συμφωνώ!Η γιορτή της Ενσωματωσης μπορούσε να γιορταστει στα σχολεία της Αντιμαχειας την προηγούμενη μέρα,όπως γίνεται άλλωστε πάντα και να μην γινόταν καθόλου παρέλαση σήμερα λόγω με την κηδεία του παιδιού.

  3. Εισαι και πολυ ..λακας ακομα και τωρα που εχει συμβει εκα τραγικο γεγονος στο χωριο εσυ προσπαθει να τα βαλεις με τον δημαρχο και γενικα με την δημοτικη αρχη..Η παρελαση καλος εγινε και πολυ καλος εκαναν μετα και δεν ειχε χορους..
    Υγ.Γτ εαν θες να ξερεις δεν παρελαζουν μονο παιδια απο την Αντιμαχεια να ακυρωθη η παρελαση και θα στο πω οσο πιο ωμα μπορω τον αλλον απο την καρδαμαινα και απο την κεφαλο που δσν ξερει καν ποιο ειναι το παιδι που μας αφησε για την γειτονια των αγγελων δεν τον νοιαζει καθολου αυτος θελει να δει το παιδι του να παρελαζει..Αυτη ειναι η αληθεια οσο πικρη και εαν ειναι

  4. ολους μας ενδιαφερει όταν φευγει ενας ανθρωπος από οπου και αν είναι ειδικα αν είναι νεος,αλλα η παρελαση δεν είναι πανιγυρι είναι τιμη σε αυτους που εδωσαν την ζωη τους για να ειμαστε ελευθεροι εμεις σημερα ,δεν ακυρώνονται οι παρελασεις γιατι και αυτές είναι ένα μνημοσυνο,υπαρχουν πολλοι τροποι να δειξεις το πενθος,καλα κανανε με τους χορους η παρελαση γινεται παντα γιατι είναι εθνικο ζητημα

  5. Τι λες ρε ζωον που δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ο θάνατος ενός παιδιού επειδή δεν το ξέρουμε!!!!!!!!!!!!Επειδή δεν σε νοιαζει εσένα και είσαι αναισθητος δεν σημαίνει οτι και όλοι εμείς είμαστε σαν τα μουτρα σου!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ