ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με τη δέουσα επισημότητα η Δοξολογία, η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων & ο Εθνικός Ύμνος

3
1789

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τη δέουσα επισημότητα και απόδοση τιμών, τελέστηκε σήμερα το πρωί στον ιστορικό παλαιό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Γεωργίου του Αρρεναγωγείου Κω η καθιερωμένη Δοξολογία για την 71η επέτειο Απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου και Ενσωμάτωσης με την μητέρα Ελλάδα, στην οποία προεξήρχε ο νέος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον ιερό κλήρο της πόλεως.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ Δημοσθένης Κωστόπουλος, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαράς και λοιποί Διοικητές του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Ι. Ρούφα, Αρ. Παυλίδης και Γ. Ζερβός, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, περιφερειακοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διεθύντρια του Εσπερινού Γυμνασίου-ΛΤ Κω κ. Τέτη Χατζηνικολάου, φωτίζοντας μεταξύ άλλων στην ομιλία της και μια άγνωστη πτυχή για τη συνθήκη της Λωζάνης (βίντεο).

Αμέσως μετά την Δοξολογία, αρχές, κλήρος και αντιπροσωπείες μαθητών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων φορέων κατευθύνθηκαν στο παρακείμενο μνημείο των ηρώων όπου τελέστηκε τρισάγιο και πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα απόδοση τιμών η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελετή έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ).

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά στη Δωδεκάνησο ,χρόνια πολλά στην 80 ΑΔΤΕ ,χρόνια πολλά στην Κω ,χρόνια πολλά στους Ελληνες και με το καλό τα υπόλοιπα κατεχόμενα στην Ελληνική επικράτεια.

  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ

    ΛΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ??????
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ—????
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ