ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Μαστιχάρι

5
768

ΘΕΜΑ : ‘’ Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Μαστιχάρι’’

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Ολοκληρώθηκε το έργο κατασκευής ενός νέου δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Μαστιχαρίου από τη ΔΕΥΑΚ.

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση του νέου δικτύου, συνολικού μήκους 500μ. έγινε καθαρισμός των υπαρχόντων δικτύων της περιοχής.

Κατά τη διαδικασία αλλαγής των παροχών από το παλιό στο νέο δίκτυο βρέθηκαν 4 «ορφανές» παροχές στο παλιό δίκτυο οι οποίες δεν μεταφέρθηκαν στο νέο.

Το νέο δίκτυο αποτελεί το πρώτο από τα πέντε έργα του τεχνικού προγράμματος του 2018 που στοχεύουν στον περιορισμό των διαρροών των δικτύων ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας, την ορθολογική διαχείριση του νερού, τη μείωση των απωλειών και τον περιορισμό της σπατάλης.

Η κατασκευή του νέου δικτύου έγινε από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, και χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους .

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΩ ΠΩ ΕΡΓΑ`ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΓΕΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ 1) ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ 2) ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ [ΦΙΛΕΤΟ]ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  2. Παρακαλώ ενημερώστε τους πολίτες, από που ξεκινάει το νέο δίκτυο και που τελειώνει για να μάθουμε ποίους εξυπηρετεί.Όσον αφορά τις «ορφανές » παροχές είστε για γέλια και μόνον που τις αναφέρεται.

  3. αυτό δίπλα στο συρματόπλεγμα το τιμολόγησαν ώς εκσκαφή; Έλα … στον τόπο σου!
    Η σήμανση του δικτύου μέσα στην εκσκαφή εξατμίστηκε;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ