Ανοίγει η τουριστική αγορά της Σερβίας για την Κω – Πτήσεις προς το νησί μας μέσα στο 2018 (ΦΩΤΟ)

13
866

ΘΕΜΑ : ‘’ Ανοίγει η τουριστική αγορά της Σερβίας για την Κω – Πτήσεις προς το νησί μας μέσα στο

2018.’’

Το άνοιγμα μιας νέας τουριστικής αγοράς για την Κω, επιβεβαιώθηκε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου.

Η τουριστική αγορά της Σερβίας ανοίγει για την Κω και προγραμματίζονται ήδη πτήσεις μέσα στο 2018. Πρόκειται για μια νέα προοπτική με ενισχυμένη δυναμική ,αφού μετά τη διακοπή των πτήσεων από το Βελιγράδι προς την Κω είχε περιοριστεί ο αριθμός των τουριστών από τη Σερβία.

Όπως διαφαίνεται όμως το 2018, με νέες πτήσεις και ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας αλλά και δυναμικής παρουσίας και εξωστρέφειας της Κω στη Σερβική Τουριστική Αγορά, στο νησί μας θα έρθει ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών από τη γειτονική χώρα

Στην διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου συμμετείχε ο Δήμος Κω σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης προχώρησαν σε σημαντικές επαφές και συναντήσεις που ανοίγουν νέες προοπτικές για τον τουρισμό της Κω.

Οι κ.κ. Κυρίτσης και Σιφάκης είχαν συνεργασία με τον Director του τουριστικού οργανισμού Big Blue κ. Ivan Radojecic , με τον οποίο υπήρξε συμφωνία για την οργάνωση ταξιδιών γνωριμίας στην Κω των πωλητών του συγκεκριμένου tour Operator.

Το Kontiki Tours, που είναι από τους μεγαλύτερους Tour Operators στην Σερβία, θα μετακινήσει ένα μεγάλο αριθμό τουριστών από τη Σερβία στην Κω μέσα στο 2018.

Ο Δήμαρχος Κω και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού συναντήθηκαν με τον κ.Zoran Arsenovic, Commercial Director του Kontiki travel , με τον οποίο συζητήθηκαν οι δυνατότητες προβολής και προώθησης της Κω στη Σερβία και το ενδεχόμενο διοργάνωσης ειδικής βραδιάς για την Κω με προσκεκλημένους πωλητές και δημοσιογράφους.

Ήδη υπάρχει ένας πρώτος προγραμματισμός που προσδιορίζει για τις 24 Απριλίου τη διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης.

Έγιναν επίσης συναντήσεις με την κ. Jovana Babic (Sales Manager) και τον κ. Dejan Kostic (Financial/Sales Manager) του Tour Operator Mediteraneo.

Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης , στα πλαίσια της παρουσίας του στην έκθεση του Βελιγραδίου, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Studio B , στην οποία αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Κω, στη δυναμική που διαθέτει ως τουριστικός προορισμός και στην έναρξη των πτήσεων προς το νησί μας από το Βελιγράδι.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε τεμπεληδες ρε ακαματηδες ρε αχρηστοι παλι βολτες ταξιδια τζαμπα

    και απευθειας αναθεσεις για να γεμιζουν οι τσεπες

  2. Τι κι αν άνοιξε τι κι αν εκλεισε !!!!! Αυτο αφορά κατα κύριο λογο τα allon . Κάποτε αφορούσε κι εμάς.
    Απ οτι βλεπω παλι μια χαρα θα τα πανε! Εμείς οι παλιοί μαγαζάτορες παλι στο μεροκάματο των 25 euro.

  3. και τωρα τρεχει να φερει κουρκουβιαλους.Καντε ακομη μερικα τελευτεα ταξιδάκια,και παπαλα η δημαρχεια κυριτσοπουλο.

  4. Μην τον πιστεύεις κυρία Κουντουρά!
    Νομίζω τον ξέρεις πια, !!!!
    Δείτε την φωτογραφία……η υπουργός δεν πιστεύει το τι ακούει και ο Ηλίας σκέφτεται ‘δεν μπορεί θα το χάψει…..

  5. Για να καταλάβω τώρα δλδ ο κυριος ΗΛΙΑΣ διαφημίζει αλλο ενα all inclusive πρακτορειο που θα έρχεται στη κω.
    Αντί να προσπαθήσει να κάνει διαφήμιση σε χωρες που δεν τους αρέσει το all inclusive μπας και δουμε λιγο κόσμο εξω στην πόλη μας.
    Τα all inclusive δεν θέλουν διαφήμιση απο εμας την εχουν απο τα πρακτορεία αρα εμεις πρεπει να εστιάσουμε σε αγορές που δεν θελουν all in.

  6. Ηλία ποσά δωμάτια έκλεισες γι σου ξενοδοχείο σου ; Να αρχίσω να μαθαίνω σλαβικά ; Πιο τζάμπα πεθαίνεις .

  7. Στην Φαιδρά Πορτοκαλέα (Κω) ζει και βασιλεύει και έχει όνομα Γεώργιος και Ηλίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ