ΟΡΑΜΑ Αποκλειστικό Ρεπορτάζ: «Τρέμουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στο άκουσμα των προτάσεων Κυρίτση στην Cosmote»

12
1315

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ: «Τρέμουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στο άκουσμα των προτάσεων Κυρίτση στην Cosmote»

«Ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο των τηλεπικοινωνιών έχει προκαλέσει η είδηση της συνεργασίας του Γιώργου Κυρίτση με τον όμιλο ΟΤΕ.

Πληροφορίες θέλουν να του έχει προταθεί η θέση του Ειδικού Συμβούλου επί των εργολαβιών μετά την μεγάλη του επιτυχία να «διαπραγματευτεί» το πρωτοφανές 12% ποσοστό έκπτωσης για εργασίες, 3 εκατομμυρίων ευρώ, σε σχολεία της Κω όταν μέχρι πρότινος οι «άκαρδοι» εργολάβοι έδιναν μέχρι και 50% για τις ίδιες εργασίες.

Σε μυστική σύσκεψη που έλαβε χώρα στο σπήλαιο της Πεντέλης (για ευνόητους λόγους) συμμετείχαν εκπρόσωποι της CYTA, της Wind, της Vodafone και της Nova για να χαράξουν κοινή γραμμή άμυνας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το θέμα έχει πάρει και διεθνείς διαστάσεις με τους τηλεπικοινωνιακούς κολοσσούς και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να παρακολουθούν στενά την υπόθεση.

Επιπλέον, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος που ήταν στη σύσκεψη της Πεντέλης υπάρχουν πληροφορίες ότι η μη κατάθεση αιτήματος άδειας από το MEGA σχετίζεται με την προσπάθεια του ΔΗΡΑΣΚ να «κλέψει» την 7η άδεια πανελλαδικής εμβέλειας μετά και την επιτυχία του δελτίου ειδήσεων στη εκπομπή «ροντέο» του ΣΚΑΪ…»

Αγαπητοί συνδημότες, συγχωρείστε μας το περιπαικτικό ύφος της ανακοίνωσης αλλά ειλικρινά δεν μπορούμε πλέον να πάρουμε στα σοβαρά το «φαινόμενο» Κυρίτσης.

Κατανοούμε τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται. Αλλά τι να κάνουν και τα 100Mbps όταν ο κος Κυρίτσης ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ με την ταχύτητα του φωτός…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άλλα κι άλλα, ΆΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ του σΟυΡΑΜΑτος οι παλαβομάρες.

      Ξεσουρώστε βρε σαλεμένα υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, γρήγορα για πατσά με μπόλικο κολλαγόνο στην ταβέρνα του Αράπη που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά…

  1. Που είσαι κωστα Καϊσερλή να δεις πως καταντήσανε την παράταξη που κυβέρνησε για πολλα χρόνια την κω ! 5 υπολειματα κηφήνων τεμπέληδων και γκάου κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και το μόνο που κάνουν είναι να ειρωνεύονται αυτούς που δουλεύουν για το καλό του τόπου ! Αυτούς που έκανες ανθρώπους σήμερα έχουν διαλύσει ότι έγινε με κόπο τόσων χρόνων ! Πάρτους τα κεφάλια για να μην σε ξεφτιλίζουν άλλο !!

  2. Με την εργολαβία των σχολείων τίναξαν την μπάνκα στον αέρα εξασφαλίζοντας μέχρι και τα δισέγγονα

  3. ΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΊΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΕΊ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΈΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΉ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΉ ΤΟΥ 12% ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ . ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΙΆΤΣΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΊΣΘΩΝ. ΑΥΤΆ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΑΣ , ΕΝΙΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΌΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΆΛΟ ΠΡΟΦΊΛ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ RODEO NA ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚ ΔΙΑ ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕ »ΣΚΟΠΤΙΚΑ»» ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ, ΛΑΚΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΑ. Π.Χ. » Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ HOT SPOT.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ