ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ στον ΕΚΦΡΑΣΗ: 9 στους 10 κατοίκους της περιοχής εχουν υπογράψει τις 2 προτάσεις για πάρκινγκ στη ΖΙΑ. Εν αναμονή… (ΒΙΝΤΕΟ)

10
1729

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97: «Εννιά στους δέκα κατοίκους της περιοχής εχουν υπογράψει τις 2 προτάσεις για πάρκινγκ στη ΖΙΑ» Εν αναμονή…

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ..!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.

  2. ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΙ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 21 στρέμματα σε συγγενή πρώτου βαθμού του Προέδρου ΠΥΛΙΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΟΛΑ

    ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ .ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ.

  4. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΣ: Η BARBIE ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΝΤΗΛΑ!

    Την νέα «πολιτικώς ορθή» εκδοχή της γνωστής κούκλας Barbie, ως μελαχρινής, μουσουλμάνας με μαντήλα και κουκουλωμένης από την κορφή ως τα νύχια, παρουσίασε η Mattel προς τιμήν της ξιφομάχου Ιμπντιχάτζ Μουχάμαντ, που ήταν η πρώτη Αμερικανίδα αθλήτρια που αγωνίστηκε φορώντας μαντήλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες – του Ρίο το 2016.H Mattel ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι η πρώτη Barbie με χιτζάμπ στα 58 χρόνια της ιστορίας της, αποτελεί «έμπνευση για έναν μεγάλο αριθμό κοριτσιών που δεν είδαν ποτέ τους εαυτούς τους να εκπροσωπείται στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Η κούκλα αυτή μπορεί να δείξει ότι όλα τα κορίτσια μπορούν να γίνουν τα πάντα».Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας η νέα Barbie θα διατίθεται online από τις αρχές του 2018.(ΥΓ): Α, και μην πιστεύετε αυτούς που μιλάνε για νεοταξίτικο σχέδιο «ισλαμοποίησης» του χριστιανικού κόσμου. Είναι… φαντασιόπληκτοι, συνωμοσιολόγοι, φασίστες, ρατσιστές και τα τοιαύτα! Όλα τυχαία γίνονται…

  5. Προχτές σε είδα σε φωτογραφία να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ. Πρόπερσι ήσουν θαρρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ,πέρυσι με την χρυσή αυγή….Με έχεις μπερδέψει παιδί μου…..

    • Πριν απο τον ΣΥΡΙΖΑ παντως ήταν στο ΠΑΣΟΚ…..πήγαινε-έλα-πέρα -δώθε-πάνω -κάτω…. Για να δούμε του χρόνου…

  6. δημοσιογράφο Βασίλη Ραφαηλίδη, ο οποίος έγραψε στις σελίδες 436-7 του βιβλίου του «Ιστορία (κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους 1830-1974», εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου:
    «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η εξέγερση του Πολυτεχνείου ονομάστηκε έπος. Η σημαντικότερη συνέπεια του «έπους» του Πολυτεχνείου, είναι το γεγονός πως η ημέρα της πτώσης του, η 17η του Νοέμβρη, χάρισε το όνομά της στην οργάνωση «17 Νοέμβρη». Επίσης, το «έπος» δημιούργησε εντελώς κατά λάθος μια «ηρωίδα», τη Μαρία Δαμανάκη, της οποίας ο «ηρωισμός» συνίσταται στην εκφώνηση απ’ το ραδιόφωνο των φοιτητών των συνθημάτων και των ανακοινώσεων της συντονιστικής επιτροπής. Πάντως, πολλοί είχαν την ευκαιρία να βάλουν υποψηφιότητα για πολιτικοί εκεί μέσα στο Πολυτεχνείο.

  7. Για τον Μίμη Ανδρουλάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα, ηγετικά στελέχη της εξέγερσης, ο δρόμος προς τη βουλή, το πολιτικό παρασκήνιο και την εν γένει πολιτική αθλιότητα, ξεκινάει από κει. Όπως και να’ ναι, το «έπος» του Πολυτεχνείου έγινε ένα ισχυρό αντιστασιακό άλλοθι για κείνους που για εφτά χρόνια λούφαζαν, και ξαφνικά έγιναν αντιστασιακοί εν μία νυκτί. Ευτυχώς που η οίηση και ο κομπασμός για ένα έπος ελάχιστα επικό, άρχισε να ξεφουσκώνει σιγά-σιγά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ