ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Η κ. Ρούφα προσφέρει άφθονο γέλιο σε όλους… Ανοιχτή πρόσκληση για δική της εκπομπή στον ΔΗΡΑΣ

10
901

Από τη Δημοτική Παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

“Η κ. Ρούφα προσφέρει άφθονο γέλιο σε όλους όσους έχουν ακόμα το κουράγιο να διαβάζουν τις ανακοινώσεις που αυτή απλώς υπογράφει.

Στην τελευταία της ανακοίνωση κατάφερε να ανακατέψει τον Αριστοτέλη (τον αρχαίο φιλόσοφο, όχι τον κ. Παυλίδη), το ΔΗΡΑΣ και τον Ουμπέρτο Έκο.

Ο Ουμπέρτο Έκο είχε πει ότι “Το να έχουμε έναν εχθρό είναι σημαντικό για να ορίσουμε την ταυτότητά μας”. Προφανώς για κάποιους η ταυτότητά τους είναι να θεωρούν εχθρό το Γιώργο Κυρίτση.

Εκεί έχουν μείνει. Με αυτά τα μυαλά συνεχίζουν όταν η Κως απαιτεί συνεργασία και συνεννόηση.

Επί της ουσίας:

-Η επίθεση της κ. Ρούφα στα ΜΜΕ είναι απαράδεκτη. Προφανώς θα ήταν ευχαριστημένη αν τα ΜΜΕ καθύβριζαν από το πρωί έως το βράδυ το Γιώργο Κυρίτση, όπως κάνει η ίδια και η μικρή ομάδα της. Τα ΜΜΕ μπορούν να γράφουν ότι θέλουν, ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία. Έστω και αν κάποιες φορές διαφωνούμε μαζί τους ή δεν μας αρέσουν οι αναρτήσεις, τα πρωτοσέλιδα ή οι εκπομπές τους.

-Οι λαϊκές συνελεύσεις είναι ανοιχτές σε όλους, ανακοινώνονται από τα ΜΜΕ. Είναι ανοιχτές στους πολίτες, μπορεί να έρθει και η κ. Ρούφα, κανείς δεν αποκλείεται. Μπορεί να έρθει και να εκφράσει τις απόψεις της, το ίδιο ισχύει και για τα 5-6 στελέχη του Οράματος που υπάρχουν ακόμα.

-Υπάρχει η ανοιχτή πρόσκληση προς την κ. Ρούφα αλλά και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να έχουν το δικό τους χρόνο και τη δική τους εκπομπή στο ΔΗΡΑΣ. Να λένε ότι θέλουν, χωρίς λογοκρισία, να επιμελούνται αυτή την εκπομπή τους. Είνα μια πρόταση που έχει κατατεθεί από το τέλος του 2015. Τι εμποδίζει την κ. Ρούφα να την αποδεχθεί;

‘Αλλωστε όλες οι ανακοινώσεις του Οράματος και οι δημόσιες δηλώσεις της κ. Ρούφα μεταδίδονται από το ΔΗΡΑΣ. Εκτός αν η ίδια θέλει ένα ΔΗΡΑΣ μόνη της, να λέει ότι θέλει χωρίς αντίλογο.”

http://www.dinamiallagis.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_p.id=1213

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΡΑΓΚΟΣ…Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ…ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΗ ΙΚΕ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ.Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε με την προηγούμενη δημοτική αρχή αν δινόντουσαν αρκετές χιλιάδες ευρώ για διαφημίσεις στην δημοτική τηλεόραση μέσω της μαρίνας; Τώρα δεν μιλάει κανείς!!!
    Ζήσαμε πρωτοφανείς γεγονότα,συλλήψεις δημοσιογράφων,κλείσιμο των στούντιο στο Ακταίον εκεί όπου στεγαζόταν ο ΔΗΡΑΣ, μετακίνηση των δημοσιογράφων σε άλλες θέσεις και την ουσιαστική φίμωση τους.Και όλα αυτά γιατι όπως μας έλεγε ο  δήμαρχος Γ.Κυρίτσης ο δήμος δεν μπορούσε να χρηματοδοτεί το ΔΗΡΑΣ. Μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά πως με τα λεφτά που δίνουμε στο ΔΗΡΑΣ κάθε χρόνο θα χτίζουμε έναν παιδικό σταθμό…Είδατε εσείς τους 3 παιδικούς σταθμούς πουθενά; ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
    Στο θέμα μας τώρα.Δείτε τον πρόεδρο της μαρίνας κύριο Μαραγκό με τι ευκολία πληρώνει μεγάλα ποσά για να χρηματοδοτεί την λειτουργία του ΔΗΡΑΣ αγοράζοντας διαφημιστικό χρόνο για να διαφημίσει την μαρίνα μας μέσω της δημοτικής τηλεόρασης, άραγε αν έβγαιναν απο το παντελόνι του θα τα ξόδευε τόσο εύκολα;

  2. Μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά πως με τα λεφτά που δίνουμε στο ΔΗΡΑΣ κάθε χρόνο θα χτίζουμε έναν παιδικό σταθμό…Είδατε εσείς τους 3 παιδικούς σταθμούς πουθενά; ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

    ΜΑΡΑΓΚΟΣ…Ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ…ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΗ ΙΚΕ ΤΟΥ Γ.ΚΟΥΤΣΟΥ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ.
    https://kosinfo24.wordpress.com/2017/10/07/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%83-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b7%cf%81%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1/

  3. Κυριτση ποιος θα βγει να πει κατι εναντιον σου? ποιος σαιτ εφημεριδα δεν θα προσεξει τον πελατη του?για ποια αντικειμενικοτητα μιλαμε.
    Και θα δανειστω αυτό που ειπε ο Κ.Καισερλη μπορει να κανουμε τους βλακες μαλακες όμως δεν ειμαστε.

    ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

  4. αφθονο γελιο προσφερε ο στρατιωτησ Ryanair τοτε προεκλογικα για να πεσει ο καισερλης,τωρα που είναι η εταιρεια????ειδατε τι εγινε στην Καρδαμαινα…μετα να δειτε γελιο

    • βολευτηκε και ο στρατιώτης δεν εχει παραπονο,ασε που όλα τα ιπποκρατεια εγιναν εκει…..με τον καραγκιοζη.

  5. 850 ευρώ ετήσιο μίσθωμα για 21 στρέμματα σε συγγενή πρώτου βαθμού του Προέδρου ΠΥΛΙΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΟΛΑ

    ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ .ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ.

  6. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 45% !!! ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 45% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ

  7. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. Φθινόπωρο του 17: χάνουμε και τον Ιπποκράτη!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον γρουσούζη που μπλέξαμε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ